Ad

Cosmosin (ATOM) perustaja ilmoittaa hard forkista viimeisimmän ehdotuksen hyväksymisen jälkeen

Ohi:
päälle Nov 27, 2023
Listen
  • Cosmos-yhteisö hyväksyi ehdotuksen ATOMin inflaation leikkaamiseksi.
  • Samaan aikaan perustaja Jae Kwon vaatii lohkoketjun jakamista.
  • Ilmoitettu AtomOne-kovahaarukka voi olla optimistinen Cosmos-hintojen suhteen.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Cosmos Hub -yhteisö hyväksyi ehdotuksen #848 leikkaamaan ATOMin inflaation 10 prosenttiin. Vaikka 41,1 % osallistujista kannatti aloitetta, projektin perustaja Jae Kwon on vaatinut lohkoketjun jakamista.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Kwon on paljastanut tulevan hardforkin, joka näkee kryptoverkkojen käynnistävän uuden alustan nimeltä AtomOne. Hänen rohkealla toimenpiteellään pyritään lisäämään Cosmos-ympäristön hajauttamista.

Know käyttää strategioitaan ja Cosmos-kehittäjiään hallitakseen ja käyttääkseen AtomOnea itsenäisesti.

Cosmosin hajauttamisen tukeminen

Copy link to section

Jae Kwonin päätös jakaa Cosmoshub4 korostaa ratkaisevaa askelta kohti verkon hajauttamista. Uutta AtomOne-haarukkaa pyörittää kehittämiseen keskittyvä tiimi. Tämä varmistaa vähemmän keskitetyn johtajuuden ja tarjoaa itsenäisen verkon, joka voi tyydyttää kaikki käyttäjien tarpeet.

Cosmos on herättänyt huomiota kehitystyönsä ja innovaationsa ansiosta. Siitä huolimatta viimeisin päätös (laskea ATOMin enimmäisinflaatio 10 prosenttiin) katalysoi keskusteluja kehittäjien keskuudessa.

Perustajan päätös esitellä AtomOne heijastaa omistautumista yhteisökeskeisen hallinnon periaatteille. Sen lisäksi, että Cosmos-yhteisön aktiiviset jäsenet voivat vaikuttaa lohkoketjun tulevaisuuteen, se käsittelee haasteita nykyisen hallintomallin sisällä.

ATOM hinta

Copy link to section

Altcoin sai elpymisasenteen sen jälkeen, kun Cosmos-yhteisö hyväksyi ehdotuksen nro 848 tutkia tasoja yli 9,70 dollarin. ATOM kuitenkin menetti noususuhdanteen viimeisen 24 tunnin aikana ja laski yli 3,10 % 9,45 dollariin.

AOM 1D Chart on Coinmarketcap

Samaan aikaan krypto-harrastajat uskovat, että mahdollinen ketjujako voi olla nouseva ATOM-hintojen kannalta. Stride Zonen virkamies John Galt uskoo, että kova haarukka voi ratkaista vuoden mittaiset haasteet ja vahvistaa Cosmosin kasvua.

Hän lisäsi, että DeFi-projektit perustuvat spekulointiin ja ketjun jakautuminen laukaisee massiivisen spekuloinnin Cosmos-ekosysteemistä. Se olisi tervetullut merkittävään kaupankäyntivolyymin nousuun, mikä nostaisi ATOM-arvon uusiin korkeuksiin.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Blockchain Kryptovaluutta