Flame animation

Kuumin uusi
Meme Coin

Flame animation
Coin spinning animation

100x potentiaali

Shiba Memu Roll-out Logo OSTA NYT

Uudet ICO kryptoprojektit – Miksi nämä 15 kolikkoa ovat parhaimmat ICO kryptot ostettavaksi juuri nyt

Ohi:
päälle Mar 21, 2023
Päivitetty: Jun 21, 2023
Listen
 • Useat ICO-hankkeet saattavat ansaita merkittäviä voittoja vuonna 2023, kun härkämarkkinat lähestyvät
 • Uraauurtavat hankkeet saavat tietoa tekoälypohjaisista taustatekijöistä, ja useat alustat tarjoavat token
 • Chancer on jonka tavoitteena on valloittaa vedonlyönti- ja uhkapeliala

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Ei ole parempaa aikaa sijoittaa projektiin, jonka on määrä saavuttaa suuri menestys, kuin ICO-vaiheessa. Jokainen sijoittaja tietää, että näin varhainen osallistuminen menestyksekkääseen projektiin takaa käytännössä elämänmittaiset tuotot, kun projekti kehittyy ja krypto-yleisön valtaa FOMO.

Mitkä ovat parhaat krypto ICO:t, jotka voisivat tuottaa eniten voittoa vuonna 2023?

Copy link to section

ICO:n löytäminen, joka todennäköisimmin tuo valtavia tuottoja, voi kuitenkin olla vaikeampaa, ja on tärkeää tarkastella projektin kokoonpanon kaikkia näkökohtia, jotta voidaan määrittää sen mahdollisuudet läpimurtoon. 

Sijoittajien onneksi on olemassa laaja valikoima erilaisia kryptoasiantuntijoita, jotka tarkastelevat jatkuvasti markkinoita mahdollisuuksien varalta, joten tässä on muutamia kryptoprojekteja, joiden he uskovat todennäköisimmin tekevän massiivisen hinnannousun vuonna 2023 ja siitä eteenpäin:

 1. Chancer (CHANCER)
 2. Shiba Memu (SHIBA MEMU)
 3. AltSignals (ASI)
 4. Metacade (MCADE)
 5. ASTL (ASTL)
 6. Brickken (BKN)
 7. MOOVY (MOIL)
 8. Dogeliens (DOGET)
 9. ALINK AI (ALINK)
 10. Vivi (VIVI)
 11. Dogodoge (DOGODOGE)
 12. RenQ Finance (RENQ)
 13. Ecoterra (ECOTERRA)
 14. Artyfact (ARTY)
 15. JournArt (JART)

1. Chancer (CHANCER) — Mullistaa vedonlyöntialan

Copy link to section

Mikä on Chancer?

Copy link to section

Chancer on maailman ensimmäinen lohkoketju-pohjainen hajautettu ennakoiva markkinasovellus, jonka tavoitteena on valloittaa vedonlyönti- ja uhkapeliala. Vedonlyönninvälittäjä Chancer poistaa välikädet – sekä vedonvälittäjän että talon – ja antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda omia vetoja riippumattomilla kertoimilla. Chancerin avulla voidaan lyödä kaikenlaisia ​​vetoja pienistä vedoista ystävien kesken aina maailmanlaajuisiin, suuriin tapahtumiin, kuten Superbowliin tai Oscareihin. Chancerin kauneus piilee siinä, että se ei rajoita käyttäjiä urheiluvedonlyöntiin, vaan sen avulla voidaan lyödä vetoa aivan mistä tahansa. Lisäksi ei ole taloa, jolle hävitä, joten kertoimet eivät koskaan pinoudu käyttäjää vastaan.

 • Save

Kaikki vedot ja voitot tehdään Chancerin alkuperäisellä CHANCER-tokenilla, jotka ohjaavat koko ekosysteemiä. Pelaajat palkitaan CHANCER-tokeneilla yksinkertaisesti vedonlyönnistä ja alustan käyttämisestä sekä sen avulla saa alennuksia vedoista – ihanteellinen ratkaisu säännöllisesti vetoa lyöville pelaajille ja hyvä keino saada passiivista tuloa.

Pelkästään vuonna 2022 vedonlyönti- ja uhkapelialan arvo oli 64 miljardia dollaria, ja sen odotetaan vain kasvavan. Chancer pyrkii valloittamaan suuren osan markkinoista mullistavan alustansa kautta. Alustan suoraviivainen, läpinäkyvä luonne herättää kiinnostusta sekä tavallisilta vedonlyöjiltä että niiltä, ​​jotka eivät ole koskaan aiemmin harjoittaneet vedonlyöntiä, koska vedonvälittäjät pinoavat kertoimet heitä vastaan. Ottaen huomioon, että koko alustaa ruokkivat CHANCER-tokenit, on kaikki mahdollisuudet siihen, että tokenin arvo nousee, mikä tuottaa terveitä voittoja sekä vedonlyöjille että sijoittajille.

>>> Löydät lisätietoja, kuten sen, miten ostaa Chancer täältä <<<

2. Shiba Memu (SHIBA MEMU) — Meemikolikko, josta on todellista hyötyä

Copy link to section

Mikä on Shiba Memu?

Copy link to section

Shiba Memu on upouusi meemikolikko, joka perustuu suloiseen japanilaiseen Shiba Inu -koiraan. Shiba Memu käyttää lohkoketju- ja tekoälyteknologiaa yli 100 markkinointitoimiston työn tekemiseen reaaliajassa,  ja sen tavoitteena on tulla tunnetuksi kryptomarkkinoinnin voimanpesänä.

Shiba Memu ottaa oppia menestyksekkäistä markkinointistrategioista, kirjoittaa oman PR:n ja mainostaa itseään asiaankuuluvilla foorumeilla ja sosiaalisissa verkostoissa. Se pystyy tuottamaan sisältöä tekoälynsä jatkuvasti analysoimien tietojen perusteella ja julkaisemaan sitä useilla verkkoalustoilla. Sen jälkeen se seuraa ja analysoi markkinointitoimiensa onnistumista ja mukauttaa niitä sen mukaisesti, oppii jatkuvasti ja parantaa sisältöä tulosten optimoimiseksi. Lisäksi se personoi kaikenlaista sisältöä varmistaakseen, että yleisö on sitoutunut ja tuottaa enemmän tuloksia.

Toisin kuin monet meemikolikot, joilla ei ole mitään tarkoitusta ja jotka luottavat yksinomaan alkuperäiseen hypetykseen ennen kuin arvo laskee, Shiba Memu on täällä jäädäkseen. SHIBA MEMU-tokenilla, toisin kuin muilla markkinoilla, on todellista hyötyä ja vankka käyttötapa. Sen automatisoitu luonne tarkoittaa, että markkinoijat voivat käyttää Shiba Memua aikaa vievien tehtävien suorittamiseen, jotta he voivat keskittää voimansa muualle. Shiba Memulla on siksi pitkäaikaista arvoa, joka erottaa sen muista meemikolikoista. Siksi sillä on potentiaalia nostaa arvoaan, mikä tekee siitä hyvän sijoitusmahdollisuuden sekä meemifaneille että krypto-harrastajille.

>>> Löydät lisätietoja, kuten sen, miten ostaa Shiba Memu täältä <<<

3. AltSignals – Paras ICO korkelaatuisille kaupankäyntisignaaleille 

Copy link to section

Mikä on AltSignals?

Copy link to section

AltSignals on uskomaton käynnissä oleva ICO, jolla on vakiintunut kokemus hämmästyttävien kaupankäyntisignaalien tuottamisesta 50 000 käyttäjälleen. Nyt se toteuttaa ASI-presalea laajentaakseen mahdollisuuksien rajoja.

AltSignals on jo vakiinnuttanut asemansa kaupankäyntisignaalien alalla, sillä sen AltAlgo™-tuote on saanut ylistäviä arvioita ja sillä on keskeinen rooli siinä, että alusta on tuottanut yli 1500 signaalia, joiden onnistumisprosentti on huikeat 64 prosenttia.  

Tiimi on nyt ilmoittanut kehittävänsä ActualizeAI:n, joka hyödyntää koneoppimisen uusimpia lähestymistapoja, kuten vahvistusoppimista ja luonnollisen kielen käsittelyä (NLP). Tuote näyttää mullistavan sen, mitä käyttäjät voivat odottaa kaupankäyntisignaalien tarjoajilta.

ASI-token on avain varhaisen pääsyn ActualizeAI-kokemukseen sen kehittyessä. Sen haltijat voivat myös liittyä yksinoikeudelliseen AI Members Clubiin ja päästä käsiksi tiettyihin ominaisuuksiin. Nämä haltijat voivat hyötyä sisäpiirin tiedoista seuraavasta kuumasta tulevasta ICO:sta, sijoittajille suositelluista hyödyketokeneista ja muusta.

>>> Löydät lisätietoja, kuten sen, miten ostaa AltSignals täältä <<<

4. Metacade (MCADE) – Tavoitteena voittaa GameFi vallankumous

Copy link to section

Mikä on Metacade?

Copy link to section

Metacade on uusi ja mullistava hanke, joka on todennäköisesti nousemassa orastavan GameFi-liikkeen sykkiväksi sydämeksi. Tiimi julkaisi hiljattain, uskomattoman hyvän vastaanoton saaneen white paperin, jossa esiteltiin yksityiskohtaisesti Metacaden tiimin kunnianhimoiset suunnitelmat muuttaa pelaajien tapaa harrastaa.

Suunnitellun Metacade-ekosysteemin lippulaiva on suurin play-to-earn (P2E) arcade, joka on koskaan luotu. Sen laajuus varmistaa, että Metacade voi tavoitella laajoja joukkoja nykyisestä peliyhteisöstä, tarjoamalla monenlaisia suosittuja pelikokemuksia. 

Tämä laaja-alaisuus näkyy myös hankkeen laajan palkitsemisjärjestelmän suunnittelussa, sillä käyttäjät voivat ansaita paitsi pelitoiminnoista myös monesta muusta toiminnosta, jotka parantavat käyttäjäkokemusta ekosysteemissä, esimerkiksi alfojen jakamisesta tai peliarvostelujen kirjoittamisesta.

Hanke hyödyntää MCADE-hyödyketokenia alustan valuuttana. Kun projektin käyttäjäkunta väistämättä kasvaa tulevina vuosina, myös MCADE-tokenin ostopaine kasvaa.

>>> Löydät lisätietoja, kuten sen, miten ostaa Metacadea täältä <<<

5. ASTL – Paras Initial Coin Offering louhintaan

Copy link to section

Mikä on ASTL?

Copy link to section

ASTL-projektin avulla käyttäjät voivat investoida tokenisoituun louhintaan, sillä kryptoharrastajien on vaikea aloittaa kryptojen louhintaa itse, koska siihen tarvitaan valtavasti pääomaa. Itse asiassa useimmat uudet louhintayritykset saavat rahoitusta pääomasijoittajilta, ja useat niistä pääsevät jopa listautumisvaiheeseen asti.

Tämä osoittaa, että ASTL-alusta vastaa markkinoiden tarpeeseen, sillä sijoittajat voivat lisätä louhintatoiminnan salkkuunsa ilman, että heidän tarvitsee itse ostaa kalliita laitteita. Tiimi on kartoittanut huolellisesti kannattavimman louhintainfrastruktuurin. Mahdolliset sijoittajat voivat olla varmoja siitä, että yhtiö päättää, miten se parhaiten edistää kannattavaa toimintaa infrastruktuurissaan hintojen muuttuessa.

6. Brickken – Paras investointi turvallisuuteen

Copy link to section

Mikä on Brickken?

Copy link to section

Brickken on innovatiivinen hanke, jonka avulla käyttäjät voivat luoda arvopapereita tokenien muodossa, jolloin yritykset voivat kerätä varoja laskemalla liikkeeseen arvopapereita alustalla ja myymällä niitä suoraan käyttäjille tai jälkimarkkinoilla.

Tämä on loistava esimerkki siitä, miten lohkoketjuteknologia voi edistää liiketoiminnan innovointia. Kun käyttäjät voivat asettaa tokenien tarjonnan ja muut tokenien tarjoamisen asetukset, alusta voi antaa monille käyttäjille mahdollisuuden hyötyä kerätyistä rahoista saatavasta kasvusta. 

On todennäköistä, että ennemmin tai myöhemmin näemme ensimmäisen julkisen listautumisen yritykseltä, joka on kerännyt varoja Web3:n token-annilla, ja Brickkenin ICO-kampanja on erinomainen tapa sijoittaa Web3:een kokonaisuutena. 

7. Moovy – Paras tulevista ICO:sta drive-to-earn -alalle

Copy link to section

Mikä on Moovy?

Copy link to section

Moovy on pelialan ICO, joka yrittää rakentaa liikettä uuden kryptopelaamisen ansaintamallin ympärille. Moovy-universumiin osallistuessaan pelaajat voivat suunnitella ja rakentaa NFT-pohjaisen auton ja edetä erilaisten tehtävien kautta edetäkseen pelin kykyjen puuhun.

Se liittyy muihin kryptovaluuttahankkeisiin, jotka pyrkivät keskittymään autoharrastajiin. Jos se pystyy hyödyntämään valtavia autopelimarkkinoita, se voi nähdä vahvaa kurssinousua ajan mittaan, kun sen kokonaismarkkina-arvo kasvaa.

Vaikka Moovy on vain muutamien asiantuntijoiden parhaiden ICO-listoilla, se voi silti tuottaa kohtuullisia tuottoja, jos se pystyy rakentamaan liikevoimaansa.

8. Dogeliens – Paras hauskimmista digitaalisista tokeneista

Copy link to section

Mikä on Dogeliens?

Copy link to section

Dogeliens on uusi meemikolikko-kryptovaluuttaprojekti, joka käynnisti ICO:n kerätäkseen pääomaa ja rakentaakseen hauskan universuminsa. 

Dogeliens käyttää DOGET-digitaalista tokenia ensisijaisena maksuvälineenä ekosysteemissään ja toivoo voivansa kehittää ominaisuuksia ajan myötä. Yksi pääpainoalueista on vasta-alkajien kouluttaminen kryptoon, ja alusta pyrkii tarjoavan maksullisia kursseja tulevaisuudessa. 

Oletetaan, että sisältö tarjoaa riittävästi tietoa ja antaa käyttäjille mahdollisuuden oppia älysopimuksista, virtuaalisista tokeneista, digitaalisista varoista, markkina-arvoista ja muista keskeisistä kryptoaiheista, jolloin kysyntä voisi kasvattaa tokenin arvoa ajan myötä.

Copy link to section
Copy link to section

ALINK AI käyttää lohkoketjuteknologiaa yleistetyn tekoälyn maailman hyödyntämiseen ja sen saatavuuden parantamiseen ja se liittyy moniin käynnissä oleviin hankkeisiin, joissa käytetään tokeneita tekoälyyn perustuvien käyttötapausten toteuttamiseen. Sijoittajien tokeneja käytetään datamarkkinapaikan ja training-as-a-service-palvelun mahdollistamiseen. Kun otetaan huomioon tekoälyyn kohdistuvan kiinnostuksen massiivinen kasvu ChatGPT:n julkaisun jälkeen, voimme nähdä ALINK AI:n hyötyvän tästä tietoisuudesta.

Yksi ekosysteemin muista kriittisistä ominaisuuksista on käyttäjien mahdollisuus asettaa erilaisia koneoppimismalleja saataville, mikä on toinen alue, joka voisi lisätä sen vetovoimaa.

10. Vivi – Paras viihdealan ICO projekteista 

Copy link to section

Mikä on Vivi?

Copy link to section

Vivi on viihdehanke, jonka alkuvaiheen sijoittajat toivovat tuottavan heille merkittävää tuottoa. Koska alusta tähtää mainonnan jättimäisille markkinoille, se on asettanut tavoitteensa korkealle.

Vaikka yritys ja rahasto ovat antaneet vain vähän yksityiskohtia teknisestä toteutuksesta, jota se aikoo noudattaa, on ollut selvää, että tavoitteena on antaa käyttäjille valta ansaita enemmän sosiaalisen median huomiosta, jota heidän sisältönsä kerää. Ostoprosessi on samanlainen kuin muissa ICO-hankkeissa, ja se käyttää suosittua menetelmää verkkosivuston lompakkoyhteyttä tokenien myynnissään.

11. Dogodoge – Paras uusi Shiba Inu meemikolikon Initial Coin Offering

Copy link to section

Mikä on Dogodoge?

Copy link to section

Dogodoge on meemikolikkohanke, joka perustuu Dogecoin- ja Shiba Inu -hankkeiden menestykseen. Jo nyt on tehty selväksi, että meemien ohella DOGODOGE-tokenit tulevat tarjoamaan paljon hyötyjä. Tokeneita on tarkoitus käyttää DogoSwap-pörssissä likviditeetin saamiseksi, ja niillä voi myös ostaa Dogodoge NFT:tä.

Vaikka Dogodoge liittyy jo olemassa olevaan kilpailuun markkinoilla, sillä on korkeat tavoitteet. Koska tokenien  on tarkoitus tarjota muutakin kuin pelkkää hauskanpitoa ja yhteisöllisyyttä, DOGODOGE-tokenien hintaan voi kohdistua ostopaineita, kun tietoisuus kasvaa ajan myötä.

12. RenQ Finance – Paras moniketju ICO

Copy link to section

Mikä on RenQ Finance?

Copy link to section

RenQ Finance on pyrkinyt luomaan ketjujenvälisen ratkaisun DeFi-maailman pirstaleiseen maailmaan, jotta käyttäjät voivat vaihtaa tokeneita monissa eri ketjuissa RenQ Financen moniketjupörssin kautta.

RenQ-tokenien ensisijainen tehtävä on niiden haltijoille tarjoamat hallintovaltuudet ja avoimuus. RENQ-tokenit ovat avainasemassa äänestettäessä RenQ Finance -ekosysteemin kehittämistä koskevista ehdotuksista, ja ne voivat palvella laajempia tarkoituksia, kuten likviditeettiä, alustan edetessä.

Hanke on pysynyt uskollisena Web3-juurilleen. Koska se noudattaa hajautettua lähestymistapaa hallintoon, se on todennäköisesti suosittu niiden kryptopuristien keskuudessa, jotka haluavat kokeilla, mitä hajautettu hallinto (tokenien avulla) voi tarjota.

13. Ecoterra – Paras ICO hiilijalanjäljen korvaamiseen

Copy link to section

Mikä on Ecoterra?

Copy link to section

Ecoterra on ympäristöystävällinen kryptovaluutta, joka toivoo edistävänsä myönteisiä ilmastotoimia Ecoterra-sovelluksen avulla. Sovelluksen avulla käyttäjät voivat ansaita ECOTERRA-tokeneita positiivisista kierrätystoimista. Siinä on jopa hiilidioksidipäästöjen kompensointimarkkinat, joilla käyttäjät voivat käyttää ECOTERRA-tokeneitaan.

Hanke tarjoaa planeettaystävällisiä ratkaisuja ja toivoo saavansa osan yritysten halusta sitoutua ympäristöasioihin, etenkin kun ESG:hen kiinnitetään yhä enemmän huomiota. Pienikin siivu yritysten tarjonnasta antaisi ECOTERRA-tokenien hinnalle suuren nousun sen aiheuttaman ostopaineen vuoksi.

14. Artyfact – Paras Initial Coin Offering AAA peligrafiikoille 

Copy link to section

Mikä on Artyfact?

Copy link to section

Artyfact on GameFi-yritys, joka on keskittynyt AAA-laatuisten kokemusten puutteeseen play-to-earn-maailmassa. 

Alusta käyttää ARTY-tokeneita hallintoon ja palkitsemiseen, joten Artyfact-tiimi väittää, että tokenien ostopaine tulee todennäköisesti olemaan jatkuva. Tämä voi tarkoittaa, että haltijat voivat nähdä tuottoa käyttäjämäärien kasvaessa.

Onnistuneen ICO:n jälkeen Artyfact-tiimi pyrkii kehittämään pelikokemustaan kannustimilla, jotka keskittyvät pääasiassa pelikokemuksen laatuun, ja yrittää varmistaa, että hankkeen tunnettuvuus kasvaa ajan myötä.

15. JournArt – Paras taiteen NFT:lle

Copy link to section

Mikä on JournArt?

Copy link to section

Journart on NFT:hen keskittyvä hanke, joka pyrkii kryptomaailman markkinarakoon lyömällä ja myymällä erilaisia koira-tyttötaideteoksia NFT:nä.

Hankkeella on laaja toimintasuunnitelma, ja se voi kasvaa, jos laajempi yhteisö ottaa konseptin hyvin vastaan, mutta ennen kaikkea hanke hyötyy Binance Smart Chainin nopeudesta, turvallisuudesta ja alhaisista transaktiomaksuista.

Vaikka NFT-markkinat ovat viime aikoina pysähtyneet vuoden 2021 härkämarkkinoiden aikana nähdyn buumin jälkeen, teknologiaa kohtaan on edelleen kestävää kiinnostusta, ja on vaikea ennustaa, mitkä tokenit nousevat voittajiksi seuraavia härkämarkkinoita kohti mentäessä. Journart voisi kuitenkin olla yksi niistä.

ICO:n osallistuminen

Copy link to section

Miten valita ICO

Copy link to section

ICO:hon sijoittaminen voi olla pelottavaa, jos et ole tehnyt sitä aiemmin, ja sen, mitä sinun pitäisi ottaa huomioon, ymmärtäminen  on ratkaisevan tärkeää, jotta saat sijoituksistasi kaiken irti. Seuraavassa on joitakin keskeisiä osa-alueita, joita sinun kannattaa miettiä.

Oikeudelliset elementit

Copy link to section

Securities and Exchange Commission valvoo Yhdysvalloissa yhä tarkemmin, joten yhä useammat hankkeet varmistavat epäilemättä, että ne ovat Securities and Exchange Commissionin ohjeiden mukaisia.

Kannattaa aina tarkistaa Securities and Exchange Commissionin sivustolta viimeisimmät ohjeet, jotta voit olla varma, että mahdollinen sijoituksesi on kunnossa, kun on kyse oikeudellisista vaatimuksista, jotka voivat ulottua verkkosivustosta white paperiin. 

Tokenomiikka

Copy link to section

Uuden digitaalisen omaisuuden ICO:ta tarkasteltaessa on myös tärkeää varmistaa, että tokenomiikka on suotuisaa. Yksi tapa, jolla voit olla varma hankkimiesi uusien tokenien arvosta, on tarkistaa joko kiinteä tokenien tarjonta tai keino, jolla tokenien haltijat voivat pysyä inflaation edellä esimerkiksi panostuksen kaltaisen mekanismin avulla.

Lue white paper

Copy link to section

Hankkeen white paperissa olisi esitettävä tarvittavat tiedot siitä, miten kryptoyritykset tuottavat arvoa ja mihin rahat käytetään, jos yritys onnistuu keräämään varoja tokenien myynnillä.  

Ehdot ja kumppanuudet

Copy link to section

ICO:n ehtojen ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää, sillä se auttaa sijoittajia ymmärtämään, millaisen roolin he voivat token-omistuksensa ansiosta ottaa osallistuakseen projektin kehittämiseen. Tämä voi vaihdella suuresti hankkeesta riippuen, joten se on syytä tarkistaa.

Kumppanuudet ovat toinen keskeinen osa-alue, joka voi osoittaa tulevien ICO:iden vauhtia ja edistystä. Jos muut kryptovaluuttahankkeet ovat jo tarpeeksi kiinnostuneita muodostamaan kumppanuuden, se voi olla myönteinen merkki. 

Mistä tiedän, milloin uusia kolikoita julkaistaan? 

Copy link to section

Jos kolikkoanti on uusi, se on todennäköisesti esillä sosiaalisessa mediassa ja useissa suosituissa ICO-aggregaattoreissa. On tärkeää huomata, että sosiaalisesta mediasta löydetty ICO vaatii paljon varovaisuutta, ja selkeitä merkkejä, kuten sitä, ettei sillä ole verkkosivustoa, olisi pidettävä varoitusmerkkinä. 

Initial Coin Offerings edut

Copy link to section

ICO:hon sijoittamisen tärkein etu on se, että sijoittajat pääsevät mukaan lohkoketjujen käynnistysyrityksiin. Yleensä yksityiseen yritykseen sijoittaminen on tavallisille sijoittajille vaikeaa, ja se on sen sijaan varattu pääomasijoitusyhtiöille. Mutta ICO:iden avulla mahdolliset sijoittajat voivat päästä mukaan hyvin aikaisin ja käyttää tilaisuutta hyväkseen ja ansaita  sen seurauksena valtavia tuottoja.

ICO:hon sijoittaminen on myös loistava tapa käyttää sijoitusrahasi yksityisen yrityksen rakentamiseen. Yritykset, jotka keräävät rahaa ICO:iden kautta, tarjoavat tyypillisesti korkeatasoista viestintää yhteisölleen. 

Initial Coin Offerings haitat

Copy link to section

ICO on yrityksille erinomainen tapa kerätä rahaa, ja se voi merkitä sitä, että sijoittajat saavat ajan mittaan valtavia tuottoja. Yksi ICO:iin sijoittamisen haittapuoli on kuitenkin se, että joskus voi kestää kauan ennen kuin yritys kasvaa niin paljon, että sijoittaja voi saada merkittävää tuottoa sijoituksilleen, ja siksi ICO:n arvioinnissa on tärkeää varmistaa, että ICO:lla on hyvä vastine rahalle. 

Kryptojen UKK

Copy link to section

Mitä ovat kryptovaluutat?

Copy link to section

Kryptovaluutat ovat digitaalisia omaisuuseriä, jotka käyttävät kryptografiaa transaktioiden suojaamiseen ja todentamiseen sekä uusien yksiköiden luomisen hallintaan. Toisin kuin perinteiset valuutat, joita hallitukset tukevat, kryptovaluutat ovat hajautettuja ja toimivat keskusviranomaisista riippumatta. Niiden avulla yksityishenkilöt voivat siirtää varoja turvallisesti ja anonyymisti yli rajojen ilman pankkien tai maksuprosessoreiden kaltaisia välikäsiä.

Mitä ICO tarkoittaa?

Copy link to section

Yksi tapa, jolla uusia kryptovaluuttoja lasketaan ensimmäisen kerran liikkeeseen, on kolikoiden alkuanti (Initial Coin Offering, ICO), jolla kerätään varoja uusille hankkeille. Alkuperäisissä kolikkoannissa sijoittajat voivat ostaa uusia kolikoita tai tokeneita vastineeksi muista jo vakiintuneista kryptovaluutoista, kuten Bitcoinista tai Ethereumista. ICO:t ovat olleet suosittu tapa startup-yrityksille kerätä rahaa, mutta niihin on myös liittynyt huijauksia (kuten Centra Tech) ja petoksia, joten sijoittajien on syytä olla varovaisia ja tehdä tutkimuksiaan ennen kuin sijoittavat johonkin ICO:hon.

Ovatko ICO:t laittomia?

Copy link to section

ICO:t eivät todellakaan ole laittomia. Vaikka Securities and Exchange Commission seuraa tarkasti ICO-toimintaa, koska kyseessä on pitkälti sääntelemätön alue, rahankeruu ICO:ssa myytävän tokenin avulla on täysin laillista, jos ICO:ta järjestävä yritys noudattaa annettuja ohjeita.

Onko ICO kolikko hyvä sijoitus?

Copy link to section

ICO-kolikot voivat olla loistavia sijoituskohteita, sillä näin aikaisin mukaan pääseminen antaa sijoittajalle mahdollisuuden hyötyä täysimääräisesti uuden kryptovaluutan myötä tapahtuvasta tokenin hinnan kasvusta. Alkuperäiset kolikkoannit (ICO) voivat tarjota erilaisia sijoitusominaisuuksia, joten asianmukainen huolellisuus on aina paikallaan, kuten minkä tahansa muunlaisen sijoituksen kohdalla.

Missä voin ostaa ICO kryptoja?

Copy link to section

Alkuperäiset kolikkoannit ovat yleensä saatavilla ICO:n järjestävän kryptoprojektin verkkosivuston kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että sijoittajat tyypillisesti yhdistävät kryptolompakkonsa ja käyttävät rahojaan siirtääkseen sopivan summan vastineeksi kuponkia vastaan. Tämä luottamus verkkosivustoon on toinen syy tokenien tutkimiseen, jotta voidaan varmistaa, ettei kyseessä ole huijaus.

Mikä on seuraava suuri ICO vuonna 2023?

Copy link to section

Vuoden 2023 suurin ICO on tällä hetkellä Chancer, koska sijoittajat, jotka haluavat hankkia CHANCER:n, ovat olleet erittäin kiinnostuneita kryptoprojektista, kun hinta on edelleen niin alhainen.

Mitä eroa on ICO:lla ja IPO:lla?

Copy link to section

ICO liittyy uuden kryptovaluutan token-myyntiin, joka tehdään yleensä varojen keräämiseksi ja sijoittajien osuuden saamiseksi toiminnasta. Nämä tokenit eivät anna omistusoikeutta yritykseen, vaan antavat sijoittajille mahdollisuuden ostaa osuutensa ekosysteemiin riippuen siitä, miten tokenia käytetään.

Listautumisanti tehdään yleensä paljon myöhemmin yrityksen elinkaaren aikana, ja silloin osakkeet lasketaan liikkeeseen julkisessa pörssissä yksityisen omistuksen sijaan. Sijoittajat voivat tällöin päivittäin ostaa yhtiön osakkeita.

Mitä tapahtuu ICO-varoille?

Copy link to section

Yritys, joka käyttää ICO:ta varojen keräämiseen, hahmottelee yleensä rahojen käytön osana ICO:n dokumentaatiota, esimerkiksi white paperissa. Usein varat käytetään ydintuotteen kehittämiseen.

 • Save
 • Save