Metacade: Kuumin P2E-sijoitus GameFi-aallosta hyötymiseen?

Ohi:
päälle Feb 6, 2023
Listen
  • GameFi-markkinoiden odotetaan kasvavan 70 % vuosittain seuraavien viiden vuoden aikana.
  • GameFi:n kasvu on osoitus kryptohyödykkeiden yleisestä kasvusta.
  • Metacadesta näyttää tulevan johtava GameFi-innovaattori vuoteen 2027 mennessä.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Maailmanlaajuiset GameFi-markkinat kasvattivat valtavasti suosiotaan COVID-19-pandemian aikana, kun pelaajat etsivät uusia tapoja viettää aikaa ystävien kanssa pelaamisen ohessa. Tämä buumi on kasvanut räjähdysmäisesti sen jälkeen, kun maailmanlaajuiset rajoitukset ovat hellittäneet niin paljon, että asiantuntijat ennustavat lohkoketjupelimarkkinoiden kasvavan 4,6 miljardista dollarista jopa 65,7 miljardiin dollariin vuoteen 2027 mennessä. Vuotuinen kasvuvauhti on yli 70 %.

Kryptopelien sijoittajat ovat nopeasti hypänneet GameFin kelkkaan ja tukevat yhtä useista P2E-alustoista, joiden ennustetaan nousevan suuriksi viiden vuoden sisällä. Yksi hanke, joka on äskettäin saanut sijoittajat liikkeelle presale-tapahtuman aikana, on Metacade.

Mikä on Metacade?

Metacade on upouusi kryptopelialusta, joka hyödyntää lohkoketjupelaamisen voimaa isännöidäkseen metaversumin laajinta valikoimaa P2E-pelejä. Metacade on yhteisölähtöinen keskus, joka kokoaa yhteen paikkaan kaikenlaiset verkkopelaajat – oli kyse sitten niistä, haluavat voittaa kaverinsa PvP-duelissa, tai kokeneista verkkoturnausten pelaajista. Alustalla he voivat hengailla keskenään, löytää kuumimmat uudet P2E-pelit ja ansaita kryptopalkintoja pelatessaan.

Laaja-alaisessa ja kunnianhimoisessa white paperissa esitetään Metacaden suunnitelmat nousta GameFi-toimialan johtavaksi nimeksi ja samalla edistää koko alan innovaatioita ja saada merkittävä osa alati kasvavasta lohkoketjupelialasta omakseen.

Metacaden monipuoliset ansaintamahdollisuudet ensisijaisen P2E-mekanismin ohella ovat kriittinen osa-alue, joka nostaa alustan GameFi-sektorin kärkeen. Näihin aloitteisiin kuuluu Create2Earn-järjestelmä, jossa käyttäjät palkitaan sosiaalisesta vuorovaikutuksesta keskuksen kanssa, kuten alfojen tarjoamisesta, peliarvostelujen kirjoittamisesta, vinkkien jakamisesta ja verkkokeskusteluihin osallistumisesta.

Kuinka Metacade toimii?

Metacadea ruokkii natiivi MCADE-token, joka tukee kaikkea alustaan liittyvää ja toimii samalla valuuttana, joka ruokkii alustan omavaraista ekosysteemiä. MCADE-tokeneita tarvitaan käyttäjiltä, jotka haluavat ostaa Metacade-tavaroita tai pelata mitä tahansa alustan pay-2-play-pelejä.

Näistä pay-2-play-peleistä saatavat tulot ovat yksi tulonlähde, joilla alustaa rahoitetaan. Yhteisön käyttäjät voivat myös osallistua Compete2Earn-järjestelmän kautta panostamalla MCADE-tokeneita osallistuakseen online-turnauksiin ja palkintoarvontoihin, joissa on mahdollisuus ansaita osuus tuottoisista palkintopoteista. 

Muita tulovirtoja saadaan ulkoisista lähteistä. Näitä ovat mainonta keskuksessa, launchpad-ohjelma, jossa muut yritykset maksavat peliensä julkaisemisesta Metacadessa, ja Web3-yritysten maksut avoimien työpaikkojen julkaisemisesta osana Work2Earn-aloitetta, joka on toinen tärkeä osa Metacaden GameFi-innovaatioita.

Metacade: Gamefin edistäjä

Metacaden uraauurtava Metagrants-ohjelma on aloite, jolla pyritään tukemaan lahjakkaita kehittäjiä uusien yksinoikeuspelien luomisessa. Kehittäjiä kannustetaan esittämään ideoita uusista peleistä MCADE-tokeneiden haltijoiden yhteisölle, joka äänestää ja valitsee pelit, jotka he haluavat nähdä alustalla. Eniten ääniä keränneille ehdotuksille myönnetään rahoitusta, jolla tuetaan niiden suunnittelua, kehittämistä ja mahdollista julkaisua.

Metagrants aloittaa ensimmäisen rahoituskierroksensa vuoden 2023 kolmannella neljänneksellä, ja ensimmäiset pelit tulevat alustalle vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä. Järjestelmä on vain yksi monista yhteisölähtöisistä näkökohdista, joiden on määrä houkutella peliharrastajia sankoin joukoin, sillä he voivat itse päättää, mitkä pelit julkaistaan, toisin kuin PC- ja konsolipeleissä, joissa ne ovat pelistudioiden johtajien päätäntävallan armoilla.

Metagrants-järjestelmää aletaan lopulta käyttämään myös Work2Earn-suunnitelmassa, jonka on määrä aloittaa toimintansa vuoden 2024 ensimmäisellä vuosineljänneksellä, ja joka tulee isännöimään mielenkiintoisimpia Web3-mahdollisuuksia kryptopelaamisen ja metaversumin saralla laajemminkin. Nämä mahdollisuudet näyttäytyvät houkuttelevina niille kehittäjille, jotka ovat hyötyneet metagranttien saamisesta, mutta myös pelaajille tarjoutuu keikkamahdollisuuksia uusien pelien beta-testaukseen.

Nämä aloitteet saavat yhdessä aikaan sysäyksen sille, että GameFi-ala voi kehittyä, kasvaa ja hyödyntää uusinta Web3-kehitystä.

Metacade: osa kryptopelaamisen vallankumousta 

Hiljattain käynnistetyn presale-tapahtumansa seurauksena Metacade on jo nyt herättänyt kiinnostuksen sijoittajissa, jotka ovat perehtyneet play-to-earn-pelaamiseen. Presale-vaiheissa myynti on yhä vauhdikasta, ja Metacade on rynnistänyt eteenpäin keräten 5,4 miljoonaa dollaria, mikä tarkoittaa, että nykyinen 0,013 dollarin hinta nousee pian tämän vaiheen päättyessä ja seuraavan alkaessa. MCADE:n arvo nousee alun 0,008 dollarista 0,02 dollariin presalen päättyessä.

Kryptopelaamisen valtava ennustettu kasvu seuraavien viiden vuoden aikana ja Metacaden houkutteleva visio ja yhteisölähtöinen lähestymistapa asettavat sen erinomaisiin asemiin johtavaksi toimijaksi alan kehityksessä, eikä siksi löydykään parempaa hetkeä sijoittaa MCADE:n näin alhaisella hinnalla kuin nyt. MCADE-kolikoiden kysynnän odotetaan kasvavan voimakkaasti presalen jälkeen, mikä todennäköisesti nostaa hintaa lyhyellä aikavälillä ja mahdollisesti vieläkin korkeammalle vuoteen 2027 mennessä.

Voit osallistua MCADE:n presaleen täällä.

Ad

Sijoita huippukryptovaluuttoihin nopeasti ja helposti maailman suurimman ja luotettavimman välittäjän, OKX.

8.5/10