Ad

Suin hinta nousussa, mutta tässä syy miksi harkita myös Shiba Memua

päälle Aug 14, 2023
Listen
  • Sui nousi 1 900 % aina kahteen dollariin 0,1 dollarista alkuperäisen DEX-tarjouksen jälkeen.
  • Kuitenkin massiivinen jäljitys pudotti SUI:n alle yhteen dollariin per token.
  • Samaan aikaan tekoälypohjainen Shiba Memu luo edelleen vilinää kryptoavaruudessa.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Sui-tokenin hinta nousi 0,1 dollarista aina kahteen dollariin per token 1 900 prosentin nousun jälkeen. Nousu seurasi projektin huhtikuun puolivälissä tehtyä DEX-tarjousta ja 3. toukokuuta tapahtuvaa pääverkkojulkaisua.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Alt-kolikko ei kuitenkaan onnistunut säilyttämään korkeuksia ja vetäytyi yhden dollarin hintavyöhykkeen alapuolelle. Samaan aikaan Sui-harrastajat odottavat kryptovaluutan elpymistä.

Suin hintanäkymät

Copy link to section

SUI leijuu 0,6078 dollarissa 3 prosentin nousun jälkeen. Sen kaupankäyntivolyymi on kuitenkin pudonnut 22 prosenttia noin 79 miljoonaan dollariin. Lisäksi token nousi 2 % viimeisen viikon aikana. Samaan aikaan kaavio vahvistaa laskusuuntauksen, kun SUI käy kauppaa 50 päivän yksinkertaisen liukuvan keskiarvon (SMA) alapuolella.

Suhteellisen vahvuuden indeksi 40,78 näyttää välittömiä ylimyytyjä ehtoja Suille ja korostaa mahdollista hinnannousua. Lisäksi Moving Average Convergence Divergence heiluu signaalilinjan ulkopuolella vihreiden kynttilänjalkojen pinnalla. Tämä osoittaa, että ostajat tulevat markkinoille.

Indikaattorit vahvistavat, että SUI-hinta saattaa nousta lähipäivinä. Siitä huolimatta altcoin on edelleen massiivisesti alhaisempi kuin toukokuun huippunsa.

Epäonnistuminen tuesta 0,5592 dollariin merkitsee haasteita lyödä vastus yhteen dollariin, mikä johtaa uusiin hintojen laskuihin.

Shiba Memu – lisääntynyt ROI ja omavaraisuus tekoälyn avulla

Copy link to section

Shiba Memu on uusi kryptoprojekti, jonka tarkoituksena on hallita meneillään olevaa meemikolikon maniaa ja lisääntynyttä kiinnostusta tekoälyyn. Shiba Memu rinnastaa itsensä “100:aan markkinointitoimistoon” käyttää koneoppimista ja tekoälyä mainostaakseen itseään.

Markkinoinnin voimatekijänä Shiba Memu hyödyntää tekoälyohjelmistoa oppiakseen hedelmällisistä promootiomenetelmistä, luodakseen PR-toimintaa ja mainostaakseen itseään erilaisilla sosiaalisilla alustoilla ja foorumeilla.

Shia Memu käyttää huipputeknologiaa varmistaakseen edut, kuten lisääntyneen läpinäkyvyyden, omavaraisuuden ja paremman sijoitetun pääoman tuoton. Hanke tarjoaa kannattavan mahdollisuuden pitkän aikavälin merkittävistä voitoista kiinnostuneille harrastajille.

Pitäisikö sinun sijoittaa Shiba Memu (SHMU)

Copy link to section

Shiba Memu voisi olla mahdollisuus ansaita rahaa, koska se voi hyötyä keskittymisestä tekoälyyn. Meemikolikon edetessä siitä tulee tehokkaampi ja älykkäämpi, mikä johtaa eksponentiaaliseen kasvuun. Tekoälyn hyödyntäminen tehostettuihin markkinointiominaisuuksiin tekee SHMU:sta houkuttelevan ehdokkaan seuraavalle laajapohjaiselle kryptomarkkinoiden rallille.

Shiba Memun avoin ennakkomyynti on ylittänyt 1,8 miljoonaa dollaria. Erityisesti SHMU:n hinnat nousevat joka päivä klo 18.00 GMT. Puristusajan arvo on 0,019675 dollaria, kun taas seuraava hinta olisi 0,019900 dollaria. Voit käyttää kaikkia tietoja tästä hämmästyttävästä meemikolikkoprojektista heidän virallisella verkkosivustollaan.

Invezz.com raportoi, kuinka Shiba Memu jatkaa vilinää digitaalisten omaisuuserien markkinoilla meneillään olevasta kryptotalvesta huolimatta.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Kryptovaluutta Vaihtoehtoinen sijoittaminen