Paras krypto vuodelle 2023 – miksi sijoittaminen juuri nyt kannattaa!

Ohi:
päälle Jan 9, 2023
Listen to this article
  • Metacade näyttää tuottavan dramaattisia voittoja niille, jotka ovat tarpeeksi fiksuja ja osallistuvat presalee
  • Monet hankkeet näyttävät saavuttavan vaatimattomampia voittoja vuonna 2023 krypton rankan vuoden jälkeen
  • Paras tapa ansaita voittoja vuonna 2023 on sijoittaa hyvän potentiaalin omaavaan presaleen

Kryptomaailman vaikean vuoden 2022 jälkeen karhumarkkinat ovat ehkä vihdoin saavuttaneet pohjansa. Kokeneet sijoittajat toki tietävät, että ostaminen markkinoiden pohjalla on unelmaskenaario, joten luonnollisesti monet tutkailevat, mitkä hankkeet saattaisivat olla vuoden 2023 parhaita kryptoja. 

Nämä kymmenen parasta kryptoprojektia tarjoavat hyviä mahdollisuuksia merkittäviin voittoihin vuonna 2023, joten lue lisää!

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Metacade (MCADE) 

Metacade on hiljattain käynnistänyt presalensa. Sen tavoitteena on mullistaa Web3-pelaaminen rakentamalla innovatiivinen yhteisöllinen keskus, jossa pelaajat ja kryptofanit voivat kokoontua yhteen yhteisen intohimonsa kautta. Alusta tarjoaa erilaisia P2E-mahdollisuuksia (play-to-earn), turnauksia, pistetaulukoita, beta-testausmahdollisuuksia ja GameFi-alfan. 

Metacaden white paper esittelee monia mielenkiintoisia suunnitelmia ominaisuuksien suhteen, pelikehityksen käynnistysalusta mukaan lukien. Pelisuunnittelijat voivat kilpailla Metacadessa Metagranteista, joilla he saavat rahoitusta uusien pelien luomiseen alustan pelihalliin.

Lisäksi Metacadella on suunnitteilla useita muitakin tulovirtoja, kuten työpaikkaportaali, kilpailujen osallistumismaksuja ja jopa mainosten myyntiä alustalla. Nämä auttavat Metacadea kehittymään itseään ylläpitäväksi, tuloja tuottavaksi yhteisöksi, jolla on oma kassavaranto.

Projektin hyödyketokenia, MCADE:a, käytetään paljon koko alustalla. Sen lisäksi, että sen voi asettaa panokseksi, sitä käytetään myös kaikissa alustan sisäisissä transaktioissa aina maksullisesta arcadesta tavaroiden ostamiseen.

Maksimitarjonta on vain kaksi miljardia tokenia. Puheet takaisinostoista ja tokenien polttamisesta tarkoittavat, että kun Metacaden käyttöönotto lisääntyy, myös tokenien kysyntä kasvaa. Tämä todennäköisesti johtaa hinnan nousuun ja merkittäviin voittoihin niille, jotka ovat mukana varhaisessa vaiheessa. Projektin presalen suorituskyky osoittaa, että fiksujen sijoittajien ei kannata tuhlata aikaa. Metacaden presale keräsi lähes miljoona dollaria vain kolmen ensimmäisen viikon aikana

Lisäksi sijoittajat ovat saaneet varmuuden projektin turvallisuudesta, koska lohkoketjujen turvallisuuden ja läpinäkyvyyden auditointialan johtava yritys Certik on juuri suorittanut Metacaden auditoinnin. Näin ollen Metacadeen sijoittaminen sen presalen aikana voi tarjota sijoittajalle hyviä voittoja.

>>> Voit osallistua Metacaden presaleen täällä <<<

Ripple (XRP)

Niin sanottu XRP-armeija on tukenut Rippleä jo vuosien ajan. Koska pitkäaikainen oikeustaistelu SEC:n kanssa on kuitenkin yhä lähempänä ratkaisua, XRP:n hinnannousu on ehdottomasti mahdollinen.

Niille, joille krypto on uutta: XRP on Ripple Labsin luoman lohkoketjupohjaisen digitaalisen maksuliikenneverkon natiivi digitaalinen omaisuuserä, joka mahdollistaa nopeat, turvalliset ja edulliset kansainväliset maksut. XRP tallennetaan Ripple-verkkoon, ja se on suunniteltu toimimaan siltavaluuttana kahden eri valuutan välillä.

XRP:stä on noussut pankkien ja muiden rahoituslaitosten suosioon nopeutensa ja turvallisuutensa vuoksi, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon kansainvälisiin maksuihin. SEC:n oikeudenkäynti on kuitenkin hidastanut käyttöönottoa ja pitänyt hinnan paljon alempana kaikkien aikojen huippuunsa nähden – itse asiassa XRP on edelleen 90 % alempana kuin viisi vuotta sitten.

Vaikka monet sijoittajat ovat valmiita lyömään vetoa sen puolesta, että Ripple voittaa SEC-oikeudenkäynnin, monet XRP:tä omistavat ihmiset ovat odottaneet myyntiä jo pitkään. Joten vaikka Ripplen voittaessa saattaakin tapahtua positiivisia kurssimuutoksia, ne eivät välttämättä ole niin pitkäkantoisia kuin monet XRP-fanit toivoisivat.

Quant Network (QNT)

Yhteentoimivuus on suuri haaste Web3:lle, ja Quant Network on keskittynyt yksinomaan yritystoimintaan saadakseen otteen lohkoketjun johtamasta maksuvallankumouksesta. Quant Network, jota johtaa entinen Bank of Englandin teknologiajohtaja, voi ylpeillä joillakin merkittävillä reaalimaailman käyttötapauksilla, kuten digitaalisella LATAM-dollarilla, koska se on osallistunut LACCHAIN-hankkeeseen.

Quant Networkille voi tulla useita hankkeita verkkoon vuonna 2023, joten monien markkinoiden vaikeasta tilanteesta huolimatta QNT -tokenin hinta saattaa nousta vastoin vakiintuneiden projektien trendiä.

Quant Network on vahva hanke, ja sen suorituskyky saattaa olla vastaavanlainen. Markkinaraon ollessa yli kaksi miljardia dollaria Quant Networkin loistava vuosi johtaisi korkeintaan 30-40 % parannukseen tokenin hinnassa vuoden lopussa. Tämä nousu ei ehkä ole samaa luokkaa kuin Metacaden kaltaisilla projekteilla, mutta se on silti varteenotettava ehdokas vuoden 2023 parhaiden kryptojen listallamme.

Bitcoin (BTC)

Kaikki tietävät, että Bitcoin on alkuperäinen krypto – se, josta kaikki alkoi. Voidaan siis sanoa, että BTC on tullut jäädäkseen pitkälläkin aikavälillä. Mutta onko se hyvä sijoitus?

Satoshi Nakamoto loi Bitcoinin vuonna 2009 hajautetuksi, vertaisverkkomaksujärjestelmäksi, jonka avulla käyttäjät voivat suorittaa verkkomaksuja turvallisesti ilman välittäjää, kuten esimerkiksi pankkia. Bitcoin perustuu lohkoketjuteknologiaan, jossa on hajautettu julkinen pääkirja, joka tallentaa ja validoi kaikki kryptovaluuttatapahtumat. 

Bitcoiniin sijoittamisen ensisijainen hyöty on sen potentiaalinen pitkän aikavälin kurssinousu. BTC:n suosio on kasvanut vuosien varrella, ja sen arvo on noussut huimasti, mikä tekee siitä tuottoisan sijoitusmahdollisuuden sijoittajille, jotka ovat valmiita odottamaan sen arvonnousua jopa vuosia. Bitcoinin hinta on tietysti erittäin epävakaa, mutta se voi olla pitkällä aikavälillä erittäin kannattavaa.

Valitettavasti ne päivät, jolloin BTC:n arvo nousi tuhatkertaiseksi, ovat mennyttä. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi suuria voittoja tähyilevät sijoittajat pyrkivät välttämään BTC:tä ja keskittyvät ennemmin jännittäviin uusiin projekteihin, jotka ovat tulossa presaleen. BTC:llä on kuitenkin edelleen hyvät mahdollisuudet nousta pitkällä aikavälillä, joskaan ei yhtä paljon kuin Metacaden kaltaisilla hankkeilla, jotka ovat vielä presale-vaiheessa.

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin on yksi Elon Muskin suosikkikryptoprojekteista. Sillä on valtava kannattajakunta ja se tunnetaan alkuperäisestä meemikolikosta. Vuonna 2013 vitsinä alkaneesta kolikosta on sittemmin tullut laillinen sijoitusvaihtoehto.

Dogecoinilla on monia etuja muihin kryptovaluuttatyyppeihin nähden. Koska Dogecoin-verkko on hyvin suuri, transaktiot ovat nopeita ja turvallisia. Lisäksi Dogecoin-yhteisö on uskomattoman aktiivinen ja kannustava, joten saatavilla on paljon resursseja, jotka auttavat uusia sijoittajia oppimaan, miten Dogecoinilla käydään kauppaa ja miten sitä käytetään.

Dogecoinin haasteina ovat sen jatkuvasti kasvava tarjonta ja hyödyn puute. Koska tarjonta kasvaa vuosi vuodelta, se vaatii yhä enemmän rahaa nykyisen hinnan ylläpitämiseksi. Vaikka Dogecoin on toiminut hauskana vaihtoehtona Bitcoinille, se ei tue tarpeeksi transaktioita – tai suorita niitä tarpeeksi nopeasti – ollakseen käyttökelpoinen token maksujen suorittamiseen sen mittakaavassa.

Tästä huolimatta Dogecoinilla on suuri kannattajakunta, ja kun yhä useammat julkkikset hehkuttavat sitä, saattaa se saattaa nousta uudelleen aiempiin huippulukemiinsa pelkästään spekulaatioiden perusteella.

Ethereum (ETH)

Ethereum hallitsee edelleen layer-1-protokolla-aluetta, ja äskettäinen The Merge -protokollan menestys (Ethereum siirtyy proof-of-stake-menetelmään) lujittaa sen asemaa älykkäitä sopimuksia tarjoavien lohkoketjujen johtajana.

Ethereum on ollut olemassa jo vuosien ajan, ja sillä on aktiivinen kehittäjä- ja käyttäjäyhteisö, joka innovoi ja parantaa alustaa jatkuvasti. Esimerkiksi Ethereum Improvement Proposal (EIP) -prosessi auttaa pitämään protokollan ajan tasalla uusilla ominaisuuksilla ja parannuksilla, ja siihen osallistuu edelleen Ethereumin perustaja ja kryptojulkkis Vitalik Buterin.

Vaikka Ethereum on varmasti järkevä sijoitusvalinta, se on hyvin laajalti tunnettu. Nyt kun alalla on niin paljon kilpailevia layer-1-protokollia, vaikuttaa epätodennäköiseltä, että Ethereum saavuttaisi viime vuosina nähtyjä voittoja. Bitcoinin tavoin Ethereum näyttää kuitenkin edelleen olevan hyvä sijoitusvalinta muihin kuin kryptovaihtoehtoihin verrattuna, ja se voi edelleen sijoittua korkealle, kun tarkastellaan vuoden 2023 parhaita kryptoja.

Cardano (ADA)

Cardano on layer-1-protokolla, jonka äänekäs perustaja Charles Hoskinson on osoittanut haluavansa olla yhteydessä yhteisöönsä järjestämällä julkisia “kysy minulta mitä tahansa” -istuntoja YouTube-kanavallaan vuosien ajan.  

Merkittävä ero Cardanon ja muiden projektien välillä on tiimin varovainen ja akateeminen lähestymistapa protokollan muutoksiin. Mitään ei voida ottaa tuotantoon ilman vertaisarviointia, mikä on auttanut Cardanoa luomaan merkittävän kannattajakunnan.

Cardanon suuren yhteisön ansiosta sen natiivin tokenin, ADA:n, hinta perustuu jo nyt spekulaatioihin. Tämä spekulaatioihin perustuva hinnoittelu tarkoittaa, että sijoittajat eivät todennäköisesti saa mullistavia voittoja ostamalla ADA:ta nyt, mutta siitä voi silti saada jonkinlaista tuottoa, jos se pystyy pitämään kiinni osastaan layer-1-markkinaosuutta kryptomarkkinoiden kokonaismäärän kasvaessa.

Chainlink (LINK)

Chainlink on hajautettu lohkoketjupohjainen hanke, joka tarjoaa turvallisen ja luotettavan yhteyden ketjun ulkopuolisten tietojen ja lohkoketjupohjaisten älykkäiden sopimusten välillä. Hankkeen tavoitteena on kuroa umpeen kuilu ketjun ulkopuolisten ja ketjussa olevien maailmojen välillä.

Chainlinkin avulla kehittäjät voivat luoda turvallisia ja luotettavia älysopimuksia, jotka yhdistävät reaalimaailman dataan. Se tarjoaa turvallisen ja luotettavan pääsyn reaalimaailman tietoihin, tapahtumiin ja maksuihin lohkoketjupohjaisia älysopimuksia varten hajautetun Oracle-verkkonsa (DON) kautta. 

Chainlinkillä on yli 1 000 integraatiota ja se on markkinajohtaja Oracle-avaruudessa, joten se sopii hyvin vuoden 2023 parhaiden kryptojen listallemme. Sijoittajien kannalta ongelmana on se, että vuosia lanseerauksen jälkeen vain puolet LINK:in kokonaistarjonnasta on kierrossa, ja Chainlinkin tiimi myy säännöllisesti LINK-tokeneita rahoittaakseen toimintaansa. Näiden tekijöiden vuoksi on hyvin epätodennäköistä, että se tuottaisi niitä massiivisia voittoja, joita useimmat kryptosijoittajat toivovat..

Metacade on selkeästi paras sijoituskohde

Kryptoyhteisö on täynnä jännittäviä sijoitusmahdollisuuksia, joista monesta on mahdollista kääriä meheviä voittoja. Joillakin projekteilla on kuitenkin enemmän potentiaalia nousuun kuin toisilla. Metacade, joka painottaa kasvavaa peliyhteisöä ja vahvaa presaletulosta, osoittaa todellista potentiaalia tehdä sijoittajistaan rikkaita. 


Voit ostaa parhaimmat kryptot presalesta eTorossa täällä.

Voit osallistua Metacaden presaleen täällä.