Ad

AltSignalsin ennakkomyynti 53 % myyty loppuun, kun sijoittajat silmäilevät kuumaa tekoälyyn liittyvää sijoitusmahdollisuutta

Ohi:
päälle Mar 31, 2023
Listen
  • AltSignalsin ennakkomyynnistä myyty 53 prosenttia, kaupankäyntisignaalialusta herättää valtavaa kiinnostusta.
  • AltSignalsin token ASI toimii uudella tekoälyllä toimivalla ActualizeAI-kaupankäyntialgoritmilla.
  • Sijoittajat näkevät ASI:n loistavana mahdollisuutena, kun otetaan huomioon AltSignalsin kasvu 2017 lähtien.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Haluatko sijoittaa uuteen kryptoprojektiin? AltSignalsin tokenin ennakkomyynnistä on myyty 53 % loppuun, ja kiinnostus tätä johtavaa kaupankäyntisignaaliprojektia kohtaan kasvaa, kun se lähestyy uuden tekoälyn (AI) toimivan algoritmin julkaisua.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Asiantuntijat ennustavat kryptomarkkinoiden olevan uuden noususyklin partaalla, joten AltSignalsin ennakkomyynti näyttää olevan yksi niistä “älä missaa” -sijoitusmahdollisuuksia.

AltSignalsin ennakkomyynti, johon voit liittyä täältä, tarjoaa juuri tällaisen mahdollisuuden.

Miksi AltSignals on mahdollisesti paras tekoälyyn liittyvä sijoitusmahdollisuus?

Copy link to section

Vuosi 2023 on ollut kryptovaluutoille pääosin myönteinen markkinoiden suorituskyvyn kannalta, ja treidaajat hyötyivät useista mahdollisuuksista, kun hinnat nousivat uusiin vuosien huippuihin. AltSignalsin kaltaisia huippukaupankäynti-algoritmeja käyttävät treidaajat ovat myös hyötyneet erittäin tarkoista markkinaennusteista odotettujen vetäytymisten aikana.

Nyt kryptomarkkinoita koskevat ennusteet ovatkin nousujohteisia, ja asiantuntijat viittaavat alan kestävyyteen sääntelyn uuden aallon keskellä, joka on indikaattori mahdollisesta hintojen räjähdyksestä lähikuukausina. Historiallinen markkinasykli viittaa myös siihen, että seuraavan yhden tai kahden vuoden aikana Bitcoin ja muut kryptovarat voivat saavuttaa uudet kaikkien aikojen ennätykset.

Näillä näkymin sijoittajat, jotka haluavat löytää seuraavan sijoituskohteen, kannattaisi kiinnittää huomiota tekoälyyn liittyviin hankkeisiin. Kun Big Techin huipputekijät pyrkivät valjastamaan tekoälyn parhaat puolet yleiseen hyvään, yksi treidauksen saralla erottuva hanke on AltSignals.

Mikä AltSignals on ja mitä se tarjoaa?

Copy link to section

AltSignals on johtava kaupankäyntisignaalien tarjoaja, jolla on valtava yhteisö, kasvaen yli 50 000 treidaajaan. Projekti palvelee kaikentyyppisiä treidaajia, tarjoten parhaat laadukkaat kaupankäyntisignaalit kryptovaluutalle, Forexille, osakkeille ja CFD:ille huipputeknologian avulla.

Treidaajat ovat arvostelleet AltSignalsin erittäin korkealle, ja alustan kasvavaa tarkkuutta on tarkoitus vahvistaa ottamalla käyttöön tekoäly, koneoppiminen ja luonnollisen kielen prosessointikapasiteetti.

Kuinka AltSignalsin AI-kerros toimii?

Copy link to section

Miten ActualizeAI toimii ja mitä se lupaa tarjota, voidaan päätellä AltSignalsin nykyisestä tuotteesta. Kuten todettiin, AltSignals on integroinut tekoälyn, koneoppimisen ja luonnollisen kielen käsittelyn jo toimivaan tuotteeseensa.

ActualizeAI mullistaa tämän ja tarjoaa valtavasti kaupankäyntialgoritmia. Mallikoulutus lisää tarkkuutta, kuten AltSignals Algo -kerroksella on tällä hetkellä mahdollista, ja AI-kerros antaa treidaajille etulyöntiaseman markkinatietojen ja -mallien oikeinsaamisessa.

AltSignalsin verkkosivuston tiedot osoittavat, että AltAlgo-indikaattorin onnistumisprosentti Bitcoinille avautuessaan oli 83 % ja Ethereumin onnistumisprosentti 70 %. Kun sen signaalien voittoprosentti on 64 %, odotetaan nousua vähintään 90 prosenttiin, kun ActualizeAI julkaistaan vuoden 2023 toisella puoliskolla. Kun yhä useammat treidaajat tekevät tietoisia kauppoja, ennakoiva mallinnus tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden käyttää täysin automatisoitua, ympäri vuorokauden toimiva kaupankäyntikyky.

ActualizeAI-ekosysteemin tehonlähteenä on ASI-token. Treidaajat tarvitsevat tokenin avatakseen AI-kerroksen. Omistamalla ASI:a, avaa se myös alennuksia ja beta-pääsyn tuleviin ominaisuuksiin, ja token-haltijat saavat myös mahdollisuuden ansaita palkintoja osallistuessaan projektin kehittämiseen.

Mahdollisuus ansaita ASI:a on saatavilla myös jälkitestauksen kautta, ja mahdollisuus kerätä lisää tokeneita on tarjolla joka viikko. Sijoittajat voivat pitää ASI:a hallussaan tai myydä ne saadakseen nopeita voittoja.

Onko nyt hyvä aika sijoittaa AltSignalsiin?

Copy link to section

Koskaan ei voi sanoa varmuudella, että tämä tai joku muu aika on täydellinen sijoittaa. Sijoittaja voi kuitenkin tarttua tilaisuuksiin, jotka avautuvat – tarkastelemalla riski/hyötysuhdetta kohdistaessa osaa rahoistaan sijoitukseen.

Kuten edellä todettiin, markkina-asiantuntijat ovat suurelta osin nousussa krypton ja siihen liittyvien omaisuuserien suhteen, etenkin vuoden loppua kohti. Useimmat analyytikot suhtautuvat myönteisesti uuteen noususykliin vuosina 2024-2025. Tämän keskellä on tekoäly, joka on yksi tämän hetken kuumimmista aiheista.

Yhteenveto AltSignalsin näkymistä tässä tapauksessa olisi siis se, että ASI:n ennakkomyynti tarjoaa valtavan mahdollisuuden. Huomattavaa olisi se, että sijoittajat voivat ostaa ASI-tokeneita hinnoilla, joita ei todennäköisesti nähdä enää koskaan. ASI-tokeneita myydään 0,012 dollarilla, mutta ennakkomyynti päättyy ASI:n hinnan ollessa 0,02274 dollaria.

Tämä tarkoittaa, että sijoittaja, joka liittyy ennakkomyyntiin tässä vaiheessa, saa 89 prosentin tuoton sijoitukselleen.

Nouseeko ASI:n hinta yhteen dollariin vuonna 2024?

Copy link to section

Kun uusi ActualizeAI-algoritmi otetaan käyttöön ja ASI-tokeneilla aloitetaan treidaus jälkimarkkinoilla, sijoitetun pääoman tuotto voi olla jopa 5- tai 10-kertainen, tai jopa enemmän. Sijoittajat tietävät, että jokaiseen sijoitukseen liittyy riskejä ja tuotto ei välttämättä ole niin suuri kuin odotettiin. On kuitenkin myös mahdollista, että tällainen mahdollisuus, jossa ASI on saatavilla nykyhinnoilla, ei ehkä ole enää saatavilla.

Alhaisen ostaminen näyttää houkuttelevalta, varsinkin hankkeessa, jonka ympärillä on suuri yhteisö ja pelin muuttava tuote. Jos haluat olla varhainen lintu tässä jännittävässä projektissa, liity ASI:n ennakkomyyntiin täällä.

Kryptovaluutta