Ad

Livepeer (LPT) räjähtää, kun Memeinator (MMTR) tavoittelee meemikolikoiden valta-asemaa

Ohi:
päälle Feb 17, 2024
Listen
  • Livepeer-tiimi on sanonut aikovansa integroida OpenAI:n Sora-ominaisuuden alustalle.
  • Sanko TV on myös hyödyntänyt Livepeerin avointa videoinfrastruktuuria.
  • Memeinator (MMTR) tähtää meemikolikoiden dominointiin innovatiivisten tuotteiden ja suunnitelman tukemana.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Livepeer (LPT) kryptovaluutta on kokenut huomattavan nousun, kun taas Memeinator-projekti, joka sisältää MMTR-tunnuksen, tekee aaltoja kunnianhimoisella etenemissuunnitelmallaan ja ennakkomyyntistrategiallaan.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Tarkastellaan näitä kahta tekoälyn tukemaa kryptovaluuttaprojektia, jotka nousevat otsikoihin, kun kryptomarkkinat todistavat uutta nousua Bitcoinin äskettäisen nousun jälkeen yli 51 000 dollarin ja Ethereumin 2 700 dollarin nousun jälkeen.

Livepeer (LPT) nousi 83,59 % 7 päivässä

Copy link to section

Livepeer (LPT) on kiinnittänyt krypto-harrastajien huomion vaikuttavalla 83,59 % nousulla vain seitsemässä päivässä. LPT-merkki, jonka hinta on tällä hetkellä 13,68 dollaria, on kokenut merkittävää aktiviteettia, ja sen kaupankäyntivolyymi on noussut 325,84 prosenttia, aina 567 674 493 dollariin, viimeisen 24 tunnin aikana, mikä on varmistanut asemansa 11. eniten vaihdettuna kryptovaluuttana.

Livepeer hintakaavio

Tämä nousu seuraa OpenAI:n Soran, tekstistä videoksi tekoälymallin, julkistamista, ja se esittelee innovatiivisen teknologian vaikutusta kryptomarkkinoihin.

Livepeer, avoin live-videon suoratoistoprotokolla, joka tunnusti Soran julkaisun, sanoi, että aloite oli linjassa sen tavoitteen kanssa, että videoiden luominen on kohtuuhintaista kehittäjille ja tekijöille. Livepeer-tiimi on ilmaissut aikeensa integroida Soran ominaisuudet hajautettuun videoalustaan tulevina kuukausina.

Sora-uutisten lisäksi Sanko TV on myös ilmoittanut päätöksestään hyödyntää Livepeerin avointa videoinfrastruktuuria, mikä lisää LPT-hintojen nousua.

Memeinator (MMTR): meemikolikko, jolla on aitoa hyötyä

Copy link to section

Vaihtamalla Memeinator-projektiin MMTR asettuu äärimmäiseksi meemikolikoksi, jota tukevat huipputeknologia, tekoälyn oivallukset ja halveksuminen ala-arvoisia meemejä kohtaan. MMTR-token on asetettu ruokkimaan Memeinatorin nousua, hallitsemaan meemikauppaa ja tarjoamaan aitoa hyödyllisyyttä innovatiivisten tuotteiden, kuten Memescannerin ja Memeinator Gamen, kautta.

Memeinatorin tiekartta hahmottelee strategisen suunnitelman, joka on jaettu neljään vaiheeseen, painottaen huolellista koordinointia ja toteutusta. Vaiheessa 1 tiimi keskittyy tiimin muodostamiseen, lohkoketjujen kehittämiseen, yhteisön rakentamiseen ja tehokkaaseen markkinointiin. Vaihe 2 merkitsee MMTR:n lanseerausta markkinoille, listautumista suuriin pörsseihin, kumppanuuksia vaikuttajien kanssa, panostusaloitteita ja eksklusiivisten NFT:iden käyttöönottoa.

Tällä hetkellä toisessa vaiheessa Memeinator on houkutellut huomattavan määrän sijoittajia kerättyään 4 849 541 dollaria 50. ennakkomyyntivaiheessaan. Presale-allokaatio sisältää 62,5 % alkumyyntiin, 15 % markkinointiin ja CEX-listauksiin, 10 % kehitystyöhön, 5 % pörssin likviditeetin tarjoamiseen ja 7,5 % kilpailupooliin.

Ennakkomyyntiin osallistuvilla sijoittajilla on mahdollisuus lunastaa MMTR-tokeneita käyttämällä samaa lompakkoa, jota käytettiin ostoon vuoden 2024 ensimmäisen neljänneksen ennakkomyynnissä. Nykyinen MMTR-tokenin hinta on 0,022 dollaria, ja sen odotetaan nousevan 0,0233 dollariin seuraavana vuonna. ennakkomyyntivaihe. Osallistuakseen ennakkomyyntiin sijoittajat voivat käydä Memeinator-verkkosivustolla ostamassa MMTR-tokeneita.

Siirtyessään vaiheeseen 3, Memeinator aikoo listautua Tier 1 -pörsseihin, käynnistää Memescannerin ja paljastaa Memeinator Game: Meme Warfaren. Vaihe 4, huippu, sisältää lanseerauksen maailman suurimmissa pörsseissä, Meme Replicantsin esittelyn ja no.1 markkina-arvon saavuttamisen meemikolikoiden joukossa.

Ovatko MMTR ja LPT nyt hyviä sijoituksia?

Copy link to section

Kun kryptosijoittajat tarkkailevat potentiaalisia mahdollisuuksia erittäin epävakailla kryptomarkkinoilla, sekä Memeinator (MMTR) että Livepeer (LPT) tarjoavat kiehtovia näkymiä.

MMTR:n ainutlaatuinen lähestymistapa meemikolikoiden dominointiin yhdistettynä aidoon hyödyllisyyteen innovatiivisten tuotteiden avulla asettaa sen katseltavaksi. Toisaalta Livepeerin äskettäinen nousu, jota ohjaavat edistysaskeleet, kuten OpenAI:n Sora-integraatio, esittelee sen potentiaalia hajautetun videon suoratoiston alalla.

Vaikka nämä kaksi voivat erottua lupaavina sijoituksina, sijoittajia kehotetaan pysymään valppaina ja tekemään perusteellista tutkimusta ennen näiden mahdollisuuksien tutkimista jatkuvasti kehittyvässä kryptovaluuttaympäristössä.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Tämä artikkeli on laadittu yhteistyössä toimituksemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa, ja se saattaa sisältää sponsoroitua mainossisältöä ja linkkejä. Sisällön ei ole tarkoitettu antaa taloudellista neuvontaa, vaan se on suunnattu yksinomaan tiedotustarkoitukseen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals.

Learn more
Sponsoroidut Blockchain Kryptovaluutta