Metacade (MCADE) on paras tapa sijoittaa metaversumiin ja satakertaistaa sijoitukset

Ohi:
päälle Jan 12, 2023
Listen to this article
  • Metacade myy MCADE-tokenit loppuun presalen betavaiheessa kolmessa viikossa
  • Yli 1,5 miljoonaa dollaria on kerätty, mikä tekee Metacadesta yhden parhaista uusista metaversumiprojekteista
  • Asiantuntijat ennustavat, että varhaiset sijoittajat voivat saavuttaa jopa satakertaisia tuottoja

Metacade on hiljattain noussut kryptouutisten otsikoihin uutisella, jonka mukaan natiivin MCADE-token myytiin loppuun presalen betavaiheessa vain kolmessa viikossa. Metaversumin jännittävään uuteen peliprojektiin kerättiin yli 1,5 miljoonaa dollaria (X). Hype ei osoita merkkejä hidastumisesta myöhemmissäkään presalen vaiheissa, mikä luo oivan tilaisuuden selvittää, miten metaversumiin voi sijoittaa.

Keskusteluissa yritetään nyt ennustaa,  kuinka korkealle Metacade voi lopulta nousta vuonna 2023.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

MCADE saattaa olla vuoden sijoitus

GameFi-fanit ja kryptosijoittajat, jotka ovat valmiita uhmaamaan nykyisiä karhumarkkinoita ja tukemaan seuraavaa suurta projektia, ovat olleet joukolla tukemassa Metacadea sen presalen aikana. Kiinnostuksen herättämiseksi alusta lupaa tarjota lohkoketjupelaamisen laajimman valikoiman play-to-earn (P2E) -nimikkeitä.

Aloitettuaan 0,008 dollarilla presalen betavaiheessa, MCADE:n on määrä nousta 0,02 dollariin yhdeksännen ja viimeisen presale-kierroksen jälkeen. Tämä tarkoittaa huimaa tuottoa innokkaille varhaisille sijoittajille ennen MCADE:n listautumista kryptopörsseihin ja siirtymistä laajemman yleisön saataville. Nopeus, jolla tuhannet sijoittajat ovat hypänneet Metacaden kyytiin näin aikaisessa vaiheessa, on positiivinen merkki siitä, että MCADE on osoittautumassa erinomaiseksi sijoitukseksi.

Metacaden ja sen houkuttelevan pitkän aikavälin monikerroksinen etenemissuunnitelma, jonka on tarkoitus johtaa koko yhteisön DAO-hallinto vuoden 2024 viimeiseen kvartaaliin mennessä, on rohkaissut asiantuntijat ennustamaan MCADE:lle jopa satakertaista kasvua vuonna 2023. Metacade tarjoaa vankan pelialustan, joka näyttää johtavan GameFi-teollisuutta, ja Metacade on erinomainen esimerkki siitä, miten metaversumiin kannattaa sijoittaa.
Meneillään on kova kuhina, joka ympäröi Metacadea ja sen houkuttelevaa pitkän aikavälin monikerroksista etenemissuunnitelmaa, joka johtaa koko yhteisön DAO-hallintoon vuoden 2024 neljänteen neljännekseen mennessä. Tämä on johtanut siihen, että asiantuntijat ennustavat MCADE:n voivan saavuttaa 100-kertaisen kasvun vuonna 2023. Metacade tarjoaa vakaan pelialustan, joka näyttää nousevan GameFi-teollisuuden johtoon, ja Metacade on erinomainen esimerkki siitä, miten metaversumiin kannattaa investoida.

Kuinka korkealle MCADE voi kohota vuonna 2023?

MCADE:n arvo nousee jokaisella presale-kierroksella enintään 0,02 dollariin, ennen kuin token listautuu hajautettuihin pörsseihin (DEX), jolloin julkiset sijoittajat eri puolilta maailmaa voivat hyödyntää Metacaden positiivista alkua.

Monet asiantuntijat ennustavat tämän johtavan MCADE-tokenin nousujohteiseen suorituskykyyn laajennetun ulottuvuuden vuoksi. Kun kiinteä tarjonta on kaksi miljardia tokenia, ennusteiden mukaan lisääntynyt kysyntä ostaa MCADE-tokeneita DEX:istä saa MCADE:n hinnan nousemaan, erityisesti kun presalen sijoittajat pitävät tokeneistaan kiinni ja tarkkailevat, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Tämä mahdollinen nousu huomioituna ei olisi yllättävää, että MCADE:n presale-kierrosten alkuvaiheessa sijoittaneet näkevät omistuksilleen merkittävää arvonnousua. Itse asiassa yhden dollarin rajan ylittäminen vaikuttaa realistiselta tavoitteelta, joka tarjoaa monille varhaisille sijoittajille satakertaisen voiton. Tämä tekee MCADE:sta erinomaisen sijoituskohteen niille sijoittajille, jotka etsivät tapaa sijoittaa metaversumiin.

Mikä on Metacade?

Metacade on metaversumipohjainen virtuaalinen pelihalli, joka käyttää Ethereum-lohkoketjua ja Web3-teknologiaa tarjotakseen laajan valikoiman P2E-pelejä. Sen lisäksi, että yhteisön jäsenet voivat ansaita pelatessaan joko rennosti ystäviä vastaan tai alustalla järjestettävissä turnauksissa, he voivat hyödyntää useita muitakin mahdollisuuksia ansaita passiivista tuloa.

Lopullisena tavoitteena on, että Metacadesta tulee täysimittainen hajautettu itsenäinen organisaatio (DAO), jossa yhteisön jäsenet hallitsevat ja käyttävät äänioikeuttaan. Tämä siirtyminen alkaa vuoden 2023 toisella neljänneksellä ja päättyy vuoden 2024 viimeisellä neljänneksellä. Tähän vaiheeseen mennessä yhteisön jäsenet ovat ottaneet haltuunsa kaikki kriittiset roolit yrityksessä ja määrittelevät alustan tulevan suunnan, jota he haluavat sen kulkevan.

Kuinka Metacade toimii?

Metacaden ensisijainen tehtävä P2E-alustana tarkoittaa, että se toimii samalla tavalla kuin monet muutkin P2E-lohkoketjupelit. Pelaajat keräävät palkintoja kryptotokeneina menestyksestä peleissä ja turnauksissa. Toisin kuin monissa P2E-lohkoketjupeleissä, on kuitenkin muitakin mahdollisuuksia ansaita ja edistää alustan tulevaisuutta.

Käyttäjät voivat esimerkiksi hyödyntää Create2Earn-, Work2Earn- ja Compete2Earn-toimintoja toimimalla  sosiaalisessa vuorovaikutuksessa keskuksen kanssa, etsimällä töitä vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä julkaistavasta työpaikkaportaalissa ja kilpailemalla turnauksissa palkintojen ansaitsemiseksi.

Nämä toiminnot rahoitetaan Metacaden omavaraisesta kassasta, joka saa tuloja useista sisäisistä ja ulkoisista lähteistä. Näitä ovat muun muassa mainostilan ja ulkoisten yritysten pelien julkaisutilan myynti. Samaan aikaan yhteisön jäsenet tuottavat tuloja maksullisilla nimikkeillä, panostamalla MCADE-tokeneita osallistuakseen turnauksiin ja säännöllisillä palkintojen arvonnoilla.

Metacade: GameFin kehityksen kärjessä

Metacaden innovatiivisen Metagrants-ohjelman avulla kehittäjät voivat lähettää ehdotuksia uusista peleistä yhteisön äänestettäväksi. Menestyessään he saavat kryptorahoitusta, jonka avulla he voivat tehdä ehdotuksista alustan yksinoikeuspeleistä. Ensimmäiset tuet on tarkoitus jakaa vuoden 2023 kolmannella neljänneksellä, ja pelit ilmestyvät alustalle vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä.

Metaversumissa pelisuunnitteluun perehtyneet kehittäjät voivat sitten myös edistää uraansa GameFi-maailmassa etsimällä mielenkiintoisimpia Web3-työpaikkoja vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä julkaistavasta keskuksen työpaikkaportaalista.

Onko Metacade hyvä sijoitus?

Metacade tarjoaa erinomaisen sijoitusmahdollisuuden sekä kokeneille kryptofaneille että kaikille niille, jotka pohtivat, miten sijoittaa metaversumiin. MCADE-tokenien presale tarjoaa mahdollisuuden päästä mukaan edulliseen hintaan, joka on tällä hetkellä 0,01 dollaria presalen 1 ssa vaiheessa. Mitä aikaisemmin sijoittajat ostavat MCADE:a, sitä paremmat mahdollisuudet heillä on saavuttaa jopa satakertaisia voittoja vuonna 2023.

Metacade tarjoaa erittäin positiiviset näkymät vuodesta 2023 eteenpäin, joten se on harkitsemisen arvoinen niille, jotka tähyilevät huomattavia voittoja nykyiseen presale-tasoon nähden.

Voit osallistua MCADE:n presaleen täällä.