Ad

Chainlinkin hintaennuste Pyth Networkin ja Everlodgen trendatessa

päälle Nov 29, 2023
Listen
  • Payth Network (PYTH) viestii uudesta noususta 24,5 %:n jäljityksen jälkeen.
  • Chainlink (LINK) kokee nousun Staking v0.2 -julkaisun jälkeen Ethereumissa.
  • Everlodgella (ELDG) uraauurtava Lodgen omistus NFT:n kautta.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Jatkuvasti kehittyvällä hajautetun rahoituksen (DeFi) alueella on meneillään merkittäviä muutoksia, joita leimaa äskettäinen Chainlinkin Staking v0.2:n julkaisu ja Payth Networkin (PYTH) laskun jälkeisen jäljityksen nousu.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Samaan aikaan Everlodge (ELDG) valmistautuu uraauurtavaan siirtoon loma-asuntojen murto-osuuden maailmassa, joka on trendissä ennen joulukuun lomia. Jokainen projekti, PYTH:n konsolidoinnista Chainlinkin strategisiin liikkeisiin ja Everlodgen innovatiiviseen lähestymistapaan, maalaa vakuuttavan kuvan kryptomaailman dynaamisista trendeistä.

Payth Networkin (PYTH) laskeva jäljitys päättyy

Copy link to section

Nopeasti kehittyvässä hajautetun rahoituksen (DeFi) ympäristössä Payth Network (PYTH) merkitsi äskettäin käännekohtaa laskun jälkeen, mikä merkitsi uutta nousuvauhtia. Retracement, 25 %:n liike, sai vankan tuen hieman yli 0,40 dollarin ja 20 päivän liukuvan keskiarvon (20DMA) 0,41 dollarissa.

Huolimatta alkuperäisestä vastustuksesta kaikkien aikojen korkeimmalla (ATH) 0,55 dollarilla, keskittyminen avaintasojen yläpuolelle luo pohjan toiselle nousuosuudelle, kun PYTH nousi vahvasti 50 %, kun PYTH-tokenien Airdrop-tapahtuma julkaistiin 77 miljoonan dollarin arvosta.

Pyth Network jakoi äskettäin 77 miljoonan dollarin arvosta PYTH-tokeneita retrospektiivisen airdrop-tapahtuman kautta, mikä palkitsi yhteisön entisiä jäseniä ja DeFi-osallistujia. Airdrop ja verkon pääverkon käynnistäminen ja merkkipohjainen hallinta tuovat uuden aikakauden protokollalle.

PYTH/USD hintakaavio

PYTH:n uudelleenjälki, vaikka se onkin merkittävä, korosti tervettä konsolidaatiovaihetta, mikä loi pohjan mahdolliselle nousupolulle. Tekniset indikaattorit, mukaan lukien RSI ja MACD, osoittavat suotuisia olosuhteita palautumiselle, ja lyhyen aikavälin nousutavoitteena on noin 0,47 dollaria, mikä edustaa 10 %:n nousua.

Copy link to section

Chainlink (LINK) kokee merkittävän positiivisen vauhdin Staking v0.2:n onnistuneen julkaisun jälkeen Ethereum-lohkoketjussa. Viimeaikainen hinnannousu, tällä hetkellä 14,72 dollarissa ja 5 % nousu viimeisen 24 tunnin aikana, osoittaa nousevaa kehityskulkua.

Lyhyen aikavälin laskutrendistä huolimatta LINK-hinta on hyvin tuettu, ja se löytää vakauden yli 13,90 dollarin. Tuleva siirto työntää Chainlinkin kohti 16,0 ja 17,0 dollarin tasoja, mikä edustaa potentiaalista 15 % nousua Staking v0.2 -julkaisun jälkeen Ethereumin pääverkossa.

Chainlinkin menestys Staking v0.2 -julkaisun jälkeen heijastaa kasvavaa kysyntää hajautetuille oraakkeliratkaisuille Ethereum-lohkoketjussa. Staking v0.2:n onnistunut käyttöönotto Ethereumissa lisää LINK-tunnuksen hyödyllisyyttä ja houkuttelee lisää sijoittajien kiinnostusta.

Jatkuva nousutunnelma, jota tukevat tekniset indikaattorit, sijoittuu LINK lisävoittoihin, ja välitön työntö kohti ylempää kaupankäyntikanavaa.

Chainlinkin hintakaavio

RSI-indikaattori näyttää nousevan takaisin ylös välttäen ylimyytyä aluetta, kun taas MACD-indikaattorin ero on kaventumassa, mikä osoittaa paluumatkan päättymisen ja nousevan trendin mahdollisen jatkumisen.

Everlodge (ELDG) on trendissä murto-osien loma-asunnon omistuksessa, koska loma lähellä

Copy link to section

Kiinteistö- ja lohkoketjuinnovaatioiden alalla Everlodge (ELDG) vetelee markkinarakoansa joulukuun lomien edellä.

Vallankumoukselliseksi kiinteistömarkkinapaikaksi asetettu Everlodge antaa käyttäjille mahdollisuuden investoida murto-osaan korkealuokkaisiin majoitustiloihin, kuten hotelleihin, loma-asuntoihin ja luksushuviloihin. Alusta, joka on ainutlaatuinen siinä, että se yhdistää murto-osan loma-asunnon omistajuuden, aikaosuuden ja NFT-teknologian, valmistautuu uraauurtavaan julkaisuun.

Everlodge-ekosysteemi esittelee uudenlaisen konseptin – hotellien ja luksushuviloiden digitalisoinnin ja lyömisen NFT:ksi. Nämä omistusta edustavat NFT:t jaetaan sitten osiin, jolloin käyttäjät voivat ostaa pienempiä osia.

Kiinteistön arvon kasvaessa myös NFT-hinta nousee, mikä tarjoaa dynaamisen sijoitusmallin. Markkinapaikka, kiinteistökehittäjien aloitusalusta, palkkioklubi ja lainausalusta luovat yhdessä kattavan ekosysteemin, jonka avulla käyttäjät voivat yhdessä omistaa, sijoittaa ja tuottaa passiivisia tuloja.

Everlodge, jolla on innovatiivinen lähestymistapa loma-asuntojen murto-osuuteen lohkoketjussa, mukautuu erilaisiin sijoitusmahdollisuuksia etsivien käyttäjien muuttuviin tarpeisiin. Koska alusta kehittyy ennen joulukuun pyhiä ELDG-merkkien ennakkomyynnillä, se odottaa huomattavaa osallistumista käyttäjiltä, jotka haluavat tutkia kiinteistö- ja lohkoketjuteknologian fuusiota.

ELDG-ennakkomyynti on tällä hetkellä seitsemännessä vaiheessa ja yksi ELDG-token maksaa 0,025 USDT ja hinnan on määrä nousta 0,027 USDT:iin.

Johtopäätös

Copy link to section

Kryptomaailma on todistamassa jännittävää kehitystä Pyth Networkissa, Chainlinkissä ja Everlodgessa.

Everlodgen ainutlaatuinen ekosysteemi ja tulevaisuuteen suuntautuva lähestymistapa asettavat sen kiinteistöjen ja lohkoketjujen häiritsijäksi. Projektin lähestyessä lanseerausta markkinat ovat valmiit paradigman muutokseen tavassa, jolla käyttäjät suhtautuvat osaomistukseen ja arvokkaisiin kiinteistöihin sijoittamiseen. Voit liittyä Everlodge-ekosysteemiin ostamalla ELDG-tokeneita meneillään olevasta Everlodge-ennakkomyynnistä.

Tämä artikkeli on laadittu yhteistyössä toimituksemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa, ja se saattaa sisältää sponsoroitua mainossisältöä ja linkkejä. Sisällön ei ole tarkoitettu antaa taloudellista neuvontaa, vaan se on suunnattu yksinomaan tiedotustarkoitukseen.

Sponsoroidut Kryptovaluutta NFTs