Top metaversumiprojektit saavat kannustusta Fidelity Investments -yhtiöltä – kasvaako myös Metacade?

Ohi:
päälle Feb 6, 2023
Listen
  • Yhdysvaltalainen rahoituspalvelujen tarjoaja rakentaa uuden metaversumihankkeen
  • Ainutlaatuinen koulutusalusta rakennetaan yhteistyössä Decentralandin kanssa
  • Nouseva tähti Metacade (MCADE) pyrkii rakentamaan Fidelityn kryptoalalle tulon varaan

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Yhdysvaltalainen monikansallinen rahoituspalvelujen tarjoaja Fidelity Investments on ilmoittanut aikovansa käynnistää oman metaversumihankkeensa, The Fidelity Stackin. Decentralandin virtuaalitodellisuuteen pohjautuvaa digitaalisen kiinteistöalustaa hyödyntävä The Fidelity Stack on “immersiivinen metaversumikokemus”, jossa pelaajat kutsutaan suorittamaan Invest Quest -haaste.

Kun toinenkin maailmanlaajuinen finanssialan jättiläinen ottaa käyttöön metaversumin voiman ja potentiaalin, kysyvät asiantuntijat, mitä tämä tarkoittaa laajemmalle kryptoyhteisölle. Kun uusi yleisö altistuu metaversumin tarjoamille mahdollisuuksille, ovat mahdollisuudet  GameFi-alustan Metacadelle ja muille uusille metaversumiprojekteille valtavat.

Mikä on Metacade?

Ennennäkemättömän virtuaalisen videopelihallinsa myötä Metacade pyrkii tuomaan menneisyyden tulevaisuuteen. Uudella alustallaan se isännöi menneiden vuosien klassisia arcade-pelejä nykyaikaisten arcade-pelien rinnalla, jotka perustuvat parhaaseen Web3-teknologiaan. Sen jännittävä suunnitelma voi hyvinkin muuttaa lohkoketjupelaamista, sillä vertaansa vailla oleva joukko play-to-earn (P2E) -nimikkeitä tarjoaa pelaajille mahdollisuuden valita, haluavatko he palata menneisiin aikoihin vai katsoa tulevaisuuteen – yhdessä ja samassa paikassa.

Vaikka alustan pääpaino on metaversumin P2E-pelaamisen kehittämisessä, Metacade on paljon muutakin kuin vain sitä. P2E-mekaniikan rinnalla on useita muita ansaintalogiikoita, joiden avulla yhteisön käyttäjät voivat kerätä passiivista tuloa. Esimerkiksi Create2Earn-järjestelmä palkitsee pelaajia alfojen jakamisesta, peliarvostelujen kirjoittamisesta ja osallistumisesta live-chatteihin. Mitä enemmän henkilö on sosiaalisessa vuorovaikutuksessa yhteisön kanssa, sitä enemmän hän voi ansaita kryptopalkkioita.

Muita tulovirtoja ovat muun muassa Compete2Earn-ohjelma, jossa käyttäjät voivat käyttää MCADE-tokeneita, alustan omaa kolikkoa, osallistuakseen online-turnauksiin ja säännöllisiin palkintoarvontoihin ja saadakseen mahdollisuuden voittaa osuuden tuottoisista palkintopoteista. Work2Earn-aloitteen on määrä käynnistyä vuoden 2024 viimeisellä neljänneksellä. Yhteisön käyttäjät voivat ansaita tekemällä keikkatöitä ja beta-testaamalla uusia Metacade-pelejä, sekä etsiä kokopäiväisiä uramahdollisuuksia Web3-kehityksen alalla keskuksen työpaikkaportaalissa.

Kuinka Metacade toimii?

MCADE-tokenilla pyöritetään koko Metacaden toimintaa ja sitä rahoitetaan useilla tulovirroilla. Alustan yhteisö voi osallistua Compete2Earniksi kutsutun tokenin panostusjärjestelmän kautta ja hyödyntää keskuksen laajaa valikoimaa maksullisia pelejä – aivan kuten oikeassa pelihallissa.

Ulkopuolista rahoitusta saadaan useiden eri reittien kautta, kuten myymällä mainostilaa eri yrityksille, antamalla muiden pelifirmojen käynnistää pelinsä Metacadessa alustan launchpad-toiminnon kautta ja perimällä Web3-yrityksiltä maksuja Web3-työpaikkojen julkaisemisesta keskuksen uraportaalissa.

Tämä rahoitus tuottaa kokonaan tulovirran, joka virtaa yhteisön lompakoihin kryptopalkintoina ja -rahoituksena ja lukeutuu alustan jännittävimpiin ominaisuuksiin.

Metacade: Edistää metaversumipelaamisen projekti-innovaatioita 

Kirsikkana kakun päällä on Metacaden innovatiivinen Metagrants-ohjelma, joka kannustaa uusien P2E-pelien kehittämiseen ja edistää samalla parhaita pelinkehittäjälahjakkuuksia ottamaan seuraavat askeleet Web3-suunnittelussa. Ohjelma käynnistyy vuoden 2023 kolmannella neljänneksellä.

Kehittäjät voivat hakea apurahoja, joilla tuetaan heidän yrityksiään luoda uusia P2E-pelejä, joita he uskovat Metacaden peliyhteisön haluavan. Pelialustalla on täysi autonomia valita haluamansa nimikkeet, ja suosituimmat ideat saavat rahoitusta ennen tuotantoon siirtymistä.

Metagrants-ohjelman moninaiset hyödyt vaikuttavat koko Metacadeen ja laajemminkin GameFi-alaan. Metacade saa parhaat mahdolliset uudet pelit, jotka on valittu sen käyttäjien toimesta, ja samalla se pysyy kehityksen kärjessä julkaisemalla säännöllisesti uusia jännittäviä pelejä.

Samaan aikaan kehittäjät saavat mahdollisuuden kerryttää tärkeää työkokemusta Web3-kehityksen saralla, mikä puolestaan tarjoaa hyvät edellytykset hakea avoimia työpaikkoja keskuksen työpaikkaportaalissa. Laajempi Web3-yhteisö hyötyy parhaista ja innovatiivisimmista uusista lahjakkuuksista, jotka vievät alaa eteenpäin.

Voiko Metacade ohittaa Fidelity Investmentsin?

Metaversiohankkeiden kauneus piilee siinä, että pienikin projekti voi peitota isot yritykset. Fidelityn uusi metaversumihanke vetoaa rahoituspalveluista kiinnostuneisiin. Metacaden laaja vetovoima ulottuu yksittäistä väestöryhmää laajemmalle, joka tekee siitä yhden vuoden 2023 metaversumiprojektien kärkihankkeista.

Vaikka Fidelity voi luottaa valtavaan taloudelliseen voimaan, joka tulee yhdestä Yhdysvaltojen suurimmista rahoituspalvelujen tarjoajista, Metacaden yhteisölähtöinen lähestymistapa näyttää muodostuvan käytännöksi metaversumiprojektien keskuudessa, kun käyttäjät toimivat yhteistyössä hajauttaakseen vallan suuryrityksiltä ja antaakseen sen takaisin yhteisön käsiin.

MCADE: Top metaversumiprojekti sijoittamiseen vuonna 2023

Metacade käynnisti hiljattain MCADE-presaletapahtuman, joka saavutti nopeasti valtavan vauhdin. Presale on hyvässä vauhdissa ja on tähän mennessä kerännyt uskomattomat 5,4 miljoonaa dollaria.

Jokaisen presale-vaiheen odotetaan myyvän nopeasti loppuun, joten erinomaista pitkän aikavälin arvoa etsivien sijoittajien on viisasta ostaa tokenia nykyisellä 0,013 dollarin arvolla. Metacaden kasvava suosio yhdistettynä sen suunnitelmiin valloittaa GameFi-ala, tekee siitä yhden parhaista metaversumihankkeista vuonna 2023, ja sillä on erinomaiset pitkän aikavälin potentiaali valtaviin voittoihin.

Voit osallistua Metacaden presaleen täällä.

Ad

Sijoita huippukryptovaluuttoihin nopeasti ja helposti maailman suurimman ja luotettavimman välittäjän, OKX.

8.5/10