Älä anna Metacaden (MCADE), Solanan (SOL) ja Avalanchen (AVAX) mennä sivu suun – kryptomarkkinoiden ennuste vuosille 2023-2025

Ohi:
päälle Jan 5, 2023
Listen to this article
  • Web3-pelaaminen laajenee nopeasti tulevina vuosina
  • Solanan ja Avalanchen on yritettävä pitää kiinni markkinaosuudestaan
  • MCADEn alhainen markkinakorko ja etenemissuunnitelma tekevät yhtiöstä houkuttelevan vaihtoehdon sijoittajille

Sijoittajat ovat alkaneet toivoa, että karhumarkkinoiden pohja on vihdoin saavutettu. Siksi kryptomarkkinoiden tuorein ennuste onkin ymmärrettävästi tärkeä, jotta sijoittajat voivat tehdä sijoituspäätöksiään.

Tarkastellaan siis tätä silmällä pitäen, miksi Metacade, Solana ja Avalanche tarjoavat uskomattomia mahdollisuuksia ensi vuodesta eteenpäin. 

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Mikä on Metacade?

Metacade on foorumi, joka palvelee pelaajien ja kryptoharrastajien tarpeita tarjoamalla heille tilan, joissa he voivat verkostoitua, pelata ja saada palkintoja osallistumisestaan yhteisön toimintaan.

Web3-pelitilasta on ennustettu tulevan merkittävä keskipiste tulevaisuuden kehityksessä, ja se mainitaan lähes kaikissa kryptomarkkinoiden ennusteissa. Tämä ei ehkä tule yllätyksenä, kun otetaan huomioon selkeät integroitumismahdollisuudet pelaamisen kanssa.

Metacade tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia pelikehityksen rahoituksesta ja yksinomaisesta alfa-testausoikeudesta työpöytiin ja palkintoihin yhteisön panoksesta (kuten arvosteluista). Tämä laaja potentiaalisten tulovirtojen valikoima ja Certik-auditointi takaavat Metacadesta houkuttelevan tilaisuuden sijoittajille, jotka haluavat päästä mukaan tällaiseen innovatiiviseen yritykseen.

Kuinka Metacade toimii? 

Metacade-ekosysteemi käyttää MCADE:a hallinta- ja hyödyketokenina kaikkialla alustalla. Koska MCADE tarjoaa näin laajan valikoiman uusia lisäarvoa tuottavia ominaisuuksia, sillä on keskeinen rooli esimerkiksi maksullisen pelihallin käyttämisessä. MCADE-token voi toimia rahayksikkönä kilpailuihin ja peliin pääsyä varten sekä muissa tulonlähteissä kuten kauppatavarana tai mainonnassa.

MCADE on myös tehokas hallintatoken, sillä metagranttien ansiosta haltijat voivat äänestää siitä, mihin pelikehityksen rahoitusta käytetään. Kun vuonna 2024 siirrytään hajautettuun autonomiseen organisaatioon (DAO), tokenin omistaminen antaa vieläkin enemmän sananvaltaa Metacade-yhteisön tulevaisuuteen.

MCADE:n hintaennuste yleisellä tasolla

Julkaisemalla MCADE-tokenin Ethereum (ETH) -verkossa Metacade pystyy hyödyntämään kaikkia sen mukanaan tuomia turvallisuus- ja kustannushyötyjä. Koska tokenia käytetään Metacaden ekosysteemissä tapahtuvaan vuorovaikutukseen – kuten pääsyyn kilpailuihin, turnauksiin ja hallintoon – Metacaden hinnan voidaan ennustaa nousevan sen käyttöönoton edetessä.

Kun aggressiivinen tiekartta keskittyy teknisiin toimituksiin, MCADE:n hinta todennäköisesti nousee merkittävästi vuonna 2023 projektin vauhdista johtuen ja voi kohota jopa 0,25 dollariin kappaleelta.

Useimmat kryptomarkkinaennusteet uskovat, että vuoteen 2025 mennessä hanke ylittää Axie Infinityn (AXS) vuoden 2021 markkinakaton 10 miljardia dollaria, mikä asettaa MCADE:n arvon viiteen dollariin tokenia kohden ennen mahdollisia tokenien polttoja.

Solanan hintaennuste yleisellä tasolla

Solanalla on edelleen intohimoinen yhteisö, vaikka vuonna 2022 projektia vaivasivat useat ongelmat, jotka johtivat ketjun parissa työskentelevien kehittäjien määrän vähenemiseen. Viimeaikaisten hintahuolien ja lukuisiin käyttökatkoksiin johtaneiden teknisten ongelmien lisäksi hanketta rasittaa sen tiivis kytkös parjattuun FTX:n perustajaan, Sam Bankman-Friediin. 

Tämän valossa ja muiden Layer-1-protokollien edistymisen ohella vuosi 2023 on todennäköisesti vuosi, jolloin Solana näyttää laajemmasta kryptomarkkinaennusteesta huolimatta ennemminkin säilyttävän nykyisen hintansa kuin saavuttavan merkittäviä voittoja. Jos hanke pystyy vahvistamaan markkinaosuuttaan, 50 dollaria vuonna 2025 voisi olla realistinen tavoite. 

Avalanchen hintaennuste yleisellä tasolla

Avalanche on toinen Layer-1-projekti, jolla on oma kannattajakuntansa ja joka käynnistettiin vuonna 2020 tarjoamaan parannettua skaalautuvuutta ja nopeutta sekä tarjoamaan turvallisen ja tehokkaan alustan hajautetuille sovelluksille (dApps). 

Avalanche ylpeilee Coinbase Venturesin kaltaisten tahojen tuella, joskin uusien sijoittajien kannalta haittapuolena on se, että se tarkoittaa, että sen lisäksi, että suuri määrä haltijoita haluaa myydä, kun aika on oikea, myös se, että hanke on jo hyvin tunnettu.

Avalanche ylpeilee Coinbase Venturesin kaltaisten tahojen tuella. Uusien sijoittajien kannalta haittapuolena on kuitenkin se, että sen lisäksi, että suuri määrä haltijoita haluaa myydä sitä ajan ollessa oikea, projekti on jo hyvin tunnettu.

Kun otetaan huomioon Avalanchen nykytila ja viime aikoina nähty käytön väheneminen, AVAX:n hinta voi hyvinkin seurata samanlaista kaavaa kuin Solanan, ja 20-30 % hinnannousua vuonna 2023 voidaan pitää hyvänä saavutuksena. Jos kaikki sujuu hyvin alustan osalta, 80-100 dollaria vuoteen 2025 mennessä on varmasti saavutettavissa.

Metacade – Valmiina hinnan rakettinousuun

Solana ja Avalanche ovat osoittaneet, että ne ovat todennäköisesti tulleet jäädäkseen. Niinpä SOL:n ja AVAX:n hinnat nousevat todennäköisesti hitaasti, kun kryptomarkkinoiden kokonaiskapasiteetti kasvaa ja hankkeet saavat laajempaa hyväksyntää. Tätä tukee myös yleinen konsensus monissa kryptomarkkinoiden ennusteissa.

Koska Metacaden markkinakorko on kuitenkin edelleen niin alhainen, salamyhkäisyys sen ympärillä vähenee ja näin ollen se tarjoaa uskomattoman paljon nousupotentiaalia sijoittajille, jotka osallistuvat presaleen ajoissa. Kun otetaan huomioon projektin vahvat merkit sen siirtyessä presalen [x] vaiheeseen, ei olisi mikään yllätys nähdä projektin huomattavasti korkeampi markkinakatto lähitulevaisuudessa.

Voit ostaa SOL:a ja AVAX:a eTorossa täällä.

Voit osallistua Metacaden presaleen täällä.