Ad

Metacade avaa web 3.0 -pelaamis- ja ansaintamahdollisuudet alustan julkaisun lähestyessä

Ohi:
päälle Nov 17, 2023
Listen
  • Metacade linjannut jännittäviä tuotteita, pääalusta odotetaan tulevan vuoden 2023 viimeisellä neljänneksellä.
  • Metacade tarjoaa ainutlaatuisia tapoja ansaita ja toimii vankan tulomallin mukaisesti.
  • MCADE-tunnuksen arvo voi kasvaa Metacade-projektin potentiaalin ansiosta.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Metacade on julkaissut lukemattomia Web 3.0 -pelejä täyttäen lupauksensa tulla johtavaksi pelihalliksi. Neljännellä vuosineljänneksellä Matacade on järjestänyt useita projekteja saattaakseen päätökseen kunnianhimoisen tiekartansa. Mutta yksi, joka jännittää eniten, on pääalustan julkaisu, joka ottaa käyttöön Metacaden. Se sisältää paljon odotetut Web 3.0 -pelit, joiden avulla pelaajat voivat pelata, ansaita ja pitää hauskaa. Mutta kuinka paljon nämä tapahtumat merkitsevät Metacadelle ja sen alkuperäiselle tunnukselle?

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Metacaden rooli Web 3.0 -pelaamisessa

Copy link to section

Metacade on maailman ensimmäinen yhteisön hallinnoima alusta. Vaikka Metacade ei ole vielä täysimittainen DAO, sen tavoitteena on tulla 100-prosenttisesti yhteisön henkilöstöön kuuluvaksi yritykseksi vuoden 2024 viimeisellä neljänneksellä. Yhteisön johtaminen on Metacadelle ratkaisevan tärkeää, koska se antaa pelaajille äänen. He voivat päättää, kuinka he haluavat alustan toimivan, ja tehdä kriittisiä päätöksiä kasvun avaamiseksi.

Johtavana pelihallina Metacade sisältää satoja Web 3.0 -pelejä. Jotkut pelit on jo julkaistu alustalla, kun taas toiset ovat käyttöönottovaiheessa.

Kuitenkin lukemattomat tulomahdollisuudet erottavat Metacaden muista Web 3.0 -pelialustoista. Käyttäjät voivat ansaita Metacade-tunnuksia kilpailemalla peleissä, rakentamalla uusia projekteja ja työskentelemällä Web 3.0 -töiden parissa.

Lisäksi MetaGrants on hyödyllinen rahoituslähde projektien toteuttamiseen kehittäjille. Varhaisen vaiheen rahoituslähde lisää tarjottavien pelien määrää ja lisää innovaatioita alustalla. Apurahaohjelman odotetaan käynnistyvän vuoden 2023 viimeisellä neljänneksellä. Metacade on yksinkertaisesti kohtauspaikka kryptofaneille, pelaajille ja kehittäjille.

Miten Metacade saavuttaa vakauden ja kasvun?

Copy link to section

Metacade ottaa kokonaisvaltaisen näkemyksen Web 3.0:sta hyödyntämällä uusia kestävän kehityksen ja kasvun mahdollisuuksia. Esimerkiksi Web 3.0:n kasvu on avannut uusia työmahdollisuuksia. Käyttäjät voivat lähettää työpaikkailmoituksia alustalle, mikä edistää Metacaden tulovirtoja. Tämä on myös yhteisölle mahdollisuus saada tuloja työskentelemällä keikkamahdollisuuksien parissa.

Arcade-alustalla on myös laukaisulevy. Kehittäjät ja muut kolmannet osapuolet voivat käynnistää Web 3.0 -pelinsä ja maksaa tilauksen. Metacade-tiimi on myös suunnitellut NFT Marketplacen vuoden 2024 ensimmäiselle neljännekselle. Sellaisenaan Metacaden odotetaan olevan omavarainen projekti, avain sen potentiaalin vapauttamiseen.

Meacade myös silmän vakautta panostusohjelman kautta. Täällä käyttäjät jakavat osan tokeneistaan alustalle. Sijoittajat ansaitsevat tuottoa panostamalla kolikoita säilyttäen samalla Metacaden kasvun. Transaktioiden ylimääräiset tokenit poltetaan, mikä turvaa MCADE:n arvon.

Kumppanuudet, listaukset ja sitoutuminen tukevat Metacadea

Copy link to section

Ennakkomyynnistä lähtien Metacade on saavuttanut suuria virstanpylväitä, mikä osoittaa sen potentiaalin. Metacade on tehnyt yhteistyötä johtavien protokollien, kuten Polygonin, kanssa tehostaakseen Web 3.0 -pelien testausta. Toinen kumppanuus on on/off ramppimaksualusta Transak nopeille ja kustannustehokkaille kryptotransaktioille.

Samoin Metacade on saatavilla johtavissa pörsseissä laajentaen sen kattavuutta ja kattavuutta. Käyttäjät voivat ostaa tokeneja johtavalta DEX-alustalta Uniswap ja CEX:n BitMart, Bitget ja Coinstore. Lisää vaihtoja on odotettavissa, mikä laajentaa MCADEn pääsyä maailmanlaajuiseen pelaajien ja sijoittajien yhteisöön.

Sen lisäksi, että Metacade pyrkii yhteisön hallintorakenteen asemaan, se myös sitoutuu jatkuvasti yhteisöönsä. Tiimi pitää säännöllisesti AMA-tapahtumia, ja tiedot julkaistaan alustan sosiaalisen median foorumeilla. Käyttäjät esittävät kysymyksiä ja ovat tekemisissä tiimin kanssa, mikä rakentaa luottamusta ja tukee kasvua.

Pitäisikö sinun sijoittaa Metacadeen?

Copy link to section

Metacade on herättänyt innostusta siitä lähtien, kun projekti käynnistettiin ennakkomyynnillä. Tiimi on osoittanut sitoutumista projektin tiekarttaan, ja siihen odotetaan merkittävää potentiaalia.

Web 3.0 -pelaamisen suosion kasvaessa Metacadesta tulee katselualusta. Jännittävä tuotevalikoima ja markkinamuutokset tekevät Metacadesta arvokkaan projektin. Tämä tarkoittaa, että Metacade-tokenien arvonnousu on suuri. Metacadeen sijoittaminen ottaa huomioon myös erilaiset ansiomahdollisuudet, jotka voivat kasvattaa sijoittajien tuloja.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Kryptovaluutta NFTs Vaihtoehtoinen sijoittaminen