Metacade saattaa nousta 50x vuoden 2023 loppuun mennessä – tästä syystä MCADE on yksi tämän hetken parhaista presale-tokeneista

Ohi:
päälle Jan 25, 2023
Listen to this article
  • Metacade on uusi GameFi -alusta, josta on kehittymässä menestyksekäs Web3-keskittymä
  • MCADE-tokenien presale käynnistyi vauhdikkaasti ja se myytiin nopeasti loppuun
  • Metacade-projekti näyttää uskomattomalta mahdollisuudelta nykyisellä hintatasolla

Presale-tapahtumat voivat olla tuottavia sijoitusmahdollisuuksia. Presale-tokenit lanseerataan usein alhaisilla hinnoilla verrattuna niiden tulevaan arvostukseen, ja ne voivat antaa varhaisille sijoittajille mielettömiä tuottoja ajan mittaan.

Menestyksekkään betavaiheen jälkeen Metacade (MCADE) vaikuttaa tällä hetkellä yhdeltä parhaista presale-merkinnöistä, joilla on todellinen potentiaali ilmiömäisiin pitkän aikavälin tuottoihin. Tässä on kaikki, mitä tästä lupaavasta uudesta presale-tokenista tulee tietää.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Metacaden presale: Paras sijoitus vuonna 2023?

Epäilemättä paras presale-mahdollisuus tällä hetkellä on MCADE. Metacade on ensimmäinen yhteisölähtöinen virtuaalinen pelihalli, josta tulee suurin laatuaan oleva alusta, joka metaversumista löytyy.

MCADE:n presalen betavaihe myytiin loppuun reilussa kolmessa viikossa, ja 140 000 000 tokenia myytiin 0,008 dollarin hintaan. Hinta nousee 2,5-kertaiseksi presalen aikana, ja MCADE:n lopullisen arvostuksen on määrä nousta 0,02 dollariin ennen kuin tokenilla on IDO.

Voiko MCADE saavuttaa 1 $ arvon vuonna 2023?

MCADE:n presale-tokenien laajamittainen kysyntä voi siivittää Metacaden nousuun vuonna 2023. Asiantuntijat ennustavat räjähdysmäisiä voittoja, ja sijoittajat tavoittelevat 20-50-kertaista tuottoa.

Metacade tarjoaa pelaajille houkuttelevia ansaintamekanismeja ja se voi yhdistää käyttäjänsä ainutlaatuisiin mahdollisuuksiin kaikkialla Web3:ssa. Sillä on potentiaalia tulla yhdeksi laajimmin käytetyistä GameFi -alustoista. Vahvojen ominaisuuksien ansiosta MCADE voi varmasti saavuttaa yhden dollarin tason vuonna 2023 ja tuottaa 50-kertaisen tuoton presalen päättymishetken arvoon nähden.

Mikä on Metacade?

Metacade rakentaa lohkoketjun suurinta pelihallia. Se tarjoaa erilaisia Play2Earn (P2E) -pelejä, joiden avulla käyttäjät voivat ansaita MCADE -tokeneita etenemällä inspiroivassa valikoimassa klassisia arcade-tyylisiä pelejä. Se tarjoaa sekä satunnaista että tavoitteellista pelaamista sekä laajan valikoiman muita ansaintamahdollisuuksia käyttäjilleen.

Alustasta on tarkoitus tulla Web3-yhteisön keskus ja keskeinen paikka, jossa pelaajat, yrittäjät, kehittäjät ja sijoittajat voivat tavata, olla vuorovaikutuksessa keskenään ja pelata kuumimpia pelejä, joita GameFi-sektorilla on tarjota.

Certik on auditoinut Metacaden varmistaakseen, että alustan lähdekoodi on täysin turvallinen. Alustan kehittynyt lohkoketjuintegraatio voi tarjota pelaajille ansaintamahdollisuuksia läpinäkyvällä ja luotettavalla tavalla, ja se auttaa varmistamaan Metacaden tulevaisuuden ja tukemaan sen pelaajayhteisöä sen kehittyessä edelleen.

Kuinka MCADE toimii?

Sen lisäksi, että Metacade tarjoaa valikoiman P2E arcade-pelejä, se järjestää myös turnauksia Compete2Earn-toimintonsa kautta. Turnaukset ovat maksullisia, ja niissä pelaajat voivat pelata kilpaa ja voittaa suuria palkintopotteja, jotka maksetaan MCADE-tokeneina.

Create2Earn-toiminto tarjoaa ainutlaatuisen ja innovatiivisen tavan kannustaa yhteisöä osallistumaan. Käyttäjät voivat ansaita MCADE-tokeneita osallistumalla hyödyllisesti Metacade-alustan toimintaan, kuten peliarvosteluihin, alfojen jakamiseen ja vuorovaikutukseen muiden yhteisön jäsenten kanssa.

Metacaden Work2Earn-ominaisuus yhdistää käyttäjät Web3-työmahdollisuuksiin. Etsitpä sitten osa-aikaista keikkatyötä, freelance-rooleja tai kokopäivätyötä, Metacade voi yhdistää yhteisönsä kumppaneihinsa erilaisia töitä varten, joista maksetaan palkka kryptoina. Kokopäivätyöt tulevat saataville myöhemmin kehityksen aikana, kun Metacaden työpaikkaportaali otetaan käyttöön vuonna 2024.

Pelaajat voivat myös ansaita kryptotuloja testaamalla uusimpia pelejä Metacade-alustalla. Kehittäjät voivat palkata Metacade-käyttäjiä pelaamaan pelejään ennen niiden virallista julkaisua. Näin käyttäjät voivat antaa tekijöille tärkeää palautetta, jonka avulla voidaan korjata virheitä ja parantaa pelattavuutta ennen pelin julkaisua.

Metacade saattaa muuttaa alaa rajusti

GameFi voi mullistaa koko pelialan. Lohkoketjupohjaisilla peleillä on ainutlaatuinen hyöty, jota perinteiset pelit eivät pysty tarjoamaan, sillä ne tarjoavat pelaajille integroituja rahallisia palkkioita heidän pelatessaan suosikkipelejään.

Maailmanlaajuisesti aktiivisia pelaajia on yli kolme miljardia, joten GameFi-sektori sisältää valtavasti potentiaalia tulevaisuutta ajatellen. GameFi:ltä on kuitenkin puuttunut keskus sen yhteisölle. Tämän ongelman ratkaisee Metacade – kattava alusta, josta voi tulla yksi GameFi:n laajimmin käytetyistä.

Hanke pyrkii myös tukemaan GameFi-sektorin innovointia Metagrants-ohjelmallaan. Sen avulla pelinkehittäjät voivat jättää rahoitushakemuksia, ja Metacade-yhteisö äänestää, mitkä hakemukset ovat lupaavimpia. Kun voittaja on valittu, Metacade tukee sen kehittämistä tarjoamalla Metagrantin ja auttamalla peliä käynnistymään alustan yksinoikeudella toimivassa pelihallissa.

MCADE:n presaletokenit ovat erinomainen sijoitus vuonna 2023

Presale-tokenit voivat olla suurimpia voittajia IDO:n jälkeen. Metacade pystyy tarjoamaan GameFi -yhteisölle all-in-one-alustan, ja se sisältää monia houkuttelevia ominaisuuksia lohkoketjun käyttäjille. MCADE:n presalessa tokenien hinta on siis alihinnoiteltu nykyisellä 0,01 dollarin tasolla.

MCADE:n presale-tokenien hinta nousee 0,008 dollarista 0,02 dollariin presalen aikana, mikä antaa sijoittajille lyhyen ajan päästä mukaan nykyisellä hinnalla. Metacade on varmasti loistava ostos vuodelle 2023, joten sijoittajien, jotka haluavat lisätä MCADE:n salkkuunsa, kannattaa olla nopeita ennen kuin presale myydään kokonaan loppuun.


Voit osallistua MCADE:n presaleen täällä.