Tronin (TRX) hintaennuste vuodelle 2025: Päihittääkö Metacade (MCADE) TRX:n?

Ohi:
päälle Jan 18, 2023
Listen to this article
  • Metacaden hintaennusteen mukaan MCADE nousee viiteen dollariin vuoteen 2025 mennessä
  • Tronin hintaennuste vuodelle 2025 ennustaa maltillisempaa nousua
  • MCADE saattaa olla vuoden 2023 sijoitusmahdollisuus

Ei ole mikään salaisuus, että vuosi 2022 on ollut yksi haastavimmista vuosista, jonka kryptomarkkinat ovat kohdanneet vuosikausiin. Huolimatta siitä pelosta, että tämä kryptotalvi jatkuisi jatkumistaan, historia kuitenkin todistaa, että edessä on parempia aikoja.

Aiemmin jokaista nousumarkkinaa ovat seuranneet pitkittyneet karhumarkkinat, jolloin hinnat ovat romahtaneet kautta linjan. Markkinoiden elpyminen tapahtuu perinteisesti silloin, kun Bitcoin (BTC) puolittuu. Koska seuraava puolittuminen on suunniteltu vuoden 2024 alkupuolelle, hintaennusteet Tronille (TRX) ja uudelle tulokkaalle, Metacadelle (MCADE), ovat nousujohteisia vuodelle 2023.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

MCADE:n hintaennuste 2025: Onko 5$ mahdollinen?

Kun Metacaden presalen betavaihe myytiin loppuun kolmessa viikossa ja se keräsi yli 1,3 miljoonaa dollaria, viittaavat kaikki merkit siihen, että MCADE:n arvo tulee todennäköisesti nousemaan, kun presale päättyy.

Ennusteiden mukaan MCADE voisi rikkoa yhden dollarin rajan vuonna 2023, mikä tarjoaisi presalessa sijoittaneille vähintään 50-kertaisen tuoton ennen BTC:n puolittumista. Kun tämä tapahtuu ja siirrytään vuoteen 2025, MCADE voi nousta viiteen dollariin ja jopa seitsemään dollariin seuraavien härkämarkkinoiden aikana.

Mikä on Metacade?

Metacade on metaversumin suurin GameFi-keskus virtuaalipelien faneille, jotka haluavat hengailla yhdessä ja viettää aikaa muiden samanhenkisten ihmisten kanssa. Alusta tarjoaalaajimman lohkoketjupohjaisen valikoiman play-to-earn (P2E) -pelejä, joissa on mahdollisuus pelata rennosti ystäviä ja perhettä vastaan tai vakavammin verkkoturnauksissa vastaan pelaajia ympäri maailmaa.

P2E-ominaisuuksien lisäksi yhteisön jäsenet voivat ansaita tuloja alustan Create2Earn-järjestelmän kautta, jossa kryptopalkintoja tarjotaan sosiaalisesta vuorovaikutuksesta keskuksen kanssa. Pelikatsaukset, tiedon jakaminen ja arvokkaat vinkit alustasta tuovat käyttäjille passiivista tuloa.

Suunnitelmissa on muuttua täysin hajautetuksi itsenäiseksi organisaatioksi vuoden 2024 viimeiseen neljännekseen mennessä, jolloin yhteisö johtaa alustan hallintoa ja tulevaa suuntaa. Lisäksi Work2Earn-aloitteella pyritään edistämään laajempaa GameFi-alaa tarjoamalla työmahdollisuuksia yhteisön käyttäjille, jotka haluavat luoda uraa Web3-alalla.

Kuinka Metacade toimii?

Metacade on rakennettu itsenäisen ekosysteemin ympärille, joka saa tuloja useista eri tulolähteistä, kuten mainonnasta, ulkoisten pelien julkaisemisesta alustalla ja työpaikkailmoitusten isännöinnistä. Nämä varat edistävät keskuksen P2E-valmiuksia, ja ne sijoitetaan uudelleen Metacaden ja GameFi:n markkinoiden kehittämiseen.

Tämä uudelleensijoitus korostuu uraauurtavassa Metagrants-ohjelmassa, jossa kehittäjät hakevat rahoitusta uusien yksinoikeudellisten pelien luomiseen yhteisölle. Jokainen MCADE-tokenin haltija äänestää projektin elinkelpoisuudesta ja vetovoimasta, ja äänestyksen suosituin saa avustusta suunnittelun ja kehittämisen tukemiseen. Ensimmäiset Metagrantit jaetaan vuoden 2023 kolmannella neljänneksellä, ja ensimmäiset uudet nimikkeet ilmestyvät alustalle vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä.

Tronin hintaennuste vuodelle 2025: Saavuttaako se viisinkertaisen tuoton?

Tronin natiivi TRX-token on suhteellisen vakaa valuutta hintavaihteluiden suhteen, mikä johtuu pääasiassa sen pitkäaikaisesta asemasta luotettavana lohkoketjun tarjoajana. Lisäksi TRX on osoittanut pystyvänsä vaimentamaan markkinoiden volatiliteettia korkean likviditeettinsä ansiosta. Vaikka tämä on hyvä uutinen nykyisille tokenin haltijoille laskusuuntaisten markkinaolosuhteiden aikana, se johtaa myös pienempiin voittoihin noususuuntaisten olosuhteiden aikana.

Korkea likviditeetti hyödyttää Tronin lohkoketjun suorituskykyä, mikä mahdollistaa nopeat transaktiot alhaisin kustannuksin. Tämä vaikuttaa kuitenkin myös TRX:n kykyyn nousta samalla tavalla kuin MCADE:n ennustetaan nousevan. Asiantuntijat ennustavat, että vuoden 2025 härkämarkkinoiden alkaessa TRX on noussut 5x 0,26 dollariin, mikä tarjoaa haltijoille kohtuullisia voittoja.

Mikä on TRX?

TRX on Tron-lohkoketjun natiivi kryptokolikko. Vaikuttavan transaktiokykynsä ansiosta Tron on yleisesti käytetty lohkoketju rahaliikenteen suorittamiseen maailmanlaajuisesti. Tronin lohkoketju isännöi lukuisia DeFi-palveluja ja dAppeja, kuten hajautettuja pörssejä (DEX), metaversumipelejä ja lainausprotokollia.

Tronin lohkoketju pystyy suorittamaan transaktioita vaikuttavalla nopeudella – jopa 2 000 transaktiota sekunnissa (TPS). Tämä tarkoittaa, että se käsittelee säännöllisesti satoja miljoonia dollareita päivittäin. Ethereumin 10 TPS:n kapasiteettiin verrattuna Tronin tarjoama arvo asiakkaille on itsestään selvä. Lisäksi asiakkaat voivat odottaa lohkojen viimeistelyajan olevan vain kolme sekuntia.

Vaikka Tronin hintaennuste ei olekaan yhtä nousujohteinen kuin muiden valuuttojen, sen luotettava ja laadukas palvelu tekevät siitä erinomaisen sijoituskohteen kaikille, jotka haluavat sijoittaa tasaisen matalariskisen tuoton omaavaan kohteeseen.

Metacadella on suurin potentiaali voittoihin tulevina vuosina 

Metacaden monipuolinen projektikartta, joka on nähtävissä sen white paperissa, saattaa johtaa GameFi-sektorin innovointia ja kasvua tulevina vuosina. Koska sen edistyksellinen P2E-alusta ja pelivalikoima kehittyvät jatkuvasti, pelaajien odotetaan liittyvän sankoin joukoin yhteisöön.

MCADE-tokenin nykyinen 0,01 dollarin presale-arvo vaikuttaa aliarvostetulta, mikä tarjoaa sijoittajille erinomaisen tilaisuuden ostaa korkean potentiaalin token erittäin edulliseen hintaan. Kun MCADE:n arvo jatkaa nousuaan jokaisessa presale-vaiheessa lopulliseen 0,02 dollarin arvoon ja ennusteet ennustavat MCADE:n mahdollisesti ylittävän yhden dollarin rajapyykin vuonna 2023, Metacade voi olla vuoden 2023 suurin sijoitusmahdollisuus.

Voit ostaa TRX:ä eTorossa täällä.

Voit osallistua MCADE:n presaleen täällä.