Pro: Bitcoinin hinta nousee 37 000 dollariin – mitä se tarkoittaa Altsignalsille

Ohi:
päälle Mar 24, 2023
Listen
  • BTC:n hinta voi nousta 37 000 dollariin kryptoanalyytikon mukaan.
  • Bitcoinilla on lukuisia katalyyttejä, mukaan lukien Fed ja lisääntynyt hyöty.
  • AltSignalin $ASI-token voisi hyötyä härkäjuoksussa.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Bitcoinin (BTC/USD) hinta on menestynyt hyvin maaliskuussa, kun sijoittajat ovat kiirehtineet sen turvaan meneillään olevan pankkikriisin aikana. Laskettuaan alle 20 000 dollariin 18. maaliskuuta, se nousi uudestaan korkeimmilleen 29 000 dollariin; korkeimmalle tasolle sitten kesäkuun 2022.

Kryptoasiantuntija ennustaa seuraavan liikkeen

Analyytikoilla on ristiriitaisia näkemyksiä nykyisestä kryptorallista ja siitä, onko se tullut jäädäkseen. Jotkut, kuten Peter Schiff, uskovat edelleen, että kulta on parempi sijoitus kuin BTC näillä tasoilla. Tetherin teknologiajohtaja sanoi lausunnossaan, että Bitcoin voisi testata uudelleen kaikkien aikojen huippunsa tänä vuonna.

Yhdessö twiitissä CryptoCon-niminen analyytikko päätteli, että seuraava taso olisi 37 000 dollaria. Hän mainitsi, että BTC oli ensin muodostanut kultaisen ristikuvion, joka muodostuu, kun 200 päivän ja 50 päivän liukuvat keskiarvot risteytyvät. Useimpina aikoina tämä kuvio on yksi tarkimmista nousujohteisista signaaleista teknisessä analyysissä.

Tämän lisäksi hän totesi, että BTC oli myös testannut uudelleen 350 päivän liukuvan keskiarvon. Näin ollen hän odottaa, että vauhti jatkuu. Jos hän on oikeassa, se tarkoittaa, että Bitcoinilla on 32 prosentin nousumahdollisuus nykyisestä 28 400 dollarin hinnastaan.

Mahdolliset BTC-katalyytit

Bitcoinilla on lukuisia katalyyttejä, jotka voivat nostaa sen hintaa korkeammalle. Ensinnäkin on olemassa kehityksen seuraamisen käsite, jonka mukaan “trendi on frendi” loppuun asti. Kun tarkastelemme päiväkaaviota, näemme, että Bitcoin on selvästi noususuunnassa ja 50 päivän eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon yläpuolella.

Lisäksi BTC on ylittänyt keskeiset vastustustasot, mukaan lukien 25 191 dollarin, korkein piste 15. elokuuta 2022 ja 19. helmikuuta. Tämä tarkoittaa, että nousutrendi voi jatkua lähitulevaisuudessa. Siksi teknisesti ottaen BTC:llä näyttää olevan vauhti päällä.

TradingView:n BTC-kaavio

Toiseksi kehittäjät ovat alkaneet rakentaa lisää apuohjelmia BTC:n ympärille. Jännittävin on Ordinals, joka on mahdollistanut ihmisten rakentaa Bitcoin NFT:itä Stacks on myös luonut ainutlaatuisen tuotteen, jonka avulla tekijät voivat rakentaa Bitcoinia käyttäviä dAppeja. Siksi saatamme olla siirtymässä uuteen vaiheeseen, jossa Bitcoin luo enemmän hyötyä, kuten Ethereum ja Cardano.

Lisäksi rahapolitiikalla on oma roolinsa. Kuten kirjoitin tässä raportissa, Yhdysvaltain keskuspankki (Fed) päätti nostaa korkoja 0,25 %. On merkkejä siitä, että Fed saattaa olla lähellä vaellussyklinsä loppua. Vaikka hinnat pysyvät korkealla tasolla jonkin aikaa, tauko on hyödyllinen BTC:lle ja muille turvallisille omaisuuserille.

Lopuksi Bitcoin näyttää melko aliarvostetulta. Vaikka arvostusstandardia ei ole kehitetty, voimme verrata BTC:tä kultaan. Kullan markkina-arvon arvioidaan olevan noin 13 biljoonaa dollaria verrattuna Bitcoinin 545 miljardiin dollariin. Tämä on huomattavaa, koska Bitcoinin omistus instituutioissa on suhteellisen vähäistä. Näin ollen odotan, että tulevaisuudessa arvostuserot kaventuvat, koska BTC:ia pidetään digitaalisena kultana.

Vaikutukset AltSignalsiin

AltSignals on ohjelmisto, joka käyttää kehittyneitä teknologioita, kuten luonnollisen kielen käsittelyä, tekoälyä ja koneoppimista, analysoimaan keskeisiä resursseja, kuten kryptovaluuttoja, osakkeita ja forexia. Se lähettää sitten kyseiset signaalit asiakkaille, joita he voivat käyttää kaupankäyntitoiminnassaan.

Koneoppimisen lisäksi sen ActualizeAI-tuote sisältää muita teknologioita, kuten regressiota, ennakoivaa mallintamista, tunteiden analysointia ja AutoML:ää vahvistavan oppimisen suorittamiseksi.

Kehittäjät ovat myös rakentaneet alustalle kryptovaluuttatokenin, joka tunnetaan nimellä $ASI. $ASI:n tarkoituksena on helpottaa AltSignals-ekosysteemin jäsenyyttä. Lisäksi haltijat pääsevät käyttämään enemmän ominaisuuksia, kuten esimerkiksi varhaista pääsyä uusiin päivityksiin.

AltSignals järjestää nyt ennakkomyynnin $ASI-tokenille, joka on tähän mennessä kerännyt 184 035 dollaria. Kiinnostus tekoälytyökaluja, kuten ChatGPT:tä ja Google Bardia kohtaan on kasvamassa, joten on mahdollista, että ennakkomyynti päättyy pian. Viime aikoina monet tekoälyyn keskittyvät kryptovaluutat, kuten SingularityNET, Rejuve.ai ja Fetch.ai, ovat menestyneet markkinoilla hyvin. Ja kun Bitcoinin hintojen ennustetaan nousevan, on mahdollista, että tämä suuntaus jatkuu. Lisätietoja AltSignalsista täältä.

Ad

Pääse helposti alkuun kryptossa seuraamalla pro-treidaaja Lisa N. Edwardsin kryptosignaaleja & -kaavioita. Rekisteröidy tänään ja saat helposti seurattavia treidejä tuhansille altcoineille osoitteessa GSIC.