Ad

Altcoinit kääntyvät nousuun: Bitcoin Dogs ennakkomyynti lähestyy 3 miljoonaa dollaria, kun Filecoin valmistautuu 200 % nousuun

päälle Feb 20, 2024
Listen
  • Harrastajat odottavat välitöntä laajaa markkinarallia Bitcoinin pysyessä yli 50 000 dollarin.
  • Altcoinit pyrkivät menestymään paremmin nousevassa nousussa.
  • FIL ja $0DOG asettuvat johtamaan nousua alt-avaruudessa.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Kryptovaluuttasektori on optimistinen, koska Bitcoin (BTC) pysyy yli 50 000 dollarin tason. Jotkut uskovat, että markkinaolosuhteet saattavat heiketä pian, mikä vaikuttaa negatiivisesti valtion omaisuuteen ja mahdollisesti laukaisee nousevia hintaliikkeitä digitaalisten kolikoiden markkinoilla.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Jatkuvasti muuttuvassa kryptoteollisuudessa ja odotettavissa olevissa härkärallissa tietyt altcoinit nousevat katseltaviksi tulevissa istunnoissa. Filecoin (FIL) pyrkii 200 %:n nousuun, kun taas Bitcoin Dogs ($0DOG) näyttää hyötyvän Bitcoinin vakiintuneesta ja luotetusta ekosysteemistä noustaakseen entistä korkeammalle, mullistaen samalla, miten sijoittajat ovat vuorovaikutuksessa kryptovaluutan, hajautetun rahoituksen ja Web3-alojen kanssa.

Filecoin-härät valmiina 200 % nousuun

Copy link to section

FIL on viime aikoina nähnyt vaikuttavaa suorituskykyä, noussut yli 35 % edellisen viikon aikana. Se nousi 15 % viimeisen 24 tunnin aikana 7,40 dollariin. Lisäksi päivittäinen kaupankäyntivolyymi hyppäsi yli 200 % yli miljoonan, mikä korosti vakaata sijoittajien kiinnostusta.

Samaan aikaan kryptoasiantuntija Ali Martinez paljasti Filecoinin konsolidoitumisen rinnakkaiseen kanavaan kolmen päivän hintakaaviossa. Kun FIL lähestyy kanavan ylärajaa, analyytikko varoittaa vastusta 8,50 dollarissa.

Ratkaiseva liike esteen ohi voi tuottaa massiivisen rallin, joka saattaa kolminkertaistaa Filecoinin arvon. Martinez ennustaa valtavan nousun 25,5 dollariin, mikä tarkoittaa yli 200 prosentin hinnannousua.

Filecoinin polku nousuun näyttää sujuvalta, kun otetaan huomioon erilaiset optimistiset vihjeet. Projektin datamäärä kasvoi 3,8-kertaiseksi viimeisen vuoden aikana, mikä vahvistaa kasvavan ekosysteemin ja lisääntyneen käyttäjien houkuttelevuuden.

Lisäksi kehitys, kuten Solana-yhteistyö, vahvistaa ketjujen saavutettavuutta, turvallisuutta ja skaalautuvuutta.

Bitcoin Dogs johtaa sarjaa historiallisella debyytillään

Copy link to section

Bitcoin Dogs on vallankumouksellinen projekti, joka on saanut huomiota onnistuneen debyyttinsä ansiosta. Esittelemällä ensimmäisen lajissaan Bitcoin-verkoston ICO-myynnin, projekti on kerännyt yli 2,7 miljoonaa dollaria viikon sisällä sen käynnistämisestä.

Peli- and non-fungible token (NFT) -projekti haluaa hyödyntää Bitcoinin vahvaa verkkoa ja tulevaa rallia hallitakseen digitaalisten omaisuuserien trendejä.

0DOG:n hyödyllisyyskolikon haltijat nauttivat erilaisista eduista ja mahdollisuuksista, mukaan lukien lisätulojen ansaitseminen Bitcoin Dogs -verkostossa, kaupankäynti ja transaktioiden suorittaminen.

Miksi Bitcoin Dog on hyvä vaihtoehto?

Copy link to section

Uusi hanke on herättänyt sijoittajien huomion ainutlaatuisuutensa ansiosta. Bitcoin Dogs käyttää BTC:n BRC-20-standardeja. Bitcoin-lohkoketjun valitseminen ICO-myyntiin näkee sen hyötyvän massiivisesta ulottuvuudesta ja luottamuksesta, mikä tarkoittaa huippuluokan potentiaalia ja luotettavuutta.

Mikä olisikaan täydellisempi tapa tutkia Web3:n tarjontaa samalla kun nautit BTC:n hallitsevasta asemasta.

Odotettu NFT-markkinoiden elpyminen, parantuva taloustilanne ja Bitcoinin lähestyvä puolittuminen on merkittäviä tekijöitä Bitcoin Dogin suorituskyvylle vuonna 2024.

Löydät lisää Bitcoin Dogs -projektista heidän verkkosivuiltaan.

Tämä artikkeli on laadittu yhteistyössä toimituksemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa, ja se saattaa sisältää sponsoroitua mainossisältöä ja linkkejä. Sisällön ei ole tarkoitettu antaa taloudellista neuvontaa, vaan se on suunnattu yksinomaan tiedotustarkoitukseen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals.

Learn more
Bitcoin Sponsoroidut Maailman