Ad

Enjinin (ENJ) näkymät, koska tekniset indikaattorit tukevat vakaata elpymistä

Ohi:
päälle Nov 15, 2023
Listen
  • Enjin on pudonnut 8. marraskuuta tehdyn hylkäämisen jälkeen 0,3277 dollariin.
  • Nousevat ketjun indikaattorit viittaavat kuitenkin voimakkaaseen nousutrendiin alt.
  • Bullien pitäisi estää pudotukset alle 0,2367 dollarin tukeakseen odotettuja hintojen nousuja.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Enjin (ENJ) -merkki on säilyttänyt laskevan asenteen 8. marraskuuta tehdyn hylkäämisen jälkeen 0,3277 dollarin rajalla. Sen kauppa laski painohetkellä 0,2829 dollarissa.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

ENJ 7D Chart on Coinmarketcap

Vaikka tämä rajoitti omaisuuden nousua, asiat näyttävät muuttuneen, ja ketjun indikaattorit vahvistavat härän aktiivisuuden lisääntymistä.

ENJ valmiina palautumiseen

Copy link to section

Enjin on menettänyt lähes 20% sen jälkeen, kun se kohtasi korostetun vastustuksen. Altcoin romahti samalla kun tulos oli alhainen ja alempi korkea. Samaan aikaan tekniset mittarit osoittavat, että ENJ harjoittaa palautumista. Suhteellinen voimaindeksi poikkeaa etelään suuntautuvasta asenteestaan, mikä osoittaa tunteiden paranemista.

Lisääntynyt ostovauhti voi todistaa, että ENJ toipuu yli 0,2841 dollarin tasolle ja avaa ovet 0,3000 dollariin. Lisääntynyt optimismi saattoi nähdä tokenin nousevan 0,3277 dollariin kerätäkseen myyntipuolen likviditeettiä tämän arvoalueen yläpuolelle.

0,3277 dollarin tyhjennys voi olla tervetullut Enjinin massiivisiin nousuihin. Tämä nostaisi krypton 0,3400 dollarin yli ennen mahdollista nousua 0,3661 dollariin, mikä merkitsee 35 prosentin nousua nykyisistä hinnoista.

On-chain-indikaattorit tukevat ENJ:n nousutrendejä

Copy link to section

Enjinin tekniset indikaattorit näyttävät tukevan altcoinin nousuaaltoa. Esimerkiksi uudet lompakot, jotka käyttivät kauppaa ENJ:ssä, ovat lisääntyneet tasaisesti. Tämä viittaa markkinatoimijoiden korkeaan osallistumiseen. Lisääntynyt sijoittajien luottamus tukee omaisuuserien omaksumista ja lisää uskottavuutta Enjinin nousevaan tapaukseen.

ENJ active daily addresses & network growth

Lisäksi Enjinin aktiiviset vakaat talletukset osoittavat, että sen ekosysteemiin virtaa enemmän rahaa. Mittari osoittaa sijoittajien kiinnostusta ENJ:n ostamiseen. Lisääntynyt ostajan vauhti katalysoi todennäköisesti ENJ:n arvonnousua.

Samaan aikaan johtavien Enjin-osoitteiden hallitsema tarjonta kasvaa huimasti, mikä vahvistaa kysyntää ja parantaa markkinoiden tunnelmaa. Se viittaa myös mahdolliseen valaiden kerääntymiseen, mikä osoittaa lisääntynyttä kysyntää.

Siitä huolimatta härkien tulisi estää pudotukset alle 0,2529 dollarin pitääkseen ylösalaisin olevan opinnäytetyön hengissä. Kun pudotus tämän merkin alapuolelle, ENJ putoaa 0,2367 dollariin peruuttaakseen nousevan narratiivin. Enjin saattaa liukua kohti 0,2040 dollarin alin tasoa – 25 %:n pudotus nykyisistä hinnoista.

Enjin-harrastajien tulisi myös seurata laajaa markkinoiden kehitystä määrittääkseen rahakkeen hinnan mahdollisen suunnan.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Kryptovaluutta