Ad

NFT Trader -hakkeroinnissa varastetut BAYC ja MAYC palautettiin; tarjoaako seuraava kiinteistöalan NFT-alusta paremman mahdollisuuden?

päälle Dec 19, 2023
Listen
  • Bored Apes ja Pudgy Penguins varastettiin suuressa NFT Trader NFT-hakkeroinnissa.
  • NFT Trader -hakkerit vaativat lunnaita.
  • Everlodge on edelläkävijä jakamassa kiinteistöjä lohkoketjussa.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Järkyttävässä tapahtuman käänteessä peer-to-peer-kaupankäyntialusta NFT Trader joutui merkittävän tietoturvaloukkauksen uhriksi 16. joulukuuta. Tämä tapaus johti miljoonien dollarien arvoiseen non-fungible token (NFT) -katoon, mukaan lukien korkean profiilin kokoelmat, kuten Bored Ape Yacht Club ja Pudgy Penguins.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Tietojenkalasteluhuijaukseksi leimattu hyökkäys on levittänyt NFT-yhteisön läpi ja herättänyt huolta hajautettujen alustojen turvallisuudesta, mutta uusi Everlodge -alusta, joka tarjoaa ositettuja kiinteistöjen NFT:itä, tekee aaltoja.

NFT Trader -rikkomus

Copy link to section

NFT Traderin rikkomus johti ikonisten NFT-kokoelmien luvattomaan käyttöön ja varkauksiin. Ainakin 13 Mutant Ape Yacht Clubin (MAYC) -merkkiä ja 37 Bored Ape Yacht Clubin (BAYC) -merkkiä olivat ryöstettyjen omaisuuserien joukossa, sekä VeeFriendsin ja World of Women NFT:n tappiot.

Hyökkääjät hyökkäsivät vanhoihin älykkäisiin sopimuksiin hyödyntäen viimeaikaisten päivitysten tuomia haavoittuvuuksia. Järkyttävää kyllä, ryöstöä seurasi hyökkääjien julkiset viestit, joissa he väittivät “poimivansa jäännösroskia” ja vaativat 10 %:n palkkiota ethereumissa (ETH) heidän NFT-laitteidensa palauttamisesta. Hyökkääjät käyttivät myös tietojenkalasteluhuijaukseksi merkittyä lompakkoa, mikä lisäsi tapaukseen monimutkaisuutta.

Kaaoksen keskellä ilmeni odottamaton käänne, kun Boring Security DAO paljasti uutisen, että se oli saanut varastetut NFT:t takaisin ja että ne olivat pidätettyinä ja vaativat uhreja avaamaan lipun erimielisyydestään.

Everlodge mullistaa NFT-tilan jaetuilla kiinteistöillä

Copy link to section

Kun NFT-yhteisö kamppailee tietoturvaloukkausten seurausten kanssa, Everlodgesta tulee lupaava vaihtoehto.

Lohkoketjussa toimiva kiinteistömarkkinapaikka Everlodge on asetettu mullistamaan NFT:t. Alustalla ainutlaatuisella tavalla käyttäjät voivat digitalisoida ja lyödä hotelleja ja luksushuviloita NFT:inä. Tämä innovatiivinen lähestymistapa avaa NFT-harrastajille uusia mahdollisuuksia investoida premium-kiinteistöjen osaomistukseen.

Alustan avulla käyttäjät voivat jakaa ja investoida arvokkaisiin kiinteistöihin, mikä tarjoaa kiinteistöjen harrastajille jännittävän tavan ottaa yhteyttä NFT-tilaan. Everlodge-ekosysteemi, joka sisältää markkinapaikan, käynnistysalustan, palkintoklubin ja lainausominaisuudet, tarjoaa käyttäjille kattavan alustan.

Lisäksi Everlodge on tällä hetkellä ennakkomyynnissä, ja se tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden osallistua tähän häiritsevään alustaan, jossa yhdistyvät murto-osainen loma-asunnon omistus huippuluokan NFT- ja lohkoketjuteknologiaan.

Erityisesti $ELDG-tokenin meneillään oleva ennakkomyynti lisää jännitystä tarjoamalla ominaisuuksia, kuten alennuksia, palkintoja ja panostusmahdollisuuksia rahakkeen haltijoille.

Everlodge ennakkomyyntitiedot ja tulevaisuuden näkymät

Copy link to section

Everlodgen Ethereum-ketjuun rakennettu $ELDG-token sisältää ominaisuuksia, kuten alennuksia kiinteistöjen ostoista, palkintoja, kuten ilmaiset yöpymiset, ja panostuksen kiinteään kuukausikorkoon.

Projektissa on otettu käyttöön ennakkomyynnissä dynaaminen hinnoittelumalli, joka ennakoi 280 % hinnankorotusta, joka huipentuu julkaisupäivänä 30-kertaiseen ralliin. Tiimin tunnukset lukittuina, likviditeettipooli turvattu ja täysin auditoitu älykäs sopimus tekevät Everlodgesta luotettavan pelaajan kehittyvässä NFT-ympäristössä.

Kun NFT-markkinat selviävät haasteista, Everlodgen ainutlaatuinen lähestymistapa ositettuun kiinteistö- ja lohkoketjuteknologiaan tarjoaa kurkistuksen NFT:iden mahdolliseen tulevaisuuteen. Alustan perinteisten kiinteistösijoitusmallien integrointi NFT:n joustavuuteen luo synergiaa, joka erottaa sen muista. Everlodgen sitoutuminen käyttäjien hallintaan ja turvallisuuteen vastaa NFT-ekosysteemin luotettavien ja innovatiivisten ratkaisujen kasvavaa kysyntää.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Tämä artikkeli on laadittu yhteistyössä toimituksemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa, ja se saattaa sisältää sponsoroitua mainossisältöä ja linkkejä. Sisällön ei ole tarkoitettu antaa taloudellista neuvontaa, vaan se on suunnattu yksinomaan tiedotustarkoitukseen.

Sponsoroidut Kryptovaluutta NFTs