Ad

Mitä tapahtuu Nervos Networkin (CKB) hinnalle?

Ohi:
päälle Feb 15, 2024
Listen
  • Nervos Network on kasvanut voimakkaasti viime päivinä.
  • Kehittäjät julkaisivat RGB++:n, koska se sisältää Bitcoin-teknologian.
  • Mielenosoitus tapahtui Bitcoinin härkäjuoksun vahvistuessa.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Nervos Networkin (CKB) hinta on noussut pystysuoraan viime päivinä. Se on toteuttanut voimakkaan parabolisen liikkeen, noussut viimeisten neljän peräkkäisen päivän aikana, siirtyen alimmasta 0,0047 dollarista 0,014 dollarin ylimpään, mikä tarkoittaa, että se on noussut yli 200 % tänä aikana. Tämä nousu on nostanut sen kokonaismarkkina-arvon yli 632 miljoonaan dollariin.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Miksi CKB-tunnus nousee?

Copy link to section

Nervos Network -merkkien hinta on mennyt paraboliseksi tällä viikolla, kun se liittyi muiden digitaalisten kolikoiden joukkoon vahvassa härkäjuoksussa. Bitcoin itse on noussut yli 52 000 dollariin, mikä antaa sille yli 1 biljoonan dollarin markkina-arvon. Se liittyy seitsemän muun maailmanlaajuisen yrityksen erityisklubiin, joiden arvo on 1 biljoona dollaria.

Verkko hyppäsi, kun kehittäjät omaksuivat Bitcoin-ekosysteemin. He julkaisivat protokollan, joka menee pidemmälle kuin muut Bitcoin-kerroksen 2 -verkot, kuten Stacks. Tavoitteena on luoda alusta, joka synergiaa Bitcoinin kanssa.

Tämä on merkittävä askel, koska verkkoille, jotka pyrkivät nopeuttamaan Bitcoinin teknologian käyttöä, on kova kysyntä. Esimerkiksi Stacksin markkina-arvo on noussut yli 4 miljardiin dollariin viime kuukausina.

Samoin Internet Computer, joka esitteli Bitcoin-kaksosen, joka tunnetaan nimellä ckBTC, on kasvanut maailman 16. suurimmaksi kryptovaluuttaksi yli 6 miljardin dollarin markkina-arvolla.

Lisäksi Bitcoin Ordinalsista on tullut menestynein NFT-kokoelma viime kuukausina. Kokonaismyynti on pysynyt korkealla tasolla, vaikka huoli toimialasta jatkuu.

Nervos Networkin idea RGB++:lle on, että se käyttää Bitcoin Layer 2:ta RGB-asiakkaana. Se sisältää kertakäyttöisiä sinettejä ja asiakaspuolen validointitekniikoita tilan muutosten hallintaan ja tapahtuman varmentamiseen. Tällä rivillä se kartoittaa Bitcoin UTXO:n Nervos CKB -soluihin prosessissa, joka varmistaa tilalaskennan oikeellisuuden. Tämä prosessi auttaa myös varmistamaan omistajamuutosten pätevyyden.

Nervos Network hintaennuste

Copy link to section
Nervos Network price

Päiväkaaviota ajatellen näemme, että CKB:n hinta on noussut voimakkaasti tällä viikolla, tehden siitä markkinoiden parhaiten suoriutuneen kryptovaluutan. Matkan varrella token on noussut avainvastustason yläpuolelle 0,0047 dollariin, joka oli edellinen korkein piste tänä vuonna. Se on myös pysynyt 50 päivän liukuvan keskiarvon yläpuolella.

Lisäksi token on yliostettu, sillä suhteellinen voimaindeksi (RSI) on lähellä äärimmäistä yliostettua pistettä 100:ssa. Stochastic Oscillator on myös hypännyt lähes 100:aan. Siksi epäilen, että Nervos-merkki vetää takaisin ja testaa uudelleen psykologinen taso 0,010 dollaria. Jos näin tapahtuu, token jatkaa nousuaan.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals.

Learn more
Bitcoin Kryptovaluutta