Ad

MEME-KOLIKOIDEN AIKA ON TÄÄLLÄ

Memeinated animation

SEURAAVA 100x PRESALE ALKAA PIAN

OSTA NYT

Chancer muuttaa vedonlyöntialaa lohkoketjun avulla: sijoittajat laskevat päiviä ennakkomyyntiin

Ohi:
päälle Jun 8, 2023
Listen
  • Chancer on maailman ensimmäinen hajautettu ennakoiva markkinatakaus (PMM) -alusta.
  • Chancerin ennakkomyynti alkaa 13.6.2023 klo 12:00 BST.
  • Ennakkomyynti on tarkoitus saada päätökseen ennen vuoden 2023 toisen neljänneksen loppua.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Teknologisen kehityksen määrittelemällä aikakaudella ei ole yllätys, että vedonlyöntimaailma muuttuu merkittävästi joka päivä. Chancerin kaltaiset alustat vievät vedonlyönnin uudelle tasolle hyödyntämällä lohkoketju-teknologiaa tehdäkseen ennustemarkkinoiden tekoprosessista hajautetun.

Vuodesta 2018 lähtien, jolloin Yhdysvaltain korkein oikeus laillisti urheiluvedonlyönnin maassa, ala on kasvanut valtavasti. Kasvua vauhdittavat verkkoalustojen, mobiilisovellusten ja erilaisten teknisten innovaatioiden tulo, mukaan lukien koneoppimis-algoritmit, vedonvälittäjät, lohkoketju ja nyt kukoistava tekoäly (AI).

Muuttuva vedonlyöntimaailma

Copy link to section

Takana ovat ajat, jolloin vedonlyöjien oli vierailtava fyysisissä vedonlyöntiin keskittyvissä paikoissa, kuten kiskoilla tai vedonvälittäjillä, ja siten asetettava vetonsa. Verkkoympäristöt ja mobiilisovellukset tarjoavat nyt vedonlyöjille vertaansa vailla olevan mukavuuden ja saavutettavuuden.

Vain muutamalla hiiren napsautuksella tietokoneella tai älypuhelimen näytön napautuksella vedonlyöjät pääsevät nyt käsiksi laajaan valikoimaan vedonlyöntivaihtoehtoja, urheilumarkkinoita ja kertoimia mukavasti kotonaan, toimistossaan tai liikkeellä ollessaan.

Vaikka tämä uusi käyttömukavuus on demokratisoinut urheiluvedonlyöntiä sallimalla kenen tahansa osallistua toimintaan, haasteita on kuitenkin edelleen, sillä useimmat perinteiset vedonlyöntialustat tai -sivustot ovat keskitettyjä, mikä tarkoittaa, että pelivalikoima ja kertoimet on jo määritetty vedonlyöjien kannalta. Chancer pyrkii poistamaan tämän haasteen käyttämällä lohkoketjua hajauttamaan koko prosessin mukautettujen vertaisvedonlyönti-markkinoiden (P2P) perustamisesta kertoimien määrittämiseen.

Chancerissa vedonlyöjät voivat perustaa omat mukautetut P2P-vedonlyöntimarkkinansa ja määrittää omat kertoimensa hajautetun alustan kautta. Alustan pääiskulause onkin: “Chancer: Sinun pelisi, sinun sääntösi, sinun mahdollisuutesi.”

Alusta on suunniteltu vain ystäville tarkoitetuksi alustaksi, jonka avulla vedonlyöjät voivat lyödä vetoa ystäviensä kesken, mutta myös muille ihmisille ympäri maailmaa.

Chancerin perustajat, Adam ja Paul Kelbie, halusivat hauskan tavan asettaa vetoja heidän ja ystäviensä välillä, ja kutsua samalla muita ihmisiä mukaan haasteeseen.

Kuinka Chancer-vedonlyönti toimii

Copy link to section

Kuka tahansa Chancer-käyttäjä voi perustaa vedonlyöntimarkkinan, vahvistaa kertoimensa ja tarjota ratkaisulähteen, jotta on läpinäkyvää, miten tulos arvioidaan. Myöhemmin kuka tahansa voi osallistua ja nostaa panoksensa.

Vielä tärkeämpää on, että käyttäjä voi määrittää sen sallimaan vain ystävien osallistua markkinoilleen tai he sallivat kenen tahansa maailmassa liittyä ja takaisin jompaankumpaan päähän.

Vedonlyöntiä helpotetaan alustalla CHANCER -kryptovaluutalla, jonka ennakkomyynti alkaa 13.6.2023 klo 12 UTC.

CHANCER tokenin ennakkomyynti ja miten osallistua

Copy link to section

CHANCER:in tokenin ennakkomyynnillä odotetaan keräävän 15 miljoonaa dollaria 12 vaiheen aikana, jotka on määrä myydä loppuun vuoden 2023 toisen neljänneksen loppuun mennessä.

CHANCER-token julkaistaan Binance Smart Chain -lohkoketjussa, mikä tekee siitä BEP20-tokenin. Jotta voit ostaa tokenin ennakkomyynnissä, tarvitset BNB- tai BUSD-tokeneita. Vaikka yksi CHANCER token maksaa 0,010 dollaria ensimmäisessä ennakkomyyntivaiheessa, Chancerin virallisella verkkosivustolla olevien tietojen mukaan sijoittajat tarvitsevat vähintään 10–15 dollaria BNB:ssä tai BUSD:ssä ostaakseen $CHANCER:in ja kattaakseen siihen liittyvät kaasumaksut.

CHANCER token-apuohjelmat

Copy link to section

Sinun täytyy kysyä itseltäsi, kuinka $CHANCER-tokenien haltijat hyötyvät sen hankkimisesta. Aluksi tokenin haltijoilla on mahdollisuus lyödä vetoa tokeneistaan osallistuakseen yhteisön luomiin live-markkinoihin.

Tokenin haltijat voivat myös luoda Chancer-markkinansa Chancer dApp -sovelluksen kautta tai jopa liittää Chancer Livestream -ominaisuuteen, jotta he voivat nauttia ennakoivasta markkinoinnista reaaliajassa.

Voittajat palkitaan myös CHANCER-tokeneilla.

Tokenin haltijat voivat myös panostaa CHANCER-tokeneihinsa alustalla, jolloin he ansaitsevat passiivisia tuloja ja varmistavat samalla, että käyttäjille jää riittävästi likviditeettiä, jotta he voivat helposti käydä kauppaa positioilla ja siirtyä niistä pois.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Pääse helposti alkuun kryptossa seuraamalla pro-treidaaja Lisa N. Edwardsin kryptosignaaleja & -kaavioita. Rekisteröidy tänään ja saat helposti seurattavia treidejä tuhansille altcoineille osoitteessa GSIC.