Kryptovaluuttojen uutisennusteet: onko BTC, SOL vai MCADE paras krypto sijoittamiseen tällä hetkellä?

Ohi:
päälle Jan 30, 2023
Listen
  • Bitcoin ja Solana voivat nähdä trendin kääntyvän ensi vuoden aikana
  • Metacade on saamassa nostetta MCADE-presalen aikana
  • Pitkän aikavälin hintaennusteet ovat nousujohteisia MCADE:lle, BTC:lle ja SOL:ille.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Meneillään olevat kryptojen karhumarkkinat ovat saaneet monet sijoittajat etsimään sijoittamisen kannalta tämän hetken parasta kryptoa saadakseen parhaan mahdollisen tuoton myöhemmin. Bitcoin, Solana ja Metacade ovat hankkeita, joita on tarkasteltu suurella mielenkiinnolla, mutta mikä näistä kolmesta tokenista on paras krypto, johon kannattaa sijoittaa nyt?

Kryptovaluuttojen uutisennusteet: Metacade on paras krypto, johon sijoittaa nyt

Kryptovaluuttojen uutisennusteet povaavat trendin kääntymistä kryptomarkkinoilla vuoden 2023 aikana. Katastrofaalisen vuoden 2022 jälkeen, jolloin Bitcoin menetti yli 75 % arvostaan ja monet altcoinit, kuten Solana, kärsivät 95 %:n hintapudotuksesta, vuonna 2023 tokenit saattavat lisätä vauhtiaan ennen uutta nousukautta.

Upouusi GameFi-alusta Metacade käynnisti hiljattain tokeniensa presalen. MCADE:n kryptovaluutan uutisennusteet povaavat erittäin nousujohteisia kausia tuleville vuosille, sillä hanke tarjoaa kehittyneen Play2Earn-mekaniikan ja lukuisia lisäominaisuuksia, jotka on suunniteltu palvelemaan parhaiten Web3-yhteisöä.

Ajan myötä kryptomarkkinoiden odotetaan tarjoavan ostajille merkittäviä sijoitustuottoja näillä alhaisilla hinnoilla. Kryptovaluuttojen uutisennusteet viittaavat siihen, että Bitcoin, Solana ja tämän hetken parhaalta kryptosijoitukselta vaikuttava Metacade voivat nousta huomattavasti ennen vuotta 2025.

Mikä on Metacade (MCADE)?

Metacadesta on kehittymässä suurin lohkoketjusta löytyvä metaversumin pelihalli. Se tarjoaa pelaajilleen useita jännittäviä pelejä ja kattavat kryptotulon ansaintamahdollisuudet. Hanke on yhteisölähtöinen, ja sen tavoitteena on tulla Web3-käyttäjien keskukseksi, jossa he voivat kokoontua yhteen, seurustella ja päästä käsiksi arvokkaimpiin GameFi-alphoihin.

MCADE-tokenin presale-tapahtuma alkoi hiljattain. Betavaiheen aikana (ensimmäinen sijoituskierros) 140 miljoonaa MCADE-tokenia myytiin kokonaan loppuun reilussa kolmessa viikossa. Presale on käynnissä, ja kun otetaan huomioon Metacaden suuri potentiaali tulevaisuudessa, MCADE-token näyttää tällä hetkellä parhaalta kryptolta sijoittajan näkökulmasta.

Kuinka MCADE toimii?

Metacaden Play2Earn-pelihalli tarjoaa monia erilaisia verkkopelikokemuksia. Alustan pelihallin nimikkeet vaihtelevat klassikoista huippuluokan peleihin, ja kaikkien odotetaan tarjoavan integroituja kryptopalkintoja pelaajille. Lisäksi pelaajat voivat kilpailla maksullisissa turnauksissa, joissa on luvassa merkittäviä palkintoja.

Alusta tarjoaa myös useita muita ansaintamekanismeja. Create2Earn palkitsee käyttäjiä Metacade-yhteisöön osallistumisesta. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi peliarvosteluja, näkemysten jakamista tai vuorovaikutusta muiden jäsenten kanssa, ja MCADE-tokeneita annetaan palkkioksi arvokkaista panoksista.

Metacaden Work2Earn-osiossa on tarkoitus tuoda yhteisölle tarjolle työmahdollisuuksia. Työpaikat ovat aluksi osa-aikaisia keikkatöitä tai freelance-paikkoja, ja jopa kokoaikaisia tehtäviä Metacaden kumppaniprojekteissa alustan kehittyessä edelleen.

Pelaajat pääsevät myös yksinoikeudella betatestausmahdollisuuksiin, joissa he pääsevät tutustumaan upouusiin peleihin varhaisessa vaiheessa ennen niiden virallista julkaisua. Pelaajat pelaavat näitä uusia pelejä ja antavat palautetta kehittäjille, jotta virheet voidaan korjata ja pelattavuus optimoida ennen julkaisupäivää.

Kryptovaluuttojen uutisennusteet: Saavuttaako MCADE viiden dollarin arvon?

Metacaden kattava ulottuvuus voisi palvella koko lohkoketjupeliyhteisöä. Hanke pyrkii myös tukemaan aivan uusien pelien kehittämistä Metagrants-ohjelmansa kautta.

Metacadella on potentiaalia nousta GameFi-sektorin johtavaksi toimijaksi, ja sen pitkän aikavälin hintaennuste on yli viisi dollaria, mikä olisi valtava, 250-kertainen nousu MCADE:n presalen loppumishetkeen verrattuna. Metacade-projektin tarjoama tuottopotentiaali ja laaja hyöty tekevät siitä parhaan krypton, johon kannattaa sijoittaa nyt.

Mikä on Bitcoin (BTC)?

Bitcoin on markkina-arvoltaan suurin kryptovaluutta. Se oli aikanaan ensimmäinen lohkoketjupohjainen kryptovaluutta, ja maailmankuulu siitä, että sen loi tuntematon henkilö nimeltä Satoshi Nakamoto.

Bitcoinin proof-of-work -konsensusmekanismi oli ennennäkemätön menetelmä konsensuksen saavuttamiseksi hajautetussa tietokoneverkossa. Lohkoketju voi käsitellä taloudellisia transaktioita turvallisesti muuttumattomassa julkisessa pääkirjassa, mikä antaa sille merkittävää arvoa ilman lupaa toimivana rahajärjestelmänä.

Kryptovaluuttojen uutisennusteet: Saavuttaako BTC 220 000 $?

Bitcoin koki suuren notkahduksen vuoden 2022 aikana. Sen odotetaan kuitenkin elpyvän tulevina vuosina ja rikkovan 100 000 dollarin rajan. Vuoteen 2025 mennessä BTC saattaa nousta 220 000 dollariin.

Mikä on Solana (SOL)?

Solana on Layer 1 -lohkoketju, joka käyttää kahden konsensusmekanismin yhdistelmää. Siinä yhdistyvät proof-of-stake ja proof-of-history, minkä myötä se voi käsitellä suuren määrän transaktioita käyttäjilleen edullisesti.

Solana voi myös tukea hajautettujen sovellusten (dApps) kehittämistä, mikä saattaa edesauttaa lohkoketjuteknologian käyttötapojen määrän kasvua. Sillä on vilkas NFT-skene ja monia sovelluksia, DeFi-palvelut ja lohkoketjupohjaiset pelit mukaan lukien.

Kryptovaluuttojen uutisennusteet: Saavuttaako SOL 250 $?

FTX:n romahduksen jälkeen SOL on menettänyt arvostaan vielä 75 %, ja se on tällä hetkellä kaukana kaikkien aikojen korkeimmasta tasostaan 260 dollarista. Kryptovaluuttojen uutisennusteet ennustavat Solanalle osittaista elpymistä tulevina vuosina, ja se tähtää 50 dollarin hintatavoitteeseen vuonna 2025.

Metacade: paras krypto, johon sijoittaa nyt

MCADE on paras krypto, johon kannattaa sijoittaa nyt, ja Metacaden presale voi olla paras sijoitusmahdollisuus vuonna 2023. Käynnistyttyään 0,008 dollarilla, tokenilla on potentiaalia saavuttaa viiden dollarin arvo vuoteen 2025 mennessä. Sijoittajien on kuitenkin oltava nopeita päästäkseen hyötymään MCADE:n parhaasta mahdollisesta hinnasta, sillä token nousee 0,02 dollariin ennen presalen päättymistä.


Voit osallistua Metacaden presaleen täällä.