Ad

Hedera tekee yhteistyötä Mondelēzin kanssa nopeuttaakseen DLT:n käyttöönottoa

Ohi:
päälle Feb 15, 2024
Listen
  • Mondelēz International on liittynyt Hedera Counciliin.
  • Hedera ja Mondelez työskentelevät aloitteiden parissa, joilla pyritään vahvistamaan Web3:n ja DLT:n käyttöönottoa.
  • Kumppanuus lisää Hederan viimeaikaista yhteistyötä Hitachi Amerikan ja Saudi-Arabian hallituksen kanssa.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Hedera, osoitus panoksesta, julkinen lohkoketju, näkee uuden vaiheen omaksumisessa amerikkalaisen monikansallisen elintarvikeyhtiö Mondelēz Internationalin (NASDAQ: MDLZ) ja Hedera Councilin viimeisimmän kumppanuuden ansiosta.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Yritykset kertoivat lehdistötiedotteessaan, että Mondelēz on liittynyt Hedera Counciliin jäseneksi ja tulee johtamaan hajautetun pääkirjateknologian (DLT) ratkaisujen kehittämistä ja käyttöönottoa Hederassa.

Mondelēz keskittyy aluksi digitaaliseen transformaatioon, toimitusketjun hallintaan ja liiketoimintaprosesseihin, koska se auttaa parantamaan asiakaskokemuksia, Hedera-tiimi sanoi keskiviikkona julkaistussa blogikirjoituksessa.

Hedera, Mondelēz eye Web3, DLT innovaatiot

Copy link to section

Amerikkalainen monikansallinen yritys, jonka brändejä ovat Oreo, Ritz, Tate’s Bake Shop -keksit ja Cadbury Dairy Milk, hyödyntää yhteistyötä vahvistaakseen asiakkaidensa sitoutumista ja digitaalista muutosta. Yhteistyö Hedera Councilin kanssa mahdollistaa myös, että Mondelēz hyödyntää Hedera-lohkoketjua liiketoimintansa tehokkuuden ja kestävyyden lisäämiseksi. Aloitteet ovat mahdollisia Web3:n ja DLT:n eri sovellusten kautta, Hedera-tiimi huomautti.

Bill Miller, Hederan neuvoston jäsenkomitean puheenjohtaja, kommentoi:

”Mondelēz International on maailmanlaajuinen elintarvikealan johtaja, joka vastaa monista elintarvikemerkeistä, joista tämän päivän kuluttajat pitävät. Olemme innoissamme voidessamme vahvistaa heidän ääntään osana Hedera Councilia johtamassa asiaankuuluvia liiketoimintaratkaisuja laajempaan CPG:hen ja vähittäiskaupan ekosysteemiin.

Mondelēz International on Hedera Councilin viimeisin jäsen. Tämän vuoden tammikuussa ryhmä toivotti Hitachi American tervetulleeksi ja toi Hederaan yrityksen teollisten ratkaisujen osaamisen elektroniikan, energian, teollisuuden, IT:n ja IoT:n aloilta.

Hedera Hashgraph ilmoitti äskettäin myös viisivuotisesta 250 dollarin sopimuksesta Saudi-Arabian investointiministeriön kanssa, jonka tarkoituksena on tukea maan teknologista innovaatiota.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Kryptovaluutta