Apecoinin (APE) hinta-analyysi – miksi APE:n sijoittajat ovat niin innoissaan Metacadesta (MCADE)

Ohi:
päälle Jan 27, 2023
Listen
  • Selkeyden puute ApeCoinin Otherside-metaversumissa turhauttaa sijoittajia
  • Metacade on uusi, innovatiivinen metaversumi ja play-to-earn-projekti
  • Metacaden yhteisöominaisuudet ja presalen menestys tekivät vaikutuksen APE-sijoittajiin

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Mietitkö, mitä tulevaisuus tuo tullessaan ApeCoinille ja harkitsetko sijoittamista vaihtoehtoisiin metaversumilohkoihin? Olet saapunut oikeaan paikkaan. Tästä artikkelista löydät asiantuntevan ApeCoinin hinta-analyysin ja sen, miksi jotkut APE-sijoittajat ovat jo sijoittaneet rahansa uuteen ja jännittävään metaversumiprojektiin nimeltä Metacade.

ApeCoin (APE) jättää sijoittajat arvailujen varaan

ApeCoin on APE-ekosysteemin hyödyke- ja hallintotoken. Sen haltijat pääsevät käyttämään yksinoikeusominaisuuksia, kuten pelejä, tapahtumia ja kauppatavaroita, ja se antaa heille äänioikeuden ApeCoin DAO:ssa. APE:n luonut Yuga Labs -tiimi on kolmen kaikkien aikojen arvokkaimman NFT-projektin takana, joista merkittävin on Bored Ape Yacht Club (BAYC)

Toinen näistä kolmesta on Otherdeeds. Kyseessä on Othersiden virtuaalimaa, joka on Yugan tähänastisista projekteista kaikkein kunnianhimoisin. Otherside on yhteentoimiva metaversumikokemus, jonka avulla pelaajat voivat muuttaa NFT:nsä pelattaviksi hahmoiksi ja uppoutua kaukaiseen maahan tulvillaan ainutlaatuisia avaruusolentoja, jotka tunnetaan nimellä Koda. 

Projektin epäselvyys on kuitenkin viime aikoina pelottanut APE:n sijoittajia. Vaikka demo, “First Trip”, toteutettiin vuonna 2022,  juuri kukaan ei oikeastaan tiedä, miltä valmis tuote lopulta näyttää. Konkreettisten suunnitelmien puuttuessa yhdistettynä Yuga Labsin epäselviin yrityksiin kuvailla Othersidea on johtanut siihen, että monet epäilevät projektin olevan vain yritys hyötyä kasvavasta metaversumitrendistä. 

ApeCoinin (APE) hinta-analyysi

FTX:n romahdettua yli 50 % sen korkeimmasta 5,25 dollarin arvosta 2,61 dollariin, APE on viime aikoina noussut uudelleen. Korkeimmillaan se oli 5,10 dollarissa tammikuun 10. päivänä. Tämä on todennäköisesti merkittävän vastusarvo, ja erilaisten ApeCoinin hinta-analyysien mukaan seuraava tavoite on 4,25 dollaria. Siitä eteenpäin APE:n odotetaan vajoavan alemmas, ja asiantuntijoiden ApeCoin -hinta-analyysit ennustavat, että APE voi putoavan jopa kahteen tai kolmeen dollariin.

Metacadella (MCADE) on selkeä suunta

APE:n sijoittajat ovat sillä välin etsineet muita metaversumiin liittyviä hankkeita, jotka selventävät hieman heidän tulevaisuuden suunnitelmiaan. Yksi näistä hankkeista on Metacade, yhteisöllinen keskus, joka on rakennettu metaversumi- ja P2E-pelaamista varten. Sen natiivi token, MCADE, on houkutellut miljoonia sijoituksia presalen aikana, ja huomattavan osan siitä uskotaan tulleen APE-sijoittajilta. 

Metacadesta löytyy kaikki, mitä sosiaaliselta pelikeskukselta voi odottaa, kuten foorumit, chat, arvostelut, tilat sisällön jakamiseen ja säännölliset tapahtumat. Lohkoketjuteknologian avulla Metacade pyrkii kuitenkin muuttamaan tapaa, jolla näitä yhteisölähtöisiä alustoja omistetaan ja ylläpidetään. 

Se tarjoaa esimerkiksi MCADE-tokeneita kaikille, jotka jakavat arvosteluja ja alfoja, mikä tarkoittaa, että käyttäjiä kannustetaan auttamaan toisiaan eteenpäin. Tarjolla on myös maksullisia virtuaalisia arcade-pelejä, jotka mahdollistetaan vain kryptomikrotransaktioilla. 

Toinen APE-sijoittajien keskuudessa hitiksi noussut ominaisuus on Metagrant. Metagrantit ovat MCADE:n haltijoiden tapa ohjata rahoitusta kehittäjille niiden pelien rakentamista varten, joita he oikeasti haluavat pelata. Metagrantin voittaakseen kehittäjät jättävät peliehdotuksensa kilpailuun, ja MCADE:n haltijat äänestävät omia suosikkejaan. Eniten ääniä saanut idea saa rahoitusta rahastosta, ja kehittäjille tarjoutuu jopa mahdollisuus testata peliään Metacaden natiivin testausympäristön avulla. Ensimmäinen Metagrant on tarkoitus jakaa myöhemmin tänä vuonna. 

Metacaden (MCADE) hinta-analyysi

Kuten mainittiin, MCADE-token on edelleen presalessa, mutta ApeCoinin hinta-analyysiin verrattuna se on kehittynyt erittäin hyvin viime viikkoina. Juuri nyt MCADE:n arvo on 0,012 dollaria sen presalen toisessa vaiheessa, mikä on 50 % enemmän kuin sen betamyyntihinta, joka oli 0,008 dollaria. Kun presale päättyy, MCADE:n arvo on 0,02 dollaria. Kun MCADE ilmestyy avoimiin pörsseihin, hinta todennäköisesti nousee entisestään! 

Metacadessa (MCADE) on enemmän potentiaalia kuin ApeCoinissa (APE)

Kun on kyse metaversumiin ja P2E-pelaamiseen sijoittamisesta, Metacade on tässä selvä voittaja. Vaikka ApeCoin hyötyy tunnettavuudestaan ja Yuga Labsin aiemmasta menestyksestä NFT-projekteissa, sen epämääräiset suunnitelmat Othersidea koskien tekevät siitä hyvin arveluttavan sijoituksen. Kuten ApeCoinin hinta-analyysistä voidaan nähdä, APE:n voittopotentiaali on ainakin lyhyellä aikavälillä rajallinen. 

Toisaalta Metacadella on selkeä visio siitä, miten se haluaa edetä, kuten sen white paperista käy ilmi. Yhteisön palkkioista Metagranttiin Metacade tarjoaa todella ainutlaatuisen kokemuksen, joka todennäköisesti houkuttelee tuhansia käyttäjiä. 

Olitpa sitten APE-sijoittaja tai yksinkertaisesti innostunut metaversumin ja P2E:n tutkimisesta, nyt on ihanteellinen aika tutustua Metacadeen. Tokeneita on myyty jo yli 350 miljoonaa kappaletta, ja tämän määrän odotetaan nousevan 1,4 miljardiin presalen loppuun mennessä. Kun liityt mukaan nyt, voit varmistaa paikkasi ennen kuin hinnat kiihtyvät entisestään. Vieraile Metacaden presalesivulla mahdollisimman pian saadaksesi lisätietoja ja napataksesi MCADE-tokenisi ennen kuin on liian myöhäistä!

Voit ostaa ApeCoinia(APE) eTorossa täällä.

Voit osallistua Metacaden presaleen täällä.

Ad

Sijoita huippukryptovaluuttoihin nopeasti ja helposti maailman suurimman ja luotettavimman välittäjän, OKX.

8.5/10