Metacaden (MCADE) Avalanchen (AVAX) hintaennuste: Sijoittajien suosikit vuodelle 2023

Ohi:
päälle Jan 16, 2023
Listen to this article
  • Uusi play-to-earn-projekti Metacade on herättänyt paljon kiinnostusta ja sen suosio on huimassa nosteessa
  • Avalanche kasvaa tasaisesti ja voi olla ykkösvalinta vuoteen 2030 mennessä
  • MCADE sisältää uskomatonta pitkän aikavälin potentiaalia AVAX:iin verrattuna

Etsitkö parhaita tokeneita, joihin sijoittaa vuonna 2023? Etsimisen voi lopettaa tähän! Tästä artikkelista löydät kaksi hanketta, jotka ovat tämän vuoden kuumimpia rahakkeita: Metacade (MCADE) ja Avalanche (AVAX). Täältä saat tietää, miksi sijoittajat ovat niin innostuneita näistä kahdesta hankkeesta. Kun luet Metacaden ja Avalanchen hintaennusteet vuosille 2023, 2024 ja 2025, saat paremman kuvan siitä, minkä arvoisia ne voivat olla tulevina vuosina.

Mikä on Metacade (MCADE)?

Metacade on kaikkien P2E-pelien (play-to-earn) yhteisöllinen keskus. Metacade on yksi kuumimmista GameFi-hankkeista, ja se tarjoaa pelaajille tilan, jossa he voivat pelata, oppia ja ansaita lisää parhaissa P2E-peleissä. Sen alusta on täynnä arvokkaita ominaisuuksia, jotka on suunniteltu auttamaan ketä tahansa löytämään jalansijaa nopeasti kasvavalla P2E-alalla omien foorumien, live-chattien, arvostelujen ja pistetaulukoiden avulla.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Metacaden kaltaiset sosiaaliset alustat ovat erityisen tärkeitä pelaajille – katso, kuinka suosittuja Discord ja Twitch ovat. Metacade erottuu kuitenkin muista alustoista asettamalla GameFin keskiöön, ja sillä on potentiaalia vallata markkinat ja nousta P2E-pelaajien suosikiksi. Koska GameFi:n odotetaan Crypto.comin tutkimuksen mukaan kasvavan 10-kertaisesti tavalliseen pelaamiseen verrattuna vuoteen 2025 mennessä, Metacaden käyttäjäkunta voi kasvaa nopeasti.

Tämä näyttää yhä todennäköisemmältä, kun hanketta tarkastellaan lähemmin. Yksi ominaisuus, josta sijoittajat ovat jo nyt innoissaan, on Metacaden yhteisön palkitsemisohjelma. Joka kerta, kun käyttäjä tarjoaa arvokasta alfaa, julkaisee arvostelun tai jakaa muuta hyödyllistä sisältöä yhteisön kanssa, hänet palkitaan MCADE-tokenilla roolistaan edesauttaa Metacaden nousua P2E-pelaamisen ykkösalustaksi. 

LIsäksi siltä löytyy Metagrant-järjestelmä, jonka avulla Metacaden käyttäjät voivat suoraan vaikuttaa P2E-pelaamisen tulevaisuuteen päättämällä, ketkä kehittäjät saavat rahoitusta yhteisön kassasta. Rahoitusta saadakseen kehittäjien on ensin ilmoitettava ideansa johonkin Metagrant-kilpailuun. Käyttäjät äänestävät suosikkiaan, ja voittajalle jaetaan varoja projektinsa kehittämiseen. Heillä on jopa mahdollisuus testata pelejään Metagrantin natiivin testausympäristön avulla, mikä tarkoittaa, että he voivat saada suoraa palautetta pelinsä innokkaimmilta kannattajilta.

Metacaden (MCADE) hintaennuste vuodelle 2023

GameFin odotetaan kasvavan räjähdysmäisesti vuonna 2023, ja niin voi käydä myös MCADE-tokenin hinnalle. MCADE:n odotetaan päättävän presalensa 0,02 dollarin hintaan, joten 0,10 dollarin saavuttaminen vuoden loppuun mennessä on hyvinkin mahdollista. Se voi jopa nousta 0,15 dollariin, jos hype hankkeen ympärillä jatkuu. 

Metacaden (MCADE) hintaennuste vuodelle 2024

Vuoteen 2024 mennessä on todennäköistä, että GameFi tulee mukaan valtavirran keskusteluun. Kun Metacade jatkaa kehitystään sen tiekartan mukaisesti, on todennäköistä, että MCADE saavuttaa 0,25 dollarin tason vuoden 2024 loppuun mennessä. Myöskään 0,35 dollaria ei ole poissuljettu mahdollisuus. 

Metacaden (MCADE) hintaennuste vuodelle 2025

Kuten Crypto.comin aiemmin mainitussa tutkimuksessa todettiin, GameFi-markkinoiden odotetaan yltävän 50 miljardin dollarin arvoon vuoteen 2025 mennessä. Metacaden kehitys on tähän mennessä valmis, ja sillä on silloin todennäköisesti takanaan elinvoimainen, tuhansien P2E-pelaajien yhteisö. On odotettavissa, että MCADE:n arvo nousee vähintään 0,50 dollariin siihen mennessä, mikä tarkoittaa 2 400 % kasvua muutamassa vuodessa! 

Mikä on Avalanche (AVAX)?

Avalanche on johtava Layer-1-ratkaisu, jonka avulla kehittäjät voivat rakentaa nopeita, skaalautuvia hajautettuja tuotteita älykkäiden sopimusten avulla. Vuonna 2020 lanseerattu Avalanche on noussut vauhdillai yhdeksi maailman arvokkaimmista kryptovaluutoista skaalautuvuutta koskevan lähestymistapansa ansiosta. 

Avalanche käyttää aliverkkoja, jotka muistuttavat Polkadotin parachains- tai Ethereumin sharding-menetelmää, pilkkomaan transaktioita helpommin hallittaviin palasiin. Tämä tarkoittaa, että se pystyy käsittelemään noin 4 500 transaktiota sekunnissa (TPS) ilman ongelmia ja saavuttamaan transaktion lopullisuuden (aika, joka tarvitaan transaktion muuttumiseen peruuttamattomaksi) yhdessä sekunnissa, mikä on rahoitussovelluksille elintärkeää.

Vaikka Ethereum on edelleen hallitseva Layer-1-kryptoverkko, Avalanche on kasvanut tasaiseen tahtiin. Se on käynnistänyt vuodesta 2021 lähtien useita kannustinohjelmia, mukaan lukien Avalanche Rush ja Avalanche Multiverse, kannustaakseen kehittäjiä laajentamaan verkkoa. Esimerkiksi Kyber Network on solminut Avalanchen kanssa kumppanuuden, joka tarjoaa 5,8 miljoonan dollarin likviditeettiä tarjoavia kannustimia. Avalanchella on myös strategisia kumppanuuksia Mastercardin, Final Fantasyn, Alibaban ja Deloitten kanssa – kyseessä on sangen vaikuttava lista merkittäviä yhteistyökumppaneita. 

Avalanchen (AVAX) hintaennuste vuodelle 2023

AVAX on romahtanut merkittävästi vuoden 2022 kryptoromahduksen jälkimainingeissa, pudoten kaikkien aikojen korkeimmasta 140 dollarista tämänhetkiseen vain 12 dollariin. Mitä tulee Avalanche-hintaennusteisiin vuodelle 2023, 28 dollarin arvon saavuttaminen takaisin on todennäköistä, ja mahdollisesti jopa 35 dollarin arvo, mikäli asiat sujuvat projektin kannalta suotuisasti.

Avalanchen (AVAX) hintaennuste 2024

Jos Avalanche pystyy laajentamaan yhteistyökumppaneittensa määrää ja säilyttämään kilpailukykynsä Ethereumin kanssa, AVAX voi nousta uudelleen 55-60 dollarin tietämille – ja ehkä jopa 70 dollariin asti. Vähintään 40 dollaria on kohtuullinen odotus. 

Avalanchen (AVAX) hintaennuste 2025

Viisi vuotta perustamisensa jälkeen, vuoteen 2025 mennessä, Avalanche on todennäköisesti vakiinnuttanut asemansa yhtenä edistyneimmistä Layer-1-verkoista. Mikäli markkinatilanne on suotuisa, Avalanchen hintaennuste vuodelle 2025 on noin sadan dollarin luokkaa. Optimistisesti ajateltuna se voi jopa nousta 120 dollariin ja jopa ylittää sen.  

Ei ole liian myöhäistä hankkia Metacadea (MCADE)

On selvää, että sekä Metacade että Avalanche tulevat yltämään uskomattomiin saavutuksiin kukin omilla aloillaan. Mutta vaikka mahdollisuus olla varhainen AVAX-sijoittaja on ehkä jo takanapäin, vielä on aikaa osallistua MCADE:n presaleen. 

Presalen betavaiheessa Metacade on jo myynyt yli 2,2 miljoonaa MCADE-tokenia, ja lähes miljoonaa dollaria on myyty kolmen ensimmäisen viikon aikana. Koska tämän luvun odotetaan nousevan nopeasti, kun yhä useammat sijoittajat sijoittavat yhteen GameFin kuumimmista tokeneista, on viisainta harkita osallistumista mitä pikimmiten –  muuten saatat jäädä paitsi tästä uskomattomasta sijoitusmahdollisuudesta!

Voit ostaa Avalanchea (AVAX) eTorossa täällä.

Voit osallistua Metacaden presaleen täällä.