Ad

Messari 2024 -trendiraportti on nousujohteinen Bitcoin-, Solana- ja AI-tokeneissa

Ohi:
päälle Dec 20, 2023
Listen
  • Messarin analyytikot ennustavat valoisaa tulevaisuutta BTC-, SOL- ja AI-kolikoilla.
  • Tekoälymarkkinoiden edistyminen lisää krypton kysyntää.
  • Kryptohärät hallitsevat todennäköisesti vuonna 2024.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Messarin vuoden 2024 trendiraportti paljastaa, mitä yrityksen analyytikot odottavat markkinoilta tulevalta vuodelta. Analyytikot luottavat Bitcoinin (BTC), Solanan (SOL) ja tekoälyn kryptovaluutoihin, jotka tallentavat vaikuttavia hintatoimia.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Bitcoinin pitkän aikavälin kanta

Copy link to section

Messarin analyytikot ennustivat Bitcoinille härän dominanssia. Vaikka useat tekijät, kuten liittovaltion korot, sääntely ja kiinteistöperäinen taantuma, voivat vaikuttaa BTC-vaihteluihin, johtavan krypton pitkän aikavälin väitöskirja on edelleen suoraviivainen.

Bitcoin osoittautuu todennäköisesti digitaaliseksi kullaksi. Globaalit hallitukset kestävät valtavia velkoja, eikä rahan lisääminen välttämättä ratkaise tilannetta. Samaan aikaan sijoittajilla on markkinoilla vain 21 miljoonaa BTC:tä. Tämä tuo mukanaan niukkuustekijän, ympäristön omaisuuden kasvulle ja arvonnousulle.

Myös huomionarvoinen kehitys, kuten vuoden 2024 puolittumistapahtuma, merkitsee kolikon nousua. Myös spot-Bitcoin ETF- hyväksyntä todistaa, että BTC on laillinen omaisuus. Tämä lisäisi institutionaalisten toimijoiden kysyntää.

Solana pysyy ylhäällä

Copy link to section

SOL on painanut merkittäviä hintamuutoksia viime aikoina. Samaan aikaan useimmat Messari-analyytikot pitävät Solanaa ja odottavat sen säilyttävän nousevan näkymänsä.

Solana-lohkoketju pystyy käsittelemään yli miljoona tapahtumaa sekunnissa. Lisäksi sen validaattoriasiakas pyrkii parantamaan skaalautuvuutta, edistämään asiakkaiden monimuotoisuutta ja vähentämään latenssia tehden alustasta käyttäjäystävällisen. Myös sen lupaava kehitys non-fungible token (NFT) -sektorilla voisi pitää omaisuuden pinnalla.

Solanan kehittäjät esittelivät vuonna 2023 useita päivityksiä, jotka ovat vähentäneet merkittävästi lohkoketjun viime vuonna kärsimiä seisokkeja.

AI ja lohkoketju

Copy link to section

Kryptomarkkinat ovat nähneet viime vuosien aikana erilaisia trendejä, ja tekoälyintegraatio on hallinnut viime aikoina. Messari korosti, että tekoälymaailman edistyminen lisää kryptovaluuttaratkaisujen kysyntää.

Tekoäly saattaa mahdollisesti käyttää valuuttaa, jolla on valtava pitkän aikavälin ostovoima, ja krypto sopii siihen. Useimmilla analyytikoilla oli hallussaan tekoälykolikoita, kuten Render (RNDR), OLAS, TAO ja AKT.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Kryptovaluutta NFTs