Top 5 lupaavimmat altcoinit vuonna 2023 Redditin mukaan

Ohi:
päälle Jan 24, 2023
Listen to this article
 • Huolimatta skandaaleista vuonna 2022, monet altcoin-yritykset ovat valmiita pärjäämään hyvin vuonna 2023
 • Altcoin-sijoittajat etsivät yrityksiä, joilla on innovatiivisia visioita ja vankka ekosysteemi
 • Sijoittajat saattavat saavuttaa merkittävämpiä voittoja sijoittamalla ennakkomyynteihin

Bitcoin kärsii vähenevän tuoton laista, mikä tarkoittaa, että mullistavia tuottoja kohti purjehtiva laiva on saattanut jo lähteä satamasta. Sen sijaan lupaavimmat altcoinit tuottavat usein suurempia prosentuaalisia voittoja, minkä vuoksi ne voivat olla paras vaihtoehto kryptosijoittajille vuoden 2023 aikana.

 • Metacade (MCADE)
 • Polygon (MATIC)
 • Cardano (ADA)
 • Filecoin (FIL)
 • Polkadot (DOT)

1. Metacade (MCADE)

Metacade on ensimmäinen yhteisölähtöinen pelihalli, jolla on potentiaalia tukea suuriakin käyttäjämääriä tulevina vuosina. GameFi näyttää mullistavan laajemman peliteollisuuden, sillä lohkoketjuteknologia voi tarjota paremman käyttäjäkokemuksen verrattuna perinteisiin peleihin.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Metacade asemoi itsensä potentiaaliseksi markkinajohtajaksi GameFi-sektorilla, mikä tekee siitä yhden lupaavimmista altcoineista juuri nyt. Hankkeesta tulee suurin lohkoketjuun pohjautuva pelihalli, ja se tarjoaa valikoiman play-to-earn (P2E) -pelejä, joissa jokaisessa on integroitu ansaintapotentiaali. Pelaajat pääsevät käsiksi moniin eri peleihin ja voivat osallistua säännöllisiin turnauksiin sekä ansaita MCADE-tokeneita hyödyntämällä Metacaden ainutlaatuisia ominaisuuksia.

Pelaajat voivat ansaita tokeneita osallistumisestaan yhteisön toimintaan monin eri tavoin, kuten julkaisemalla peliarvosteluja ja auttamalla muita optimoimaan pelikokemuksensa. Alustan tavoitteena on tulla kaikkien Web3-käyttäjien ja lohkoketjupelaajien keskukseksi, ja siitä kehittyy ajan myötä hajautettu itsenäinen organisaatio (DAO).

Miksi MCADE on ostamisen arvoinen?

Metacade tarjoaa kattavan pelikokemuksen, ja sillä voi olla tärkeä rooli laajemmassa GameFi-ekosysteemissä. Hanke yhdistää käyttäjänsä ainutlaatuisiin työmahdollisuuksiin Web3:ssa ja antaa pelaajille mahdollisuuden testata upouusia pelialustoja ennen niiden virallista lanseerausta. Vastineeksi siitä, että Metacade antaa palautetta pelinkehittäjille testatessaan näitä uusia nimikkeitä, se palkitsee käyttäjiään MCADE-tokeneilla.

Tämän lisäksi Metagrants-ohjelma tukee suoraan GameFi-sektorin laajentumista tarjoamalla alkuvaiheen rahoitusta pelinkehittäjille. Metacade-yhteisö äänestää uusista projekteista, joille Metagrantteja myönnetään, mikä kannustaa korkealaatuisiin innovaatioihin.

MCADE-token lanseerattiin hiljattain, mikä edustaa ainutlaatuista sijoitusmahdollisuutta. Token voi nousta yli viiteen dollariin seuraavien kryptohärkämarkkinoiden aikana, ja sen hinta on tällä hetkellä vain 0,012 dollaria. Tämä tekee MCADE:sta vuoden 2023 lupaavimman altcoinin.

>>> Voit osallistua MCADE:n presale täällä <<<

2. Polygon (MATIC)

Polygon on Layer 2 -skaalausratkaisu Ethereum-lohkoketjulle ja se on yksi vuoden 2023 lupaavimmista altcoineista. Verkko tarjoaa nopean ja edullisen menetelmän transaktioihin, ja se voi tukea suurta käyttäjämäärää ilman, että käyttökokemus kärsii siitä. Tämä on ristiriidassa Ethereumin pääverkon kanssa, jota on kritisoitu laajalti siitä, että se on liian hidas ja liian kallis verkon ruuhkautuessa.

Polygon tukee hajautettujen sovellusten (dApps) kehittämistä ja tarjoaa joukon kehittäjätyökaluja. Merkittävä ominaisuus on Polygon SDK, jonka tavoitteena on tehdä Ethereumista moniketjuinen ekosysteemi mahdollistamalla yhteentoimivuus kaikkien Ethereum Virtual Machinea (EVM) tukevien lohkoketjujen välillä, mukaan lukien Binance Smart Chain, Avalanche C-Chain ja erilaiset Layer 2 -ratkaisut Ethereumille.

Polygon-verkko pystyy tukemaan erittäin skaalautuvia dAppeja, mikä on tehnyt siitä yhden lupaavimmista altcoineista ja suositun vaihtoehdon lohkoketjupelien kehittäjille. Pelit ovat riippuvaisia suuresta määrästä lohkoketjujen vuorovaikutuksia suurelle käyttäjämäärälle, joten on tärkeää, että käytettävä ketju pystyy tarjoamaan nopeita ja halpoja transaktioita.

MATIC-tokenia käytetään Polygon-verkon transaktiomaksujen maksamiseen ja palkkioiden tarjoamiseen validoijille. Kuka tahansa voi panostaa MATIC:a tullakseen validoijaksi, mikä auttaa turvaamaan lohkoketjua ja tukemaan sen infrastruktuuria. MATIC:a voidaan käyttää myös arvopaperina tai rahan lähettämiseen ympäri maailmaa nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Miksi MATIC on ostamisen arvoinen?

Ethereum on Web3:n suurin dApp-ekosysteemi, ja Polygon auttaa sen skaalaamisessa. Polygon-verkon avulla Ethereum-pohjaiset sovellukset voivat tarjota palveluja miljardeille ihmisille ympäri maailmaa suorituskykyä menettämättä, mikä voi auttaa kryptovaluutan maailmanlaajuisen käyttöönoton käynnistämisessä ja hajauttamisen edistämisessä.

MATIC on tällä hetkellä arvoltaan alle yhden dollarin. Token on osoittautunut lujatekoiseksi karhumarkkinoiden aikana ja se on kestänyt hyvin verrattuna muihin altcoineihin. Kun monet lupaavimmista altcoineista ovat edelleen yli 90 % miinuksella kaikkien aikojen korkeimmasta tasostaan, on MATIC on ainoastaan 73 % miinuksella – tässä on jo luku, joka on verrattavissa Bitcoiniin ja Ethereumiin. Tämä suhteellinen vahvuus osoittaa, että MATIC on yksi lupaavimmista altcoineista, joita kannattaa ostaa vuonna 2023.

3. Cardano (ADA)

Cardano on kolmanneksi lupaavin altcoin. Se on proof-of-stake-lohkoketju, joka voi tukea suurta määrää transaktioita alhaisin kustannuksin tinkimättä hajautuksesta. Cardanon ekosysteemissä on yli 500 hanketta, joilla on erilaisia käyttötapauksia, kuten NFT-markkinapaikkoja, hajautettuja lainaus- ja lainausprotokollia sekä vielä kapeampia lohkoketjusovelluksia, joiden tavoitteena on tukea ympäristöä.

Cardano oli yksi varhaisimmista proof-of-stake-konsensusprotokollan omaksujista, minkä ansiosta verkko pystyy tarjoamaan suuremman skaalautuvuuden verrattuna proof-of-work-vaihtoehtoihin. Cardanon proof-of-stake-protokolla on myös paljon vähemmän energiaintensiivinen, ja sitä voidaan pitää vihreämpänä lohkoketjuratkaisuna.

Cardanon Hydra-päivitys on tarkoitus ottaa käyttöön vuonna 2023. Päivitys on Cardanon layer 2 -skaalausratkaisu, joka vähentää latenssia ja lisää läpimenoa. Hydra nostaa transaktioiden määrän sekunnissa (TPS) 250:stä jopa 1 000 000:een, mikä on merkittävä parannus lohkoketjun suorituskykyyn.

Miksi ADA on ostamisen arvoinen?

Vaikka Cardano ei tue yhtä paljon dApp-ohjelmia tai käyttäjiä kuin muut altcoinit, kuten Ethereum, verkko on vankka ja innovatiivinen layer 1 -ratkaisu, jolla on paljon potentiaalia tulevaisuutta ajatellen. Kun Hydra-päivitys tulee voimaan, Cardanosta voi tulla yksi suorituskykyisimmistä lohkoketjuista.

Vuodesta 2021 alkaen Cardano on tukenut  myös älykkäitä sopimuksia, mikä voi laajentaa verkossa tapahtuvien innovaatioiden tasoa. Web3-palvelut perustuvat automaattisesti suoritettaviin transaktioihin, joten Cardanon siirtyminen tukemaan älykkäitä sopimuksia verkossa voi auttaa laajentamaan dAppien ja käyttäjien määrää ajan myötä.

ADA-tokenin hinta on tällä hetkellä 0,25 dollaria, joten sillä on huomattavasti kasvuvaraa. Token voi nousta yli kymmeneen dollariin seuraavan nousukauden aikana, mikä tekee Cardanosta yhden lupaavimmista altcoineista ostettavaksi vuonna 2023.

4. Filecoin (FIL)

Neljänneksi lupaavin altcoin on Filecoin. Kyseessä on hajautettu tallennusjärjestelmä, joka auttaa suojaamaan arvokkaita tietoja lohkoketjuteknologian avulla. Filecoinin lohkoketju on läpinäkyvä, muuttumaton menetelmä tärkeiden tietojen tallentamiseen. Tällä voidaan varmistaa, että tiedot eivät häviä, vahingoitu tai muutu ajan myötä.

Hyödyntämällä lohkoketjun luontaista hajautustasoa Filecoin voi ratkaista joitakin keskeisiä tehottomuuksia perinteisen pilvitallennuksen kanssa. Keskitettyjä palvelimia voidaan manipuloida tai sensuroida, ja tietojen hakeminen voi olla kallista. Filecoinin avulla käyttäjät voivat hallita täysin omia tietojaan, millä voidaan välttää tuntemattomien tahojen väärinkäytökset verkossa.

FIL-token on Filecoin-lohkoketjun natiivi valuutta. Sitä käytetään transaktioiden käsittelyyn ja verkon turvaamiseen, sillä louhijat panostavat FIL:n vakuudeksi varmistaakseen luotettavan osallistumisen. Tällä voidaan torjua ilkivaltaa, sillä vakuus pystytään takavarikoimaan hyökkäyksen sattuessa.

Miksi FIL on ostamisen arvoinen?

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi Filecoin on yksi lupaavimmista altcoineista, on sen tapa ratkaista ainutlaatuinen ongelma hyödyntämällä samalla lohkoketjuteknologian etuja. Verkko on erittäin turvallinen, sillä siinä käytetään proof-of-work-protokollaa, joka on mukautettu tietojen tallentamiseen. Proof-of-Work on turvallisin konsensusprotokolla, mikä tekee Filecoinista varman tallennusjärjestelmän ilman pelkoa sen hyväksikäytöstä.

FIL on laskenut merkittävästi vuoden 2021 kaikkien aikojen korkeimmasta tasostaan, joka oli 237 dollaria. Nähtäväksi jää, voiko token palata takaisin tähän hintatasoon, sillä nousu nykyisestä 3,08 dollarin hintaan nähden nousu olisi merkittävä – lähes 100-kertainen. Kun tämä yhdistetään sen tarjoamiin hyötyihin, Filecoin on yksi lupaavimmista altcoineista vuonna 2023.

5. Polkadot (DOT)

Polkadot on Layer 0 -lohkoketjuratkaisu, joka voi tukea yhteentoimivaa Web3:a. Web3-ekosysteemi koostuu monista erilaisista lohkoketjuista, jotka on suunniteltu suljetuiksi verkoiksi. Omaisuuserien siirtäminen lohkoketjusta toiseen voi olla hankalaa, ja nämä sillat ovat usein alttiita hyväksikäytöille, koska ne ovat vähemmän turvallisia kuin kokonaiset lohkoketjut.

Polkadot voi auttaa ratkaisemaan lohkoketjujen yhteentoimivuuteen liittyvät tehottomuudet ainutlaatuisen rakenteensa avulla, mikä tekee siitä yhden lupaavimmista altcoineista. Protokollassa on neljä keskeistä komponenttia:

 1. Relay chain. Tämä on Polkadot-verkon ydin. Sen tehtävänä on saavuttaa konsensus kaikkien ketjun solmujen välillä ja varmistaa koko  verkon pysyminen täysin turvallisena.
 2. Parachains. Kehittäjät voivat ostaa näitä ja muokata niitä monenlaisiin eri käyttötarkoituksiin. Ne toimivat itsenäisinä lohkoketjuina, jotka voivat tukea erilaisia tokeneita ja sovelluksia.
 3. Parathreadit. Nämä ovat kustannustehokkaita vaihtoehtoja parachainsille. Ne toimivat samalla tavalla, paitsi että kehittäjät eivät osta niitä suoraan, vaan ne toimivat pay-as-you-go -periaatteella.
 4. Sillat. Nämä tukevat lohkoketjujen yhteentoimivuutta yhdistämällä parachainit ja parathreadit erilaisiin Layer 1 -lohkoketjuihin.

Miksi DOT on ostamisen arvoinen?

DOT voi auttaa käynnistämään lohkoketjuteknologian uuden aikakauden – todellisen Web3:n – mahdollistamalla täysin turvallisen ja yhteentoimivan moniketjuisen ekosysteemin. Näin käyttäjät ja kehittäjät voivat helposti vaihtaa eristettyjen verkkojen välillä, mikä voi ajan myötä vapauttaa loukkuun jäänyttä arvoa.

DOT:n arvo on tällä hetkellä 4,34 dollaria. Se on yksi suurimmista lohkoketjuista markkina-arvolla mitattuna, ja sillä on potentiaalia murtautua ajan mittaan kymmenen suurimman joukkoon. Se on yksi lupaavimmista altcoineista vuonna 2023, ja se näyttää olevan luotettava sijoitus lohkoketjuteknologian kehityksen kannalta.

Lupaavin altcoin: Metacade

MCADE-token on juuri käynnistänyt presale-tapahtuman, joka tarjoaa varhaisille sijoittajille ainutlaatuisen mahdollisuuden saavuttaa valtavia pitkän aikavälin voittoja. 140 000 000 MCADE:a myytiin loppuun vain kolmessa viikossa betavaiheen aikana, ja hankkeen odotetaan myyvän jokaisen rahoituskierroksen nopeasti loppuun.

Vain 0,012 dollarin hinnalla MCADE vaikuttaa melko lailla alihinnoitellulta. Sijoittajien on oltava nopeita sijoittaakseen MCADE:en tällä hintatasolla, sillä se tuskin pysyy näissä lukemissa pitkään.

Voit ostaa huipputason altcoineja eTorossa täällä.

Voit osallistua MCADE:n presaleen täällä.