Ad

Inspect (INSP), Memeinator (MMTR), Sei (SEI) hintaennuste ETF-hypen keskellä

päälle Jan 10, 2024
Listen
  • INSP, SEI ja MMTR Tokens nousevat trendien myötä.
  • INSP-token saa vauhtia AI-hype:n vauhdittamana; 1 miljardin dollarin markkina-arvo.
  • SEI nousee 170 % kuukaudessa; nousevat ennusteet.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Kryptovaluuttamarkkinat ovat todistamassa nousua, kun INSP-, SEI- ja MMTR-tunnukset nousevat otsikoihin vaikuttavilla hintaliikkeillä, kun US SEC odottaa välittömästi Bitcoin ETF:n hyväksyntää.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Inspectin ainutlaatuisesta asemasta markkinoilla Sein uraauurtavaan kaupankäyntisovelluksiin räätälöityyn lohkoketjuun ja Memeinator-tokenin ennakkomyyntimenestykseen, tutustutaanpa viimeaikaiseen kehitykseen, joka muovaa näitä huippualtcoineja.

Inspect (INSP): kryptoaallon ajaminen integraatioilla

Copy link to section

Inspect ja sen äskettäiset integraatiot, mukaan lukien integraatio Sein, LayerZero Labsin ja BNB Chainin kanssa, on valmis uuteen jaksoon matkallaan.

Inspectilla on keskeinen rooli Web3:ssa esittelemällä kekseliäisen kerroksen 2 ratkaisun, joka on räätälöity parantamaan käyttäjien vuorovaikutusta laajoissa sosiaalisissa ekosysteemeissä, kuten X (entinen Twitter). Inspect toimii X:n ensisijaisena kerroksen 2 infrastruktuurina, ja se tarjoaa käyttäjille saumattomasti pääsyn kattavaan valikoimaan harkittuja tuotteita ja työkaluja. Nämä resurssit on suunniteltu tarjoamaan arvokkaita oivalluksia ja olennaisia toimintoja, joiden avulla käyttäjät voivat navigoida vaivattomasti kryptovaluuttojen ja NFT:iden dynaamisissa maisemissa. Tämä aloite on omistettu antamaan käyttäjille mahdollisuudet tutkia kehittyvää Web3-maisemaa ja olla siinä ennennäkemättömän helposti.

Yhteistyö Sein kanssa merkitsee strategista liikettä, sillä Inspect asemoi itsensä datan ja analytiikan tarjoajaksi, mikä parantaa kykyään dynaamisessa kryptomaailmassa. Integrointi LayerZero Labsin kanssa tuo INSP:n yli 50 lohkoketjuun ja tuo Omnichain-yhteentoimivuuden koko Inspect Ecosystem -järjestelmään. Lopuksi Inspectin integraatio BNB Chainin kanssa laajentaa kaikkien aikojen ensimmäisen X:lle rakennetun Layer 2:n BNB-ekosysteemiin.

Integraatioiden keskellä INSP-tunnus on kokenut huomattavan 13,92 %:n nousun viimeisen kuukauden aikana, mikä on luonut alustan jännittävälle matkalle. Nykyinen hinta on 0,22 dollaria, mikä merkitsee merkittävää markkinoiden elpymistä joulukuun 2023 lopulla rekisteröidyistä matalista.

Inspect (INSP) hintakaavio

Tarkista hintaennuste: nouseva näkymä

Copy link to section

Markkina-analyytikot ovat optimistisia INSP:n tulevaisuuden suhteen ja ennustavat jatkuvan noususuhdanteen. Fear & Greed -indeksin luokitus on 72 (Greed) ja 19 vihreää teknistä indikaattoria, joten INSP:n nousevat näkymät ovat kiistattomat.

Markkina-analyytikot ennustavat 0,30 dollarin nousun ennen tammikuun 2024 loppua, mikä vahvistaa INSP:n asemaa pakottavana valinnana kryptomaailmassa.

SEI: sektorikohtaiset lohkoketjut edistyvät

Copy link to section

Sei (SEI), Sei-lohkoketjun alkuperäinen merkki, on osoittanut huomattavaa joustavuutta, kasvaen 170 % viimeisen kuukauden aikana. Kaikkien aikojen korkeimmillaan 0,851399 dollarilla SEI:n markkina-arvo on nyt ylittänyt 1,7 miljardia dollaria.

Sei hintakaavio

Sei Networkin innovatiivinen arkkitehtuuri, joka on asetettu sektorikohtaiseksi Layer 1 -lohkoketjuksi kaupankäyntisovelluksiin, keskittyy skaalautumiseen, turvallisuuteen ja tehokkuuteen, ja se vastaa hajautettujen pörssien ainutlaatuisiin tarpeisiin.

Sei-hinnan ennuste: ennustetaan kasvua 0,75 dollariin

Copy link to section

Äskettäisen huippunsa ollessa 0,851399 dollaria Sein vaikuttava suorituskyky on kiinnittänyt markkina-analyytikot huomion.

Ennusteet viittaavat siihen, että SEI yrittää saavuttaa 1 dollarin ennen tammikuun 2024 loppua. Tokenin viimeaikaiset saavutukset korostavat sen kasvupotentiaalia, mikä tekee siitä houkuttelevan valinnan kryptomahdollisuuksia etsiville sijoittajille.

Memeinator (MMTR): hallitsee meemikolikkotilaa

Copy link to section

Memeinator (MMTR) nostaa otsikot markkinoiden kuumimpana meemikolikona. MMTR keskittyy hallitsemaan meemikauppaa ja tarjoaa aitoa hyödyllisyyttä tuotteissa, kuten Memescanner ja Memeinator Game.

Huipputeknologian ja tekoälyn oivallusten tukemana MMTR:n tiekartan tavoitteena on kasvattaa sen arvoa eliminoimalla uhkaavat meemit ja kannustaa harrastajia liittymään vastarinnan joukkoon. Token on tällä hetkellä ennakkomyyntivaiheessa ja kiinnostuneet voivat käydä Memeinatorin ennakkomyyntisivustolla osallistuakseen ennakkomyyntiin.

MMTR-merkkien ennakkomyynti

Copy link to section

MMTR-merkki on kerännyt ennakkomyynnissään 3 208 756 dollaria ja saavuttanut vaiheen 12. Hinta on 0,0186 dollaria ja seuraavan vaiheen hinta on 0,0197 dollaria. Ostajat voivat ostaa memecoinia eri verkoista, kuten Ethereum (ETH), Tether (USDT) ja USDC Coin (USDC).

Kun MMTR etenee etenemissuunnitelman vaiheissa, sen menestys varainhankinnassa ja token-arvon kasvattamisessa korostaa sen mahdollista määräävää asemaa meemikolikoiden markkinoilla.

Johtopäätös

Copy link to section

Kun nämä altcoinit – INSP, SEI ja MMTR – nousevat otsikoihin SEC:n Bitcoin ETF-hyväksynnän ympärillä vallitsevan hypetyksen keskellä, sijoittajat tekevät useita valintoja kryptosijoittamiseen liittyen.

Memeinatorin ennakkomyynnistä SEI:n ja INSP:n nouseviin ennusteisiin sijoittajien tulee arvioida markkinoita huolellisesti ennen kuin he ryhtyvät tutkimaan kryptovaluuttoja, koska kryptomarkkinat ovat erittäin epävakaat ja usein aiheuttavat suuria markkinaheilahteluja.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Tämä artikkeli on laadittu yhteistyössä toimituksemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa, ja se saattaa sisältää sponsoroitua mainossisältöä ja linkkejä. Sisällön ei ole tarkoitettu antaa taloudellista neuvontaa, vaan se on suunnattu yksinomaan tiedotustarkoitukseen.

Bitcoin Sponsoroidut Kryptovaluutta NFTs