Ad
Maailman ensimmäinen Bitcoin ico

Älä missaa 100x

Samurai dog OSTA NYT

Terra Classic (LUNC), LUNA hinnat lentävät USTC, Anchor’s ANC nousun myötä

Ohi:
päälle Nov 27, 2023
Listen
  • Terra Classicin, USTC:n ja LUNA:n hinnat nousivat pystysuoraan maanantaina.
  • Tämä ralli laukaisi myös Anchor Protocolin ANC:n nousun.
  • Pumppu johtuu todennäköisesti Montenegron viime viikon päätöksestä luovuttaa Do Kwon.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Kryptovaluuttojen hinnat eivät ole alkaneet viikko hyvin. Bitcoinin hinta laski 37 361 dollariin, kun taas kaikkien digitaalisten valuuttojen markkina-arvo laski 1,50 % 1,42 dollariin. Jotkut huonoimmin menestyneistä olivat rahakkeita, kuten Blur, FTX Token, Celestia (TIA), Mina ja ApeCoin.

Suurin ero oli Terraan liittyvät rahakkeet, joka romahti toukokuussa 2022 ja maksoi sijoittajille yli 40 miljardia dollaria. Terra Classicin (LUNC) hinta on noussut yli 43 % viimeisen 24 tunnin aikana. Tämä mielenosoitus tapahtui suuressa volyymiympäristössä, kun 24 tunnin summa nousi yli 575 miljoonaan dollariin.

Terra LUNA nousi 19 % samana ajanjaksona, kun kokonaisvolyymi nousi yli 537 miljoonaan dollariin. Tämä ralli tapahtui, kun TerraClassicUSD (USTC) token nousi 312% 0,067 dollariin. USTC:n volyymi oli yli 1,1 miljardia dollaria CoinGeckon keräämien tietojen mukaan. Lisäksi Anchor Protocol (ANC) -tunnus nousi 131 % 0,033 dollariin.

Huolimatta Terran ja sen ekosysteemin romahtamisesta vuonna 2022, sen jäännöstokenit ovat edelleen suuria toimijoita kryptoteollisuudessa. USTC:n markkina-arvo on yli 619 miljoonaa dollaria, vaikka algoritmisen kolikon sidonnaisuus purettiin vuonna 2022. Se on edelleen jyrkästi alhaisempi kuin sen 1 dollarin sitomishinta.

Terra Luna Classicin markkina-arvo on yli 711 miljoonaa dollaria, kun taas Terra LUNA:n arvo on yli 503 miljoonaa dollaria.

Featured Broker

Looking to invest?

Invest globally in stocks, options, futures, currencies, bonds and funds from a single unified platform, with our highest-rated broker.

Ad
LUNC vs LUNA vs ANC

Terra Luna, USTC, Anchor Protocol

Are you looking for fast-news, hot-tips and market analysis? Sign-up for the Invezz newsletter, today.

On epäselvää, miksi nämä merkit kasvavat. Todennäköinen syy on se, että heitä pumpataan sen jälkeen , kun Montenegron tuomioistuin salli yrityksen perustajan Do Kwonin luovuttamisen. Kwon pidätettiin Montenegrossa, kun hän yritti paeta Dubaihin. Hän on ollut Montenegron tuomioistuimessa siitä lähtien.

Do Kwon joutuu Yhdysvalloissa kahdeksaan syytteeseen, mukaan lukien pankkipetokset, arvopaperi- ja hyödykepetokset. He ovat myös syyttäneet häntä siviilirikoksista Securities and Exchange Commissionin (SEC) toimesta.

Do Kwonia ja hänen salaliittolaisiaan syytetään myös Etelä-Koreassa, jossa he ovat nostaneet häntä syytteen arvopaperilakien rikkomisesta. Siksi Do Kwonia uhkaa vuosikymmeniä vankilassa sekä Yhdysvalloissa että Etelä-Koreassa.

Syyttäjät väittävät, että Do Kwon teki tarkoituksella monen miljardin huijauksen, jonka seurauksena hän sai miljardeja dollareita sijoittajilta.

Toinen syy LUNC:n ja USTC:n nousuun on se, että yhteisön jäsenet äänestivät ehdotuksesta terrad-asiakassovelluksen V2.3.1 käyttöönottamiseksi.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Pääse helposti alkuun kryptossa seuraamalla pro-treidaaja Lisa N. Edwardsin kryptosignaaleja & -kaavioita. Rekisteröidy tänään ja saat helposti seurattavia treidejä tuhansille altcoineille osoitteessa GSIC.

0/10
Get signals
Kryptovaluutta