Kryptojen hinnat jatkavat nousuaan, kun Metacaden ennakkomyynti lähenee loppuaan

Ohi:
päälle Mar 15, 2023
Listen
  • Kryptovaluuttamarkkinat säilyttävät vahvuutensa, kun taas osakesijoittajilla on paljon huolenaiheita
  • Yhden analyytikon mukaan krypto näyttää houkuttelevalta, kun Wall Street on "rampautunut"
  • Tämä tukee sitä, että on syytä investoida Metacaden kaltaisiin arvokkaisiin hankkeisiin

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Viime päivät olivat sijoittajille vaikeita aikoja, kun kolme merkittävää pankkia romahti paineen alla, mikä lisäsi jo ennestään kireää sijoitusympäristöä. Sijoittajat joutuvatkin nyt käsittelemään uusia pankkien konkursseja koskevia pelkoja inflaatio- ja työllisyysongelmien lisäksi. Lisäksi ilmassa on kysymyksiä siitä, miten talous reagoi mahdollisiin uusiin koronnostoihin, Ukrainassa jatkuvaan sotaan ja moneen muuhun.

Kuitenkin samaan aikaan Bitcoin (BTC/USD) nousi 15 % aloittaakseen viikon ja kävi hetken aikaa tiistaina jopa yli 25 000 dollarin resistanssitason. Tarkasteltaessa seitsemän päivän, 30 päivän ja 60 päivän ajanjaksoa, on selvää, että sijoittajat suosivat tällä hetkellä paitsi Bitcoinia, mutta myös laajempia kryptomarkkinoita, ja on syytä uskoa, että vauhti voi jatkua läpi vuoden.

Tämä innostus voi ja sen pitäisi levittäytyä koko kryptosektorille ja jopa vaikuttaa positiivisesti ennakkomyyntiprojekteihin, kuten Metacadeen.

Sijoittajat “etsivät vaihtoehtoisia valuuttoja”

Viime päivinä nähty pankkijuoksu ja mahdollisuus uusiin pankkijuoksuihin ovat jälleen uusi osoitus perinteisen rahoituksen rikkinäisestä luonteesta ja sijoittajien luottamuksen puutteesta siihen yksinkertaiseen käsitteeseen, että pankki kykenee pitämään asiakkaiden varat turvassa ja helposti saatavilla.

Jopa merkittävät miljardöörisijoittajat, jotka ovat olleet olemassa vuosikymmeniä ja kokeneet kaikenlaista pelottelua, ovat huolissaan. Carl Icahn on yksi esimerkki sijoittajasta, joka soitti hälytyskelloja. Hän sanoi CNBC:n “Closing Bell” -ohjelmassa tiistaina, että “taloudessamme on ehdottomasti suuri ongelma” ja rehottava inflaatio on “pahin asia, mitä taloudella voi olla”.

Onko tämä siis vedenjakaja kryptoyrityksille ja ehkä pienemmille startup-yrityksille, kuten Metacadelle?

Nigel Green on suuren riippumattoman taloudellisen neuvonantajayrityksen, deVere Groupin, toimitusjohtaja. Hän sanoi Invezzin hankkimassa lausunnossa, että Bitcoin ja krypto “toimivat turvasatamina”, sillä Wall Street on “rampautunut korkojen koronnostojen väsymättömän agendan vuoksi”. Hän lisäsi seuraavaa:

Siksi sijoittajat etsivät vaihtoehtoisia valuuttoja, kuten kryptovaluuttoja. Jatkossa nämä kilpailevat yhä enemmän perinteisten fiat-valuuttojen kanssa, mikä auttaa laukaisemaan tällä hetkellä johtavien kansainvälisten valuuttojen vähenevän dominanssin.

Ennakkomyynti-kryptoprojektit, kuten Metacade, ovat houkuttelevia

Play-to-earn -kryptoprojektit ovat yksi monista käytettävissä olevista vaihtoehdoista kokeneille kryptovaluutta- ja päiväsijoittajille, jotka haluavat hajauttaa fiat-omistuksistaan. Konsepti on melko yksinkertainen: kryptopohjaiset ansaitapelit antavat pelaajille mahdollisuuden ansaita rahaa pelatessaan pelejä. Tällä markkinaraolla on myös nimi; sitä kutsutaan game-fi:ksi.

Game-fi on ainutlaatuinen kryptopohjainen kokonaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat nauttia kryptovaluutan eduista, mutta myös varmistaa, että käyttäjillä on hauskaa sen parissa. Yksi Game-fi:n massojen levittämisen eturintamassa olevista projekteista on Metacade.

Metacade on ennakkomyynti-kryptovaluuttaprojekti, joka keskittyy tuomaan esiin lohkoketjuun rakennetun pelaamisen ja rahoituksen parhaat puolet. Web3-yhteisöksi rakennettu Metacade luo ympäristön pelaajille ja kryptofanaatikoille yhteistyölle ja kommunikaatiolle toistensa kanssa. Lisäksi alustalla on alkuperäinen kolikko, $ MCADE, joka toimii syynä yhteisön jäsenille osallistua enemmän ja auttaa kasvattamaan ekosysteemiä sisältäpäin.

Meneillään olevan pankkikriisin kaltaisessa ympäristössä Metacade erottuu voimavarana, jolla voi olla painoarvoa minkä tahansa sijoittajan salkussa, vaikka se olisikin pieni.

MCADE on hyvä mahdollisuus pitkän aikavälin kasvuun

Metacaden verkkosivuston mukaan nykyinen kuudes ennakkomyyntivaihe on noin 97 % myyty, mikä osoittaa, että projekti houkuttelee edelleen uusia sijoittajia, jotka ovat valmiita ostamaan korkeammalla hinnalla. Nykyinen 0,017 dollarin hinta edustaa suurta hyppyä betakierroksesta, joka houkutteli sijoittajia 0,008 dollarilla.

Kun kuudes vaihe on valmis, Metacaden ostohinnan on määrä nousta 9 % ennen kuin se nousee 0,02 dollariin viimeisessä kahdeksannessa vaiheessa, joka päättyy maaliskuun lopussa. Se, että projekti on ennakkomyyntivaiheessa, tarkoittaa, että kaikki ostajat ovat ensimmäisiä, jotka saavat lunastaa odotuksensa arvonnoususta, kun Metacade valmistautuu listautumaan yhteen merkittävään kryptopörssiin.

Joten mikä tekee Metacadesta hyvän mahdollisuuden? Yksinkertaisesti sanottuna kaikkien game-fi-kolikoiden markkina-arvo on vain 11 miljardia dollaria Coingeckon mukaan. Tämä kalpenee verrattuna perinteisiin maailmanlaajuisiin pelimarkkinoihin, joiden tulot ovat 200 miljardia dollaria. Sellaisenaan kryptopeli-fi-alan koolla on runsaasti tilaa laajentumiselle vuosien varrella, kun krypto- ja lohkoketjuprojektit kasvattavat suosiotaan.