Binancen talletuspako FTX:n romahduksen jälkeen herättää kryptoyhteisössä keskustelua – tässä syy, miksi Metacade (MCADE) on hyvä sijoituskohde

Ohi:
päälle Jan 16, 2023
Listen to this article
  • Binance muuttuu sankarista roistoksi
  • FTX-romahduksen seuraukset tuntuvat yhä
  • Metacade (MCADE) on nousemassa kirkkaimmaksi tähdeksi

Kuinka nopeasti tilanne kääntyikään päälaelleen. Yhdessä vaiheessa näytti siltä, että Binance olisi se sankari, joka saapuu pelastamaan FTX:n ja kryptomarkkinat ylipäätään. Sitten asiat alkoivat kuitenkin muuttua negatiiviseen suuntaan. Vuorokauden sisällä Binance ilmoitti vetäytyvänsä pelastussopimuksesta, FTX romahti ja… loput tiedetään. Pahempaa oli kuitenkin tulossa: kuukautta myöhemmin Binancen oli ryhdyttävä toimeen rauhoittaakseen markkinoita sen jälkeen, kun liialliset nostot johtivat pelkoihin talletuspaosta.

Pelokkaat markkinat, haluttomuus sijoittamiseen, lähestyvä sääntely, alhaiset transaktiovolyymit ja lisää talletuspakoja – kaikki nämä tekijät saattoivat merkitä ongelmia Binancelle FTX-romahduksen jälkeen. Synkkyyden keskellä pilkahtelee kuitenkin aina valoa, erityisesti kehittyvillä aloilla, kuten play-to-earn (P2E) ja GameFi. Yksi tällainen esimerkki on Metacade (MCADE), jännittävä uusi yritys, joka yhdistää metaversumin, arcade-pelit, rahoituksen ja kryptot. Jatka lukemista saadaksesi tietää lisää tästä valopilkusta.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Mikä on Metacade?

Metacadessa (MCADE) on elementtejä sekä tulevaisuudesta, mutta samalla myös menneisyydestä. Tulevaisuus käsittää edistyksellisimmät metaversumit ja virtuaaliset videopelit, jotka perustuvat Web3-teknologiaan. Menneisyyttä puolestaan edustavat kaikki klassiset arcade-pelit, jotka lumosivat aikansa sukupolven. Metacade (MCADE) yhdistää menneisyyden ja tulevaisuuden tarjotakseen P2E-pelaajille, pelinkehittäjille ja kryptofaneille täydellisen GameFi-kokemuksen. Metacade (MCADE) on nyt presalensa betavaiheessa ja valmis siivittämään P2E-maailman huimaan nousuun. 

Metacaden toimintamekaniikka

Metacaden (MCADE) tavoitteena on tulla Web3-yhteisön yhteiseksi keskukseksi kaikille kryptopelialan toimijoille. Sen kiehtova yhdistelmä perinteisiä ja virtuaalisia pelejä tuo yhteen erityyppiset käyttäjät ja tarjoaa jokaiselle toimialalle mahdollisuuden luoda yhteyksiä toisiinsa ja ansaita tuloja seuraavasti:

  • Lohkoketjujen pelaajat voivat tienata neljällä keskeisellä alueella: Play2Earn (P2E-pelit), Compete2Earn (kilpailut ja turnaukset), Create2Earn (sisällön luominen) ja Work2Earn (pelitestaus ja muut työmahdollisuudet). 
  • Pelisuunnittelijat ja -kehittäjät voivat testata uutta kehitystä, luoda ja markkinoida uusia pelejä, järjestää kilpailuja, olla yhteydessä pelaajiin ja palkata työntekijöitä.
  • Kryptoharrastajat voivat panostaa MCADE-tokeneihin ja hyödyntää niitä sijoitusmahdollisuutena.

On syytä selventää, miten Metacade (MCADE) itse ansaitsee tulonsa, sillä ajan myötä yhtiö aikoo ottaa käyttöön yhteisöpohjaisen mallin, jossa kaikki yhtiön perustamiseen osallistuneet palkitaan osuudella voitoista. Tuloja sille kertyy maksullisista peleistä, mainonnasta, tuotteiden lanseerauksista, kilpailujen ja turnausten osallistumismaksuista sekä rekrytointimaksuista.

Yhtiöllä on käytössään myös Metagrants – innovatiivinen järjestelmä, joka tarjoaa rahoitusta aloitteleville suunnittelijoille seuraavan sukupolven pelien kehittämiseen Metacade (MCADE) -alustalle. Kaiken kaikkiaan Metacade (MCADE) on erittäin tervetullut positiivinen uutinen FTX-romahdusta koskevien negatiivisten uutisten keskellä.

Onko Metacade parempi sijoitus kuin Binance?

Jotkut sijoittajat noudattavat hyvin fokusoitua lähestymistapaa ja keskittyvät pelkästään taloudellisiin tuottoihin. Tämä ei tarkoita, että kyseessä olisi huono menetelmä: on paljon ihmisiä, jotka ovat tienanneet omaisuuksia tällä määrätietoisella lähestymistavalla. On kuitenkin olemassa muitakin tekijöitä, jotka voivat olla loppujen lopuksi aivan yhtä tärkeitä ja opettavaisia: esimerkiksi varhaisessa vaiheessa sijoittaminen, yrityksen kohdemarkkinoiden potentiaali, turvallisuustaso, sijoittajien hallinto-oikeudet ja pitkän aikavälin suunnitelmat.

Kun otetaan huomioon nämä näkökohdat, Metacade (MCADE) vaikuttaa aidosti paremmalta sijoituskohteelta verrattuna FTX-romahduksen jälkeiseen Binanceen. Erittäin kilpailukykyinen presale-hinta tarkoittaa, että sijoittajat voivat varmistaa hyödyt sijoittamisesta varhaisessa vaiheessa. Metacaden (MCADE) kohdemarkkinat P2E ja GameFi saavuttavat ennätyskorkeat lukemat vuonna 2023. Sen visionäärisiin pitkän aikavälin suunnitelmiin kuuluu tulla maailman #1 kryptopeliyhteisöksi.

Yksi FTX:n kaatumisen jälkeen esitetyistä syytöksistä oli, että yhtiöllä oli liian paljon valtaa liian harvojen käsissä. Metacade (MCADE) torjuu tätä ongelmaa sitoutumalla täysivaltaiseksi DAO:ksi. Kaikilla Metacade-yhteisön jäsenillä on hallinto-oikeudet sekä sananvalta yhtiön johtamisessa. Lisäturvaa tuo Certik-auditointi, jolla on pyritty  varmistamaan sijoittajien turvallisuus. 

Nämä seikat yhdessä ovat yksi syy siihen, miksi Metacade (MCADE) on niin kiinnostava sijoituskohde. Tiedoksi kuitenkin niille sijoittajille, jotka keskittyvät pelkästään numeroihin: monet kryptoasiantuntijat ennustavat mahdollisesti jopa satakertaisia voittoja vuodelle 2023.

Pitäisikö MCADE:en sijoittaa?

Kun otetaan huomioon GameFi:n markkinoiden huima potentiaali, Metacaden mielenkiintoinen liiketoimintasuunnitelma, se, että presale on kerännyt jo yli 1,5 miljoonaa dollaria, analyytikoiden ennusteet mahdollisesta satakertaisesta tuotosta vuonna 2023 sekä mahdollisuus hyödyntää erinomaista presale-hintaa, on helppo vastata kysymykseen “kannattaako MCADE:en sijoittaa?” vain yhdellä tavalla: “Ehdottomasti KYLLÄ”.  Tämä pitää paikkansa etenkin, kun otetaan huomioon ne ongelmat ja mahdolliset talletuspaot, joita Binance on kohdannut FTX-romahduksen jälkeen.

Nopeus on kuitenkin olennaisen tärkeää. Metacaden (MCADE) presale myydään loppuun vauhdilla, joten toimi nyt varmistaaksesi kilpailukykyisimmän hinnan.
Voit osallistua Metacaden presaleen täällä.