Ad

Meme Mogulsin ($MGLS) potentiaali, kun huomio siirtyy altcoineihin

päälle Dec 27, 2023
Listen
  • Sijoittaja Raoul Pal uskoo, että Ethereum ylittää Bitcoinin vuonna 2024.
  • Tämä voi tarkoittaa merkittävää nousua altcoin-markkinoille.
  • Meme Mogulsin vankka ekosysteemi lupaa varallisuuden kertymistä sijoittajille.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Vaikka Bitcoin pysyy parrasvaloissa Bitcoin ETF-hypen vuoksi, jotkut uskovat, että altcoinit tulevat hallitsemaan tulevaa vuotta, ja Ethereum ylittää parhaan krypton vuonna 2024. Goldman Sachsin entinen toimitusjohtaja Raoul Pal ennustaa, että Ether voisi toistaa vuoden 2021 suorituskykynsä (kun se hyppäsi 245 prosenttia tulevana vuonna.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Ethereum on arvoltaan johtava altcoin, ja sen nousu merkitsisi merkittäviä hintojen nousutrendejä altcoin-markkinoilla. Meemimerkit, joiden tiedetään menestyvän paremmin laajapohjaisissa mielenosoituksissa, nousevat todennäköisesti pilviin kuuhun tällaisessa ympäristössä, mikä tukee Meme Mogulsin (MGLS) kasvupotentiaalia.

Meemimogulit: kryptomeemien voiman löytäminen

Copy link to section

Kryptovaluuttameemit ovat kasvattaneet suosiotaan muutaman viime kuukauden aikana, ja Meme Moguls on kärjessä kerättyään lähes miljoona dollaria ennakkomyyntinsä kolmannessa vaiheessa.

Meme Moguls on ensimmäinen meemillä tuettu vaihto, jonka avulla ekosysteemin osallistujat voivat ansaita $MGLS-tokeneita. Alusta tarjoaa lukuisia meemivaikutteisia digitaalisia kolikoita, ja sen elinvoimainen läsnäolo yhteisössä edistää todennäköisesti hankkeen pitkän aikavälin menestystä.

Meme Mogulsilla on useita tapoja pitää yhteisönsä mukana. Aktiivisimmalle X (Twitter) osallistujalle myönnettävän 10 000 dollarin lahjan lisäksi $MGLS-panostajat saavat erilaisia palkintoja vuosituottojensa perusteella. Lisäksi pörssin P2E-peli antaa pelaajille mahdollisuuden ansaita erityisiä lahjoja ja jopa ainutlaatuisia ei-korjattavia rahakkeita (NFT).

Pitäisikö sinun sijoittaa $MGLS:ään?

Copy link to section

Meme Moguls voisi olla yksi omaisuus, jolla on valtava rallipotentiaali, kun kryptomaailma odottaa seuraavaa härkäjuoksua altcoin-sektorilla. Projekti haluaa päihittää kilpailijat, kuten Dogecoin ja Pepe. $MGLS:n ennakkomyynti korostaa tulevaa menestystä, ja Meme Moguls lupaa luoda 100 miljonääriä 90 päivän kuluessa sen virallisesta julkaisusta.

Tämän julkaisun altcoinin arvo on 0,0025 dollaria, ja analyytikot odottavat tämän hyödyllisyyspohjaisen meemikolikon kasvavan 1000 % viimeisen ennakkomyyntivaiheen loppuun mennessä.

Löydät lisätietoja Meme Mogulsista heidän verkkosivuiltaan.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Kryptovaluutta NFTs