Solanan (SOL) hintaennuste ja Metacaden (MCADE) analyysi – mitkä kryptot ampaisevat nousuun vuonna 2023?

Ohi:
päälle Jan 16, 2023
Listen to this article
  • Vuodesta 2023 näyttää tulevan jännittävä vuosi kryptosijoituksille.
  • Korkean profiilin poptähtien NFT:t voivat nostaa niiden kysyntää ylöspäin.
  • Aidot fanit, hyödyt ja usko tuotteeseen vaikuttavat hintaennusteisiin.

Mikä on Solanan (SOL) hintaennuste vuodelle 2023, ja onko Play-to-Earn (P2E) -peliyritys Metacade (MCADE) valmis lyömään markkinat ällikällä? Voisivatko näiden kahden yrityksen lisäksi ApeCoin (APE), Avalanche (AVAX) ja Tron (TRX) nousta räjähdysmäisesti vuonna 2023? Lue tästä tarkat analyysit ja ennusteet.

Metacade: kryptohaaste vastaanotettu!

Metacade yhdistää metaversumin ja arcade-pelit, ja sen on määrä valloittaa GameFi-ala myrskyn lailla. Lohkoketjupelaajat hyötyvät loistavasta pelivalikoimasta, johon sisältyy ansaintamahdollisuuksia, mukaan lukien P2E, testaus ja sisällön luominen. Kehittäjät ja suunnittelijat voivat esitellä uutta tarjontaansa, löytää uusia työntekijöitä ja jopa voittaa Metagrantteja uusien pelien kehittämistä varten. Lisäksi sijoittajat ja kryptofanit voivat pelata markkinoilla ja panostaa tokeneillaan ansaitakseen palkintoja.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Metacaden taktiikka

Metacade erottuu kilpailijoista, koska se tarjoaa merkittäviä ansaintamahdollisuuksia sekä pelaajille että kehittäjille. Kehittäjät voivat testata pelejä, markkinoida niitä ja rekrytoida uusia työntekijöitä Metacade-yhteisössä. Samaan aikaan pelaajat hyötyvät parhaista peleistä, joihin liittyvät Metacaden Play2Earn-, Compete2Earn-, Create2Earn- ja Work2Earn-toiminnot. He voivat myös ansaita palkintoja yhteisön lahjoitusten ja kilpailujen kautta.

Miksi Metacade on hyvä mahdollisuus tulevaisuutta silmällä pitäen

On useita syitä siihen, miksi Metacade on tulevaisuuden kannalta paras valinta. Ensinnäkin se toimii P2E-/kryptopelaamisen sektorilla, jonka monet asiantuntijat uskovat nousevan räjähdysmäisesti vuonna 2023. Toiseksi metaversumi toimii Web 3 -yhteisön keskuksena, joka tuo yhteen pelaajat, kehittäjät ja sijoittajat. Kolmanneksi sen kiehtova yhdistelmä arcade-pelejä, metaversumia ja erilaisia ansaintamahdollisuuksia houkuttelee kaikenlaisia lohkoketjupelaajia. Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä, se on tällä hetkellä saatavilla erittäin houkuttelevaan presale-hintaan.

Metacaden (MCADE) hintaennuste

Yksi parhaista tavoista ansaita sijoittamisella on olla mukana alusta alkaen. Metacaden presalessa ensimmäisillä sijoittajilla on mahdollisuus saada jopa 250 % tuotto betavaiheen ja lanseeraushinnan välillä. Mutta jos Metacade pystyy vastaamaan muiden metaversumipelaajien tuottoihin, kuka tietää, kuinka korkealle se voi nousta? Kymmenkertaisesti, 50-kertaisesti vai jopa 100-kertaisesti? Vain taivas on rajana.

Solanan (SOL) hintaennuste

Solanan (SOL) hintaennusteesta vuodelle 2023 on kirjoitettu paljon. Kun kryptomarkkinat elpyvät, optimistit uskovat, että Solana (SOL) nauttii poikkeukselliseen nopeiden ja kilpailukykyisesti hinnoiteltujen käsittelypalveluiden kysynnästä. Pessimistit ovat kuitenkin varovaisempia Solanan (SOL) hintaennusteen suhteen ja ennakoivat vain vähän, ei lainkaan tai jopa negatiivista kasvua. Solana (SOL) on kenties enemmän kuin muut yritykset riippuvainen siitä, että yleiset markkinat piristyvät jälleen, ja ennen kuin näin tapahtuu, monet uskovat, ettei hinnassa todennäköisesti tapahdu juurikaan merkittävää liikettä vuonna 2023.

ApeCoinin (APE) hintaennuste

Jos Donald Trumpin NFT-treidauskorttien menestykseen on luottamista, voi 2023 voi hyvinkin olla erinomainen vuosi ApeCoinille (APE). Yhä useammat ihmiset ovat alkaneet nähdä NFT:n potentiaalin, ja korkean profiilin meemikolikko ApeCoin (APE) on hyvässä asemassa hyödyntämään tätä kysyntää. Jos ApeCoin (APE) pystyy jatkamaan ekosysteeminsä kehittämistä ja alkaa tarjoamaan todellista hyötyä – esimerkiksi mahdollistamalla ostosten tekemisen – se voi helposti kaksinkertaistaa, kolminkertaistaa tai nelinkertaistaa 2022 loppuvuoden arvonsa, joka on noin 3,61 dollaria.

Tronin (TRX) hintaennuste

Vuoden 2022 lopulla Tronin (TRX) osakekurssi lähti hitaasti jälleen nousuun. Tämä on tervetullutta kehitystä ja osoittaa, että sijoittajat uskovat Tronin (TRX) älysopimus- ja dApp-toimintoihin. Tronin (TRX) vuoden 2022 lopun noin 0,054 dollarin hinnalla on runsaasti nousuvaraa, ja jotkut asiantuntijat ennustavat, että sen arvo voisi lähes kaksinkertaistua. 

Avalanchen (AVAX) hinnanennustus

Kuten monet muutkin yritykset, Avalanche (AVAX) kilpailee Ethereumin (ETH) kanssa lupaamalla nopeita transaktioiden käsittelyaikoja, vaikuttavaa verkon yhteentoimivuutta ja erinomaista skaalautuvuutta dAppeille ja älysopimuksille. Mutta onko Avalanche (AVAX) uhattuna? Voisiko Ethereumin (ETH) uusi kehitys tai uudet kilpailijat jättää Avalanchen (AVAX) varjoonsa? Sen joulukuun 2022 hinta on noin kymmenesosa vuoden 2021 korkeimmasta 134,71 dollarin hinnasta. Monet pitävät Avalanchea (AVAX) parempana vaihtoehtona pidemmällä aikavälillä.

Minkä hintaennuste on paras

Solanan (SOL) hintaennuste voi vaikuttaa sijoituspäätökseesi, mutta entäpä Avalanchen (AVAX), ApeCoinin (APE), Metacaden (MCADE) ja Tronin (TRX) ennusteet? Mikä – jos mikään – nousee vuonna 2023? Sitä on vaikea sanoa. Mutta kun otetaan huomioon, että P2E-/kryptopelaamisen sektori on tällä hetkellä nousussa ja kun käsillä on mahdollisuus ostaa presalehintaan, Metacade (MCADE) kiilaa näistä vaihtoehdoista kärkeen.

SOL, APE, TRX ja AVAX ovat ostettavissa eTorossa täällä.

Voit osallistua Metacaden presaleen täällä.