Ad

Shiba Memu keskittyy sen jälkeen, kun Glassman sanoi, että tekoäly on yhtä suuri kuin Internet itse

Ohi:
päälle Aug 29, 2023
Listen
  • Glassman: varhaiset AI-tekijät eivät ehkä ole merkittävimpiä pitkän aikavälin voittajia.
  • Shiba Memu lopettaa ennakkomyynnin 119 %:n kasvulla 1. syyskuuta.
  • Nopea katsaus mahdollisiin myötätuuleen, jotka voisivat hyödyttää SHMU-meemikolikkoa.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Tekoälyllä on potentiaalia olla yhtä suuri juttu kuin Internetillä itsellään, sanoo Barry Glassman – Glassman Wealth Servicesin perustaja ja toimitusjohtaja.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

AI on todella mullistava tekniikka

Copy link to section

Tekoälymarkkinoiden odotetaan kasvavan vuositasolla lähes 37 prosenttia tämän vuosikymmenen loppuun mennessä. Glassman sanoi hiljattain CNBC:n haastattelussa:

Tekoälyllä on potentiaalia muuttaa jokaista yritystä. Uskon, että tekoäly tulee olemaan yhtä muuttava kuin Internet itse. Tulee häiriöitä, kuten Internet.

Mielenkiintoista on, että hän pitää mahdollisena, että nykyiset markkinarakopelaajat eivät lopulta ole merkittävimpiä voittajia pitkällä aikavälillä – aivan kuten Cisco, joka oli loistava investointi Internetiin muutaman vuoden ajan, kunnes muut ottivat vallan.

Yksinkertaisesti sanottuna tekoäly jatkaa nopeaa kasvuaan ja siinä on todennäköisesti tilaa kaikille – olipa kyseessä sitten teknologiaan keskittyvä yritys tai ei-teknologiayritys; niche-pelaaja tai tuleva projekti, kuten Shiba Memu.

Shiba Memu integroi tekoälyn markkinointiin

Copy link to section

Shiba Memu on hiljattain esitelty alusta, joka tutkii taikuutta, jonka tekoäly voi tuoda markkinoinnin maailmaan.

Tämä itseään edistävä tekoälyratkaisu voi mukautua moniin käytännön sovelluksiin. Sivustollaan saatavilla olevassa valkoisessa kirjassa Shiba Memu kutsuu itseään “markkinoinnin voimatekijäksi” ja kiittää kyvystään käsitellä yhtä paljon työtaakkaa kuin 100 markkinointitoimistoa.

Mutta mikä tekee tästä projektista ainutlaatuisen kiehtovan, on se, että sen voimanlähteenä on SHMU – projektin natiivi meemikolikko.

Huomaa, että meemikolikoilla oli viime vuonna 20 miljardin dollarin markkinat verrattuna pandemian alkaessa makkaraan. Tekoälyn lisäksi tämä on toinen nopeasti kasvava markkina, josta Shiba Memu haluaa hyötyä.

Saat lisätietoja Shiba Memun lisäämisestä portfolioosi vierailemalla verkkosivustolla täällä.

SHMU:n hinta nousee 24 tunnin välein

Copy link to section

SHMU – tällä hetkellä ennakkomyynnissä oleva natiivi meemikolikko eroaa muista kahdella tavalla.

Ensinnäkin sen hinta nousee 24 tunnin välein. Esimerkiksi tokenin arvo on 0,023 dollaria kirjoitettaessa, ja seuraava hintaero on ajoitettu noin 16 tunnin kuluttua. Toiseksi, SHMU:lla on todellinen apuohjelma, kun Shiba Memu julkaisee kauan odotetun AI-kojelautansa tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä.

Mainitun lanseerauksen odotetaan lisäävän kysyntää ja johtavan myöhemmin hintojen nousuun. Jopa ilman kojelautaa, SHMU-kolikko on ollut valtavan kiinnostunut. Vain noin kahden kuukauden ennakkomyynnissä meemimerkki on kerännyt jo yli 2,3 miljoonaa dollaria.

Ennakkomyynnin jälkeen Shiba Memu julkaistaan kryptovaluuttoihin keskittyneissä pörsseissä, mikä tyypillisesti lisää kysyntää ja voi siten auttaa nostamaan SHMU:n hintaa edelleen.

Voisiko Shiba Memu (SHMU) hyötyä koronleikkauksista?

Copy link to section

Kuten aiemmin todettiin, Shiba Memu todennäköisesti hyötyy, koska tekoäly- ja meemikolikoiden markkinat jatkavat kasvuaan tulevina vuosina. Lähitulevaisuudessa se voi myös hyötyä useista myötätuulesta koko kryptoavaruudessa.

Esimerkiksi, jos Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomitea päätyy hyväksymään Spot Bitcoin ETF:n, jonka monet uskovat lopulta hyväksyvän, se lisää institutionaalista kiinnostusta kryptovaluuttoja kohtaan ja SHMU näiden markkinoiden osana saa todennäköisesti hyödyt siitä..

CryptoPRNR – digitaalisista resursseista puhuva vaikuttaja ennusti äskettäin Shiba Memun neljän parhaan kryptovaluutan joukkoon, jonka odotetaan menestyvän paremmin seuraavassa kryptorallissa. Alkuperäinen meemikolikko on oikealla tiellä lopettaakseen ennakkomyynnin lähes 120 %:n voitolla 1. syyskuuta.

Lopuksi, vaikka keskuspankin puheenjohtaja Jerome Powell pitää edelleen mahdollisuutta nostaa korkoa (lue lisää), kokonaisinflaatio Yhdysvalloissa on pudonnut noin 3 prosentin tasolle, mikä viittaa siihen, että keskuspankki on nyt lähellä korotuksensa loppua. sykli. Kun se kääntyy, riskivarat, kuten SHMU, voivat vaatia suurempia panoksia ja sen jälkeen nähdä hinnannousua.

Lisätietoja Shiba Memusta ja SHMU-meemikolikosta löytyy projektin verkkosivuilta täältä.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Yhdysvallat Kryptovaluutta Maailman Pohjois-Amerikka