Metaversumikryptojen näkymä vuodelle 2023: Sandbox (SAND), Decentraland (MANA) ja Metacade (MCADE)

Ohi:
päälle Jan 18, 2023
Listen to this article
  • Kaksi tunnetuinta kryptovaluuttaa web3-sektorilla MANA & SAND
  • Kuka pääsee kryptoalalla kärkeen ja ravisteleeko uusi tulokas markkinoita?
  • Metacade (MCADE) voi olla uusi tähti kryptovaluuttataivaalla

Metaversumikryptoprojektit ovat usein suurimpia voittajia, koska niiden käyttämät teknologiat ovat ainutlaatuisia. Käyttäjät pääsevät upeisiin avoimiin maailmoihin, voivat pelata suosikkipelejään verkossa ja ansaita taloudellisia palkkioita monin eri tavoin.

Metaversumi voi yhdistää ihmisiä toisiinsa ja tuoda uusia tapoja työskennellä, seurustella ja olla vuorovaikutuksessa internetin välityksellä. Tässä artikkelissa analysoidaan kolmea merkittävää metaversumihanketta ennen vuoden 2023 kryptomarkkinoita.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Metaversumikryptojen näkymä: Metacade vaikuttaa lupaavimmalta sijoitukselta juuri nyt

Kaksi Web3:n suurinta metaversumikryptoprojektia ovat The Sandbox (SAND) ja Decentraland (MANA). Nämä kaksi jättiläistä kasvoivat useiden miljardien dollarien arvoisiksi vuoden 2021 härkämarkkinoiden aikana, ja tokenit nousivat 200-kertaisiksi (SAND) ja 75-kertaisiksi (MANA) vuoden 2021 alussa kaikkien aikojen korkeimpaan tasoonsa.

Nyt Metacade valmistautuu samanlaiseen nousuun lähivuosina. MCADE -token käynnisti hiljattain presalensa, joka houkutteli 1,7 miljoonan dollarin arvosta rahoitusta ensimmäisten kuuden viikon aikana. Tämä presale voi osoittautua vuoden 2023 suurimmaksi sijoitusmahdollisuudeksi, sillä Metacade tuo metaversumiin aivan uusia ominaisuuksia ja pyrkii ajan myötä Web3-käyttäjien keskeiseksi keskukseksi.

Mikä on The Sandbox (SAND)?

The Sandbox on avoimen maailman metaversumikryptoprojekti, jonka avulla käyttäjät voivat rakentaa ja hyödyntää omia pelivarojaan. Pelaajat voivat tutustua muiden käyttäjien luomiin peleihin The Sandboxin metaversumissa, mikä auttaa luomaan laajan ja monipuolisen pelikokemuksen.

Pelejä ja muita omaisuuseriä voidaan ostaa ja myydä ei-vaihtokelpoisina tokeneina (NFT) alustan integroidulla markkinapaikalla. The Sandbox tarjoaa työkalupaketin, jonka avulla metaversumikryptopelejä voi muokata, jolloin kenestä tahansa voi tulla pelinkehittäjä ilman aiempaa ohjelmointikokemusta.

Kuinka SAND toimii? 

Pelaajat voivat ansaita SAND -tokeneita tutkimalla muiden pelaajien luomia pelimaailmoja, jotka tarjoavat uuden sukupolven pelikokemuksen käyttäjien tuottaman sisällön (UGC) ja pelistä ansaitsemiseen (P2E) -mekaniikan avulla.

SAND -tokenia käytetään myös vaihtovälineenä NFT-markkinapaikalla ja äänestämään hallintoehdotuksista, sillä The Sandbox on hajautettu autonominen organisaatio (DAO), jota sen yhteisö hallitsee täysin.

Mikä on Decentraland (MANA)?

Decentraland on metaversumin kryptoalusta, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa ja myydä digitaalisia kiinteistöjä sekä rakentaa ja tutkia muiden käyttäjien rakentamia metaversumin osia. Alustan avulla voidaan kehittää virtuaalisia kokemuksia, jotka voidaan muuttaa rahaksi monin eri tavoin, kuten NFT-taidegallerioiksi, peleiksi ja hengailupaikoiksi. 

Maailman digitalisoituessa yhä enemmän, Decentralandista odotetaan tulevan virtuaalisten harrastusten keskus. Mahdollisuus muokata Decentralandin metaversumin osia on johtanut rönsyilevään avoimeen maailmaan, joka on täynnä kaikenlaista tekemistä.

Kuinka MANA toimii? 

MANA -tokenia käytetään maa-alueiden ostamiseen, myyntiin ja kauppaan. Käyttäjät voivat myös ostaa ainutlaatuisia hahmoja, vaatekappaleita ja muita digitaalisia hyödykkeitä pelikokemuksen muokkaamiseksi. The Sandboxin tavoin Decentraland on DAO, joka sallii MANA:n haltijoiden äänestää hallintoehdotuksista ja asettaa UGC:n etusijalle pelin perustana.

Mikä on Metacade (MCADE)? 

Metacade on ensimmäinen yhteisölähtöinen pelihalli. Siitä tulee lohkoketjun suurin pelihalli, joka tarjoaa pelaajille useita eri tapoja ansaita kryptotokeneita sekä laajan valikoiman P2E-pelejä.

Hanke yhdistää käyttäjät myös ainutlaatuisiin työmahdollisuuksiin Web3:ssa sekä tarjoaa pelaajille mahdollisuuden testata upouusia pelejä ennen niiden julkaisua. Käyttäjät pääsevät varhaisessa vaiheessa käsiksi uusiin peleihin ja ansaitsevat kryptoja löytämällä virheitä ja muita parannuksia, jotka on tehtävä ennen pelin julkaisua.

Metacade on kunnianhimoinen metaversumin kryptoprojekti, josta voi tulla keskeinen paikka GameFi -harrastajille. Siinä on useita merkittäviä ominaisuuksia, jotka on suunniteltu palvelemaan yhteisöä suoraan, ja siinä on kehittynyt palkitsemismekanismi, joka sisältää Play2Earn, Compete2Earn, Create2Earn ja Work2Earn.

Kuinka MCADE toimii? 

Create2Earn-toiminto palkitsee käyttäjiä arvokkaasta panoksesta yhteisölle. Tähän voi kuulua uusimpien tietojen jakaminen eri peleistä Metacade-alustalla, peliarvostelujen julkaiseminen ja vuorovaikutus muiden yhteisön jäsenten kanssa.

MCADE -tokenia käytetään palkintojen tarjoamiseen sekä panostamiseen ja äänestämiseen Metacade DAO:ssa. DAO otetaan käyttöön vuoden 2023 puolivälissä, ennen kuin sen täysi hallinta luovutetaan yhteisölle vuonna 2024.

Metaversumikryptojen hinnan ennustus vuodelle 2023

SAND hinnan ennustus 2023

SAND -token on laskenut 94 % kaikkien aikojen korkeimmasta tasostaan vuonna 2021. Asiantuntijat ennustavat, että sen voi olla vaikea toipua ennen seuraavia härkämarkkinoita. Hintaennuste SAND:lle vuonna 2023 on 0,76-1,87 dollaria.

MANA hinnan ennustus 2023

MANA-tokenin arvo on tällä hetkellä 0,308390 dollaria. Hanke on kamppaillut saadakseen käyttäjiä vuoden 2022 karhumarkkinoiden aikana, mikä voi vaikuttaa tokenin hintaan vuoden 2023 aikana. MANA:n odotetaan palaavan 0,64-1,11 dollarin tasolle, mutta sillä voi olla vaikeuksia saavuttaa tätä. 

MCADE hinnan ennustus 2023

MCADE -tokenin presale käynnistyi hiljattain, ja se on jo nyt osoittautunut suosituksi sijoituskohteeksi. Hinta nousee presalen aikana 0,008 dollarista 0,02 dollariin, ja asiantuntijat arvelevat, että token voi nousta huimasti presalen päätyttyä. Vuoden 2023 loppuun mennessä MCADE:n odotetaan olevan arvoltaan 0,40 ja 1 dollarin välillä, mikä tarkoittaa tälle uudelle tokenille mahdollisesti 50-kertaista voittoa

Voit ostaa SAND:a ja MANA:a eTorossa täällä.

Voit osallistua MCADE:n presaleen täällä.