Ad

MEME-KOLIKOIDEN AIKA ON TÄÄLLÄ

Memeinated animation

SEURAAVA 100x PRESALE ALKAA PIAN

OSTA NYT

CoinNess ja Ness LAB yhdistävät voimansa Web3:n siirtymiseen

Ohi:
päälle Jun 8, 2023
Listen
  • CoinNess, eteläkorealainen kryptotietolähde, ilmoitti strategisesta kumppanuudesta Ness LAB:n kanssa.
  • Kumppanuuden tavoitteena on nopeuttaa CoinNess-alustan Web3-siirtymää.
  • CoinNessilla ja Ness LAB:lla on yhteinen visio blockchain-teknologian tulevaisuudesta.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

CoinNess, eteläkorealainen kryptovaluutta- ja blockchain-tieto- ja resurssialusta, ilmoitti torstai-lehdistötiedotteessa strategisesta kumppanuudesta Web3-kehitysyhtiö Ness LAB:n kanssa.

Ness LAB on lohkoketjututkimusyritys, joka uskoo, että lohkoketjuteknologian pitäisi muuttaa tapaa, jolla tiedot saadaan käyttöön. Lehdistötiedotteen mukaan CoinNess jakaa samanlaisen vision ja toivoo voivansa tehdä yhteistyötä ja “luoda oikeudenmukaisemman ja osallistavamman ekosysteemin, joka hyödyttää kaikkia käyttäjiä”.

CoinNess-alustan Web3-siirtymä

Copy link to section

Yhteistyön strateginen tavoite keskittyy CoinNess-alustan Web 3 -siirtymiseen. Integroimalla lohkoketjuteknologian Ness LAB:n avulla CoinNess pyrkii lisäämään yhteisön toimintojensa läpinäkyvyyttä ja turvallisuutta. Tämä yhteistyö johtaa vankempaan ja kiinnostavampaan kokemukseen käyttäjille ja varmistaa luotettavan ympäristön, jolle on ominaista turvallisuus, luotettavuus ja tehokkuus.

Strategiset kumppanuudet lohkoketjun, kryptovaluuttojen ja sijoitusalueiden merkittävien toimijoiden välillä ovat ratkaisevan tärkeitä käyttäjien omaksumisen ja omaksumisen edistämisessä. CoinNessin ja Ness LAB:n välisen sopimuksen ja niiden päällekkäisten synergioiden odotetaan vievän lohkoketjuteollisuutta eteenpäin, mikä helpottaa nopeaa edistymistä kohti tärkeitä alan virstanpylväitä ja tavoitteita.

CoinNess tunnetaan henkilökohtaisten kokemusten tarjoamisesta sijoittajille, ja se tarjoaa valikoiman sisältöä, mukaan lukien uutispäivitykset, ketjun tiedot ja interaktiiviset yhteisötoiminnot. Hyödyntämällä CoinNessia sijoittajat voivat mukauttaa kryptokokemuksensa ja tehdä tietoisempia päätöksiä.

Toisaalta Ness LAB on omistautunut kehittämään huippuluokan ratkaisuja lohkoketjuteollisuuden haasteisiin keskittyen läpinäkyvyyteen ja hajauttamiseen. Yhtiö panostaa myös “hajautetun, läpinäkyvän ja turvallisen ekosysteemin rakentamiseen, joka mahdollistaa reilun ja tehokkaan arvonvaihdon”, tiedotteessa todetaan.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Pääse helposti alkuun kryptossa seuraamalla pro-treidaaja Lisa N. Edwardsin kryptosignaaleja & -kaavioita. Rekisteröidy tänään ja saat helposti seurattavia treidejä tuhansille altcoineille osoitteessa GSIC.