Ad

MEME-KOLIKOIDEN AIKA ON TÄÄLLÄ

Memeinated animation

SEURAAVA 100x PRESALE ALKAA PIAN

OSTA NYT

Ethereum vahvistaa deflaatiota – lähes 143 000 rahaketta poltettiin toukokuussa

päälle May 31, 2023
Listen
  • Ethereum-lohkoketju tuhosi kolikoita noin 275 miljoonan dollarin arvosta tässä kuussa.
  • Voisiko Ethereum olla uusi markkinoiden muuttaja?
  • Raportit osoittivat Etherin lisääntyneen volatiliteetin tänä vuonna huolimatta vuoden 2023 hitaasta alkamisesta.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Ethereum (ETH) vahvistaa edelleen deflaatiota. Ultrasound.moneyn tiedot osoittavat, että lohkoketju poltti toukokuussa yli 143 000 eetterikolikkoa (arvoltaan noin 275 miljoonaa dollaria). Voisiko Ethereum olla uusi markkina-ajuri, jota asiantuntijat etsivät?

Source – ultrasound-money

Ethereumin tarjonnan kasvu oli 1,46 % negatiivinen viime vuonna. Tämä osoittaa, että toiseksi suurin krypto on syvällä deflaatiovaiheessa. Lisäksi jäljittäjä ennustaa, että verkko polttaa noin 2 441 00 tokenia vuonna 2023 – noin 4,5 miljardin dollarin arvosta.

Ethereum–Bitcoin-korrelaatio heikkenee

Copy link to section

Samaan aikaan Ethereumin ja Bitcoinin korrelaatio heikkenee edelleen Etherin deflatorisen luonteen vuoksi. Johtavien kryptojen positiivinen korrelaatio on heikentynyt vuonna 2023. Tämä viittaa mahdolliseen pysyvään markkinoiden muutokseen, kun Ethereum ja Bitcoin toimivat itsenäisemmin erilaisten tarjonta- ja kysyntätalouden vuoksi.

CryptoQuant-tiedot osoittavat, että harrastajat ovat panostaneet yli 13 %:iin Ethereumin kokonaistarjonnasta. Ethereumin saldo osui siis kaikkien aikojen pohjalukemiin kryptovaluuttapörsseissä invezz.com-uutisten mukaan.

Voisiko Ethereum olla seuraava kryptomarkkinoiden muuttaja?

Copy link to section

Ethereum loppuu todennäköisesti toukokuussa tasaisesti, pudottuaan noin 0,2 % viimeisen 30 päivän aikana. Lisäksi Ether menetti noin 7 % Bitcoinia vastaan. Samaan aikaan Bitcoin kirjaa ensimmäisen tappiokuukautensa joulukuun 2022 jälkeen.

Bellwetherin krypton taistelu johtui todennäköisesti Federal Reserven lisääntyneistä mahdollisuuksista säilyttää korkeat korot – vahvistaa dollaria ja heikentää kryptovaluuttamarkkinoita.

Tällainen kehitys sai markkina-analyytikot ennustamaan, että markkinat tarvitsevat uutta voimaa nousun katalysoimiseksi. Ethereum näyttää sopivan tähän asentoon.

Kryptotokeneiden polttaminen tekee omaisuudesta niukkaa, mikä johtaa tarjonnan vähenemiseen. Se käynnistää hinnannousutoimia. Aika kuitenkin paljastaa kaiken. Viimeisimpien kryptouutisten seuraaminen on edelleen välttämätöntä markkinoiden suunnan määrittämiseksi.

Ethereum hinta

Copy link to section

Ethereumin hinta on osoittanut houkuttelevaa toimintaa viimeisen seitsemän päivän aikana. Toiseksi suurin digitaalinen kolikko nousi noin 2,59 % edellisen viikon aikana ja vaihtoi omistajaa lähellä 1 867,13 dollaria tämän kirjoittamisen aikana. Altcoinilla näyttää olevan se, mitä se tarvitsee tallentaakseen hintojen nousua tulevissa istunnoissa.

Source – invezz.com

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Pääse helposti alkuun kryptossa seuraamalla pro-treidaaja Lisa N. Edwardsin kryptosignaaleja & -kaavioita. Rekisteröidy tänään ja saat helposti seurattavia treidejä tuhansille altcoineille osoitteessa GSIC.