Krypto vs. inflaatio: Top 3 -hintaennusteet: Solana (SOL), Polkadot (DOT) ja Metacade (MCADE)

Ohi:
päälle Jan 13, 2023
Listen to this article
  • Kryptosijoitukset voivat olla inflaation ulottumattomissa
  • Solanan lupauksesta huolimatta sen yhteydet FTX:ään ovat vaikuttaneet negatiivisesti sen hintaan.
  • Metacaden yhteisöllinen pelikeskus näyttää lupaavalta sijoitukselta

Vaikka kryptovaluutat eivät ole yhtä alttiita inflaatiolle kuin perinteinen valtioiden tuottama raha, tietyt tekijät vaikuttavat kryptomarkkinoiden yleiseen kehitykseen. FTX:n romahduksen jälkeen kryptojen arvo laski kautta linjan, ja suuret hankkeet, kuten Solana ja Polkadot, menettivät arvoaan. Solanan ja Polkadotin hintaennusteet ovat epävarmoja, mutta monet asiantuntijat uskovat, että tokenit voivat toipua ajan myötä.

Uusi projekti nimeltä Metacade (MCADE) on kuitenkin suurelta osin välttynyt FTX-skandaalin vaikutuksilta, ja se voi saavuttaa suuria voittoja tulevina vuosina.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Mikä on Solana (SOL)?

Solana (SOL) on avoimen lähdekoodin lohkoketju, joka hyödyntää kehittynyttä teknologiaa tarjotakseen erittäin nopean ja turvallisen alustan hajautettujen sovellusten (dApp) rakentamiseen.  Lisäksi Solana tarjoaa uuden proof-of-history -konsensusalgoritmin, joka on suunniteltu käsittelemään 50 000 transaktiota sekunnissa lähes nollatuloksella.

Verkko tarjoaa kehittäjille ja yrityksille turvallisen ja kustannustehokkaan menetelmän lohkoketjuteknologian integroimiseksi eri tarkoituksiin. Solana tukee DeFi:tä, NFT:tä ja pelisovelluksia ja tarjoaa saumattomat integraatiot kolmansien osapuolten tietolähteisiin ja sujuvan käyttökokemuksen.

Solana on myös kehittänyt matkapuhelimen, joka on suunniteltu erityisesti lohkoketjupalvelujen käyttöön. Vaikka Solana näyttää lupaavalta Layer 1 -lohkoketjuna, se on kuitenkin osoittautunut muita verkkoja epäluotettavammaksi, sillä se on sammunut seitsemän eri kertaa vuosien 2021 ja 2022 välillä.

Hintaennuste Solanalle (SOL)

Solanan hintaennuste on tällä hetkellä tarkkailun kohteena, sillä verkon tulevaisuuteen liittyy epävarmuutta FTX:n – yhden ekosysteemin tärkeimmän tukijan – romahdettua. Solanan odotetaan kuitenkin yleisesti irrottautuvan tapahtumasta ajan myötä, sillä ekosysteemi on itsenäinen ja erillinen liiketoimintayksikkö.

Tätä silmällä pitäen Solanan hintaennuste voi osoittautua muita kryptovaluuttoja alhaisemmaksi seuraavien 12 kuukauden aikana, sillä sijoittajat kaipaavat selvyyttä tilanteeseen ja ovat siksi haluttomia sijoittamaan siihen. Tällä hetkellä hinta on kuitenkin 12 dollaria, ja Solanan hintaennuste vuonna 2024 on 75 dollaria – kyseessä olisi näin ollen kuusinkertainen nousu.

Mikä on Polkadot (DOT)?

Polkadot (DOT) on kunnianhimoinen lohkoketjuprotokolla, jonka tavoitteena on mahdollistaa täysin yhteenliitetty ja yhteentoimiva lohkoketjuekosysteemi. Polkadot kehitettiin seuraavan sukupolven ketjuksi, jossa perinteisten lohkoketjujen ominaisuudet yhdistyvät muihin verkkoihin, kuten sirpaleisiin ketjuihin, hajautettuihin pääkirjoihin ja pilvilaskentaan.

Polkadot mahdollistaa useiden lohkoketjujen vuorovaikutuksen keskenään, ja ne on yhdistetty yhteen verkkoon. DOT-token yhdistää kaksi tai useampia Polkadotia tukevia lohkoketjuja, jolloin saavutetaan korkeampi yhteentoimivuuden taso. Kyseessä on Layer 0 -ratkaisu, joka voi yhdistää käyttäjät ja sovellukset Web3-ekosysteemissä.

Polkadot lupaa kehittäjille tehokkaamman ja turvallisemman järjestelmän. Hanke voi ratkaista tiettyjä lohkoketjujen käytön taustalla olevia tehottomuuksia, mukaan lukien turvallisuusriskit, jotka liittyvät omaisuuserien silloittamiseen eri lohkoketjuverkkojen välillä. Se on markkinakapasiteetiltaan Top 10 -kryptovaluutta, ja sillä on potentiaalia mullistaa ajan mittaan se, miten ajattelemme lohkoketjuteknologiasta.

Hintaennuste Polkadotille (DOT)

DOT on laskenut yli 90 % vuoden 2021 nousumarkkinoiden huippulukemista. Tämän seurauksena DOT-token on lähellä pohjaa, ja vaikka laskua voi olla vielä tulossa, nykyinen 4,54 dollarin hinta näyttää DOT:in kannalta erinomaiselta alulta.

DOT:in vuoden 2024 hintaennuste on 32 dollaria, mikä on seitsenkertainen nousu nykytasoon nähden. Jos DOT saavuttaa tämän tason, seuraava tavoite on 45 dollaria, ja uusi kaikkien aikojen huippu on näkyvissä 54 dollarin tasolla.

Mikä on Metacade (MCADE)?

Metacade (MCADE) tulee olemaan suurin GameFi-alusta laatuaan. Hankkeessa kehitetään yhteisölähtöistä pelihallia, joka hyödyntää lohkoketjuteknologiaa parempaa pelikokemusta varten. Metacadessa pelaajat voivat pelata monenlaisia erilaisia pelejä ja ansaita MCADE -tokeneita useilla eri tavoilla.

Web3-käyttäjät ja GameFi-pelaajat saavat käyttöönsä keskitetyn paikan, jossa he voivat kokoontua yhteen, pelata erilaisia klassikkopelejä ja tutustua lohkoketjupohjaisten pelien kuumimpiin alfoihin. Metacade tulee olemaan todellinen yhteisön keskus, joka palkitsee pelaajia MCADE-tokeneilla peliarvostelujen julkaisemisesta ja näkemysten jakamisesta. Metacade auttaa myös yhdistämään Web3-käyttäjiä palkallisiin työmahdollisuuksiin.

Metacade-yhteisö pääsee käsiksi yksinoikeudella beta-testausrooleihin, joissa he voivat antaa palautetta pelinkehittäjille ja olla keskeisessä roolissa uusien pelien tuotannossa. Metacade käynnistää myös Metagrants-ohjelmansa, joka tarjoaa rahoitusta kysytyille lohkoketjupeleille hankkeen pyrkiessä edistämään GameFi-sektorin kehitystä.

Hintaennuste Metacadelle (MCADE)

MCADE-token on juuri aloittanut presalensa, joka on tähän mennessä ollut suuri menestys. Betavaiheessa myytiin 140 000 000 MCADE -tokenia vain kolmessa viikossa, kun hanke houkutteli yli miljoonan dollarin edestä rahoitusta. Kun presale on päättynyt, MCADE:n hinnan odotetaan nousevan huimasti, sillä monet sijoittajat uskovat, että token on alihinnoiteltu.

Vuoden 2023 aikana MCADE:n arvo voi nousta yhteen dollariin – mikä on 50-kertainen nousu presalen päättymishetken arvoon nähden. Koska hanke on upouusi ja tarjoaa valtavasti arvoa ekosysteemissään, analyytikot odottavat valtavaa nousua tulevina vuosina.

Metacade on epäilemättä paras sijoituskohde

Metacaden presale on harvinainen tilaisuus päästä mukaan merkittävän kryptoprojektin aloitukseen. MCADE näyttää myyvän loppuun sen presalen jokaisessa vaiheessa, mikä antaa osallistujille rajoitetun ajan päästä mukaan sen nykyisellä $0,01 hinnalla.

Metacade herättää kiinnostusta ja näyttää olevan valmis räjähdysmäiseen kasvuun. Tästä syystä se voiki olla yksi parhaista sijoituksista, joilla voi valmistautua vuoden 2024-25 härkämarkkinoihin.


Voit ostaa Solanan ja Polkadotin tokeneita eTorossa täällä.
Voit osallistua MCADE:n presaleen
täällä.