Metacaden ja Decentralandin hintaennusteet – kaksi projektia, joiden odotetaan ampaisevan nousuun kryptopelaamisen yleistyessä

Ohi:
päälle Feb 3, 2023
Listen
  • Kryptopelaamisen alalle ennustetaan suuria voittoja
  • Decentraland (MANA) on uusinut tavoitteensa ja tähtää uusiin ennätyslukemiin
  • Metacaden (MCADE) presale on loistanut, valmiina räjähdysmäiseen nousuun

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Kryptopelaaminen, johon viitataan myös nimityksellä GameFi, on jatkuvasti laajeneva lohkoketjuteknologian ala. Alan huippuprojektit tuottavat tunnetusti huikeita tuottoja varhaisille sijoittajille. Hyvä esimerkki tästä tuottopotentiaalista on se, kun Decentralandin hinta nousi 0,07 dollarista 5,91 dollariin pelkästään vuoden 2021 aikana.

Decentralandin hinta on kärsinyt sen jälkeen, kun se saavutti huippunsa vuoden 2021 härkämarkkinoiden aikana, mutta se on yhä yksi koko Web3:n kuumimmista sijoituskohteista. Metacade taas on juuri saatu valmiiksi, ja se voi osoittautua seuraavaksi satakertaiseksi helmeksi kryptopelialalla.

GameFin vallankumous: kuinka paljon kryptopelaaminen voi kasvaa? 

Kun ensimmäinen GameFi-alusta luotiin vuonna 2017, yhä useammat käyttäjät osallistuivat kryptopelialustoille saadakseen mahdollisuuden voittaa digitaalisia varoja. Kryptopelaaminen tarjoaa integroituja rahallisia palkkioita play-to-earn-mekanismin avulla, ja vuoteen 2021 mennessä tämä ainutlaatuinen ominaisuus oli saanut alan arvostuksen kasvamaan kolmeen miljardiin dollariin.

Kryptopelaamisen laajenemiselle odotetaan nyt jatkoa. Decentralandin ja Metacaden kaltaiset alustat vievät GameFin kehitystä kohti ennustettua 40 miljardin dollarin arvostusta vuonna 2025.

Mikä on Decentraland (MANA)?

Decentraland on avoimen maailman virtuaalitodellisuuden metaversumi, jossa käyttäjät voivat ostaa ja myydä digitaalisia kiinteistöjä. Käyttäjät voivat rakentaa ostamansa tontin päälle mitä tahansa, ja Decentralandin maailma on kehittynyt laajaksi virtuaalikaupungiksi, joka tarjoaa pelaajille monenlaisia elämyksiä koettaviksi.

Maailma on nyt jaettu eri kaupunginosiin, ja alueet on omistettu muun muassa ei-vaihtokelpoisten tokeneiden (NFT) taideteoksille, kryptovaluuttapohjaiselle uhkapelaamiselle ja kryptopelaamiselle play-to-earn-periaatteella.

Decentralandilla on potentiaalia edistää metaversumin kehitystä, sillä alusta antaa käyttäjille enemmän valtaa virtuaalimaailman rakentamiseen. Tämän lisäksi kaikki luomukset ovat helposti rahaksi muutettavissa, mikä auttaa palkitsemaan käyttäjiä ajasta ja vaivasta, jonka he ovat laittaneet likoon rakentaessaan kokemuksia Decentralandin maailmaan.

Decentralandin hintaennuste 2025: Saavuttaako MANA 5 dollaria?

Decentralandin hinta on tällä hetkellä yli 90 % alhaisempi kuin kaikkien aikojen huippuhintaan nähden, mikä johtuu pikemminkin meneillään olevasta laskusuhdanteesta kuin projektin luontaisesta arvosta. Ajan myötä Decentralandin hinnan odotetaan elpyvän, ja monet asiantuntijat ennustavatkin MANA-tokenille uusia kaikkien aikojen huippuja tulevina vuosina. Vuoteen 2025 mennessä MANA:n ennustetaan saavuttavan takaisin viiden dollarin tason, ja sen vauhti saattaa kasvaa Decentralandin hinnan ponnistaessa kohti uusia huippulukemia.

Mikä on Metacade (MCADE)?

Metacade rakentaa lohkoketjun suurinta pelihallia. Toisin kuin Decentraland, joka tarjoaa kaikille käyttäjille samanlaisen kryptopelikokemuksen, Metacaden P2E-pelihalli tarjoaa erilaisia pelejä. Metacaden kryptopelikokemukset vaihtelevat klassisista arcade-tyylisistä peleistä upouusiin peleihin, jotka on kehitetty erityisesti metaversumia silmällä pitäen.

Hanke tarjoaa myös kattavan joukon lisäominaisuuksia, jotka voivat parantaa yleistä käyttäjäkokemusta kryptopelaamisessa. Metacadesta tulee Web3-yhteisön keskeinen keskus, joka tarjoaa monia P2E-pelihallia laajempia lisäansiomekanismeja.

Kuinka MCADE toimii?

MCADE-tokenia käytetään tarjoamaan P2E-palkintoja pelaajille pelihallissa sekä pääsyä Metacaden Compete2Earn-ominaisuuteen. Compete2Earn-ominaisuus sisältää maksullisia turnauksia, joissa pelaajat voivat kilpailla kryptovaluuttapalkinnoista.

Tämän lisäksi Metacade palkitsee käyttäjiä siitä, että he osallistuvat yhteisön toimintaan monin eri tavoin. Create2Earn-ominaisuus kannustaa tiedon jakamiseen ja sisällön luomiseen alustalla. Käyttäjät voivat ansaita MCADE-tokeneita jakamalla alfoja, julkaisemalla peliarvosteluja tai olemalla vuorovaikutuksessa muiden Metacade-yhteisön jäsenten kanssa.

Metacaden hintaennuste 2025: Saavuttaako MCADE 5 dollaria?

MCADE on upouusi projekti, jonka suosio on kasvanut jo tässä vaiheessa. Token aloitti hiljattain presale-tapahtuman, jossa betavaihe myytiin kokonaan loppuun hieman yli kolmessa viikossa.

Metacadesta voi tulla lähivuosina johtava projekti kryptopelialalla, ja sen pitkän aikavälin hintatavoite on viisi dollaria vuonna 2025. Presalen päättymishetkeen nähden kyseessä olisi 250-kertainen voitto, mikä tekisi Metacadesta yhden potentiaalisimmista kryptosijoituksista kaikkialla Web3:ssa.

Onko MCADE sijoittamisen arvoinen?

MCADE:n presale on yksi parhaista sijoitusmahdollisuuksista juuri nyt – ei pelkästään kryptopelaamisen saralla, vaan koko Web3:ssa. Kryptopelialustat, kuten Decentraland ja The Sandbox, ovat tehneet yli satakertaisen voiton viime vuosina, ja nyt näyttää siltä, että MCADE tekee samanlaisen nousun kuin Decentralandin hinta alkuvaiheessa.

Metacade on kiistatta vahva lisäys mihin tahansa sijoitussalkkuun. Token nousee kuitenkin 0,008 dollarista 0,02 dollariin presalen aikana, mikä tarkoittaa, että sijoittajien on oltava nopeita ostaakseen MCADE:a parhaaseen mahdolliseen hintaan. Toistaiseksi kryptopelaaminen näyttää kryptosijoittajien kannalta parhaalta sijoituskohteelta, sillä Metacaden ja Decentralandin hintaennusteet ovat molemmat todella nousujohteisia.


Voit osallistua Metacaden presaleen täällä.