4 syytä, miksi Metacade välttyy kryptoromahdukselta

Ohi:
päälle Feb 1, 2023
Listen
  • Metacade on mullistava uusi hanke 200 miljardin dollarin pelimarkkinoilla
  • Hanke herättää valtavasti huomiota monien myönteisten tekijöiden vuoksi
  • Metacaden presale myydään nopeasti loppuun, eikä se todennäköisesti pysy avoinna pitkään

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

On huikea tunne, kun onnistuu löytämään alkuvaiheen kryptosijoituksen, jonka uskoo aidosti saavuttavan huikeita voittoja. Monet käyttävät paljon aikaa yrittäessään selvittää, mikä projekti tekee sijoittajasta rikkaan.

Metacade herättää kiinnostusta kryptopiireissä ja muuallakin, kun yhä useammat kokeneet sijoittajat näkevät sen potentiaalin. Vaikka useimmat projektit kamppailevat kryptojen romahduksen myllerryksessä, Metacadea se ei juurikaan kosketa. Metacade on kerännyt jo yli 1,7 miljoonaa dollaria presalen aikana ja myynyt yli 201 miljoonaa tokenia vain muutamassa viikossa.

Koska uudella, mullistavalla projektilla on niin paljon meneillään, on vaikea nimetä vain yhtä syytä siihen, miksi Metacade on tällä hetkellä kryptoromahduksen vaikutuksen ulottumattomissa. Esiin voidaan kuitenkin nostaa neljä tekijää, joilla on varmasti merkitystä. Aivan aluksi on kuitenkin tärkeää ymmärtää, mistä hankkeessa on kyse.

Mikä on Metacade?

Metacadesta on tulossa suurin Web3-pohjainen pelihalli, joka tarjoaa pelifaneille mahdollisuuden ansaita tuloja pelatessaan uskomattomia pelejä Metacaden P2E-ekosysteemissä (play-to-earn). 

Palkinnot ovat suuri teema kauttaaltaan projektissa. Käyttäjiä palkitaan pelien pelaamisesta ja monista muista vuorovaikutukseen pohjautuvista tapahtumista, kuten kilpailu- ja turnauspelaamisesta, ja jopa siitä, että he osallistuvat alustan toimintaan kirjoittamalla peliarvosteluja tai jakamalla alfoja. Tämä tarjoaa valtavan rahallisen kannustimen käyttäjien houkuttelemiseksi, mikä todennäköisesti johtaa suureen kasvuun, kun verkostoitumisen vaikutukset todella käynnistyvät vuoden 2023 aikana.

Hankkeen white paper esittää selkeän strategian, josta käy selväksi, että hanke on suunniteltu huolellisesti viimeistä yksityiskohtaa myöten.

Kuinka MCADE toimii?

Hankkeessa käytetään MCADE-nimistä hyödyketokenia ekosysteemin käyttövoimana. MCADE ei ole pelkästään ensisijainen vaihtotapa koko alustalla – sitä käytetään kaikkeen turnausmaksuista kauppatavaroiden ostamiseen. Sen voi myös asettaa panokseksi, jotta tokenien haltijat voivat osallistua alustan toimintaan sitoutumalla tokeniensa käyttöön ja ansaitsemalla vastineeksi passiivista tuloa.

Hankkeessa on myös innovatiivinen uusi ominaisuus, joka tunnetaan nimellä Metagrants, joka tarjoaa eri sidosryhmille useita kannustimia ekosysteemin kehittämiseksi. Pelinkehittäjät voivat esittää peli-ideoitaan yhteisölle, ja MCADE:n haltijat äänestävät määräajoin siitä, mille hankkeille varoja jaetaan. Näin varmistetaan, että yhteisö pystyy muokkaamaan alustan tulevaa suuntaa, ja samalla luodaan hypeä uusia pelijulkaisuja varten.

Hankkeessa on paljon meneillään, joten mitkä tekijät ovat suurimpia tekijöitä, jotka ovat vaikuttaneet hankkeeseen kohdistuvaan valtaisaan kiinnostukseen?

1. Ilmaantuminen jo ennestään valtavalle toimialalle

Videopelaaminen on valtava ja kasvava ala, ja se on nyt suurempi kuin elokuvat ja urheilu yhteensä. Käyttämällä hyödyksi jo vakiintunutta alaa Metacade pystyy hyödyntämään jo olemassa olevaa valtavaa kiinnostusta tätä alaa kohtaan, sekä välttämään kryptokriisin aiheuttamat huolenaiheet.

Tämä tarkoittaa sitä, että tiimi voi keskittyä pelkästään toimituksiin, koska markkinat tunnetaan hyvin. Lisäksi se merkitsee sitä, että jos Metacade pystyy varmistamaan edes pienen siivun 200 miljardin dollarin markkinoista, tokenien haltijat voivat odottaa tähtitieteellisiä tuottoja.

2. Uskomaton hyödyketoken

MCADE-token on kriittinen tekijä alustan toiminnan kannalta, joten sen arvo nousee roimasti, kun alustan käyttöönotto pyörähtää käyntiin toden teolla. Kun yhä useampien käyttäjien on ostettava tokenia päästäkseen ekosysteemiin ja pelaamaan ystäviensä kanssa, FOMO-tasot tulevat olemaan korkeat, ja tämä puolestaan johtaa merkittäviin voittoihin.

Koska projektissa on myös hyvin suunnitellut panostusominaisuudet, monet sijoittajat voivat istua tyytyväisinä ja ansaita passiivista tuloa, kun heidän MCADE-pääomansa arvo kasvaa sen rinnalla.

3. Suuret sijoittajat näkevät potentiaalin

Ei ole yllättävää törmätä huhuihin, joiden mukaan monet suuret sijoittajat ovat jo varmistaneet suuret osuudet Metacadesta. Ne, joilla on käytössään suurimmat resurssit, pystyvät tunnistamaan potentiaaliset hankkeet jo varhaisessa vaiheessa.

Suuret sijoittajat haluavat usein pysyä mukana pitkällä aikavälillä, koska he hyötyvät sekä panostuksesta että tokenin likviditeetin tarjoamisesta. Se antaa pienemmille sijoittajille lisävarmuutta siitä, että hanke on erittäin haluttu ja on toinen syy siihen, miksi hanke on immuuni kryptoromahdukselle.

4. Valtava panostus turvallisuuteen  

Certik on auditoinut projektin, joka kertoo sijoittajille siitä, Metacade-tiimi ottaa turvallisuuden vakavasti minimoimalla monia mahdollisia riskejä koko alustan laajuisesti. 

Metacadella ei myöskään ole pääsyä käyttäjien lompakoihin. Sisäiset transaktiot edellyttävät kahden tai useamman yksityisen avaimen allekirjoitusta transaktioiden lähettämiseen alustalla. Turvallisuus on vain yksi syy lisää siihen, miksi sijoittajat näyttävät olevan innokkaita hyppäämään mukaan presaleen.

Onko Metacade sijoittamisen arvoinen?

Sijoittajapiireissä ei ole epäilystäkään siitä, etteikö Metacade olisi harvinainen tilaisuus ja siksi hanke herättää yhä enemmän huomiota. Lisäksi on selvää, että mahdollisuus päästä mukaan aikaisin alennushintaan ei todennäköisesti kestä enää kauan, sillä fiksut sijoittajat ymmärtävät, että kryptojen romahdus ei vaikuta Metacadeen juuri lainkaan.


Voit osallistua MCADE:n presaleen täällä.

Ad

Sijoita huippukryptovaluuttoihin nopeasti ja helposti maailman suurimman ja luotettavimman välittäjän, OKX.

8.5/10