Ad

Pullixin (PLX) hintaennuste Bitcoin ETF-rahastojen kysynnän kasvaessa

päälle Feb 21, 2024
Listen
  • BTC ETF:t ohjaavat edelleen kryptovaluuttamarkkinoita.
  • Spot BTC ETF esitti korkeimman 1 päivän kaupankäyntivolyymin, mikä viittaa lisääntyneeseen kysyntään.
  • Pullix on yksi kryptoprojekteista, jotka haluavat menestyä tämän optimismin keskellä.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Bitcoin-pörssissä kaupankäynnin kohteena olevat rahastot ovat ohjanneet kryptomarkkinoita tammikuun 2024 hyväksymisensä jälkeen. Bloombergin vanhempi analyytikko Eric Balchunas paljasti äskettäin, että yhdeksän BTC ETF:n suurin yhden päivän kaupankäyntivolyymi oli noin 2 miljardia dollaria.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Tämä määrä on edelleen ratkaiseva markkinoiden vahvistamisen kannalta, ja muiden kehityskulkujen, kuten Bitcoinin puolittumisen, myötä asiantuntijat luottavat siihen, että lisääntynyt ETF-pito saattaa nostaa Bitcoinin ja vallankumoukselliset projektit, kuten Pullix (PLX) kaikkien aikojen huipulle.

Spot Bitcoin ETF:n kysyntä kasvussa

Copy link to section

Balchunasin X-viesti paljasti, että yhdeksän Bitcoin ETF:n kaupankäyntivolyymi hyppäsi noin 2 miljardiin dollariin. $HODL, $BITB ja $BTCW ylittivät aikaisemmat ennätyksensä, mikä myötävaikutti merkittävästi huomattavaan kasvuun.

Lisäksi 2 miljardin dollarin kaupankäyntivolyymi asettaa yhdistetyt pörssirahastot kahdenkymmenen suurimman yksittäisen osakkeen joukkoon ja kymmenen parhaan ETF:n joukkoon.

Lisäksi MicroStrategyn Michael Saylor kommentoi yrityksen omistautumista Bitcoinin säilyttämiseen korostaen perinteisten pelaajien huomattavaa virtaa digitaalisiin verkkoihin BTC ETF-rahastojen kautta.

Tällainen kehitys avaa tien valtavalle hintojen kasvulle Bitcoinille ja altcoin-markkinoille. Samaan aikaan Pullixin ennakkomyyntimenestys esittelee PLX:n joukossa altteja, jotka räjähtävät odotetussa härkärallissa.

Pullix on valmis muuttamaan kryptovaihtoalaa

Copy link to section

Pullix on hybridipörssi, joka haluaa hallita hajautetun rahoitusmarkkinoita (DeFi) yhdistämällä keskitetyt ja hajautetut vahvuudet.

Toisin kuin kilpailijat, kuten Binance, Pullix lupaa käyttäjilleen useita etuja. Esimerkiksi alustan voitonjakojärjestelmä antaa PLX-haltijoille mahdollisuuden nauttia osuudesta Pullixin nettotuloista. Likviditeetin tarjoajat voivat myös ansaita kiinteitä passiivisia tuloja.

Pullixilla ei ole KYC-vaatimuksia, mikä haastaa nykyisen status quon määritellessään, mitä hajauttaminen tarkoittaa.

Pullix haluaa palauttaa luottamuksen, jonka kryptoyhteisö menetti vakiintuneiden yksiköiden kohtaamisen jälkeen oikeudellisia ongelmia. Esimerkiksi FTX:n romahdus ja viimeisin Binance-ratkaisu saivat monet kyseenalaistamaan omaisuuden säilytyksen avoimuuden. PLX:n alusta on ei-säilytys.

Tällaiset edut ovat nähneet Pullixin houkuttelevan pelaajia jatkuvasti julkaisustaan lähtien. Se on kerännyt 7 065 539 dollaria ennakkomyyntinsä vaiheessa kahdeksan, mikä viittaa sijoittajien luottamukseen projektin tulevaisuuden potentiaaliin.

PLX hintaennuste

Copy link to section

Alkuperäisen kolikon hinta oli painohetkellä 0,14 dollaria. Analyytikot odottavat PLX-hinnan ylläpitävän nousutrendejä maaliskuun lanseerauksen lähestyessä, mikä ennustaa nousun kohti 1 dollaria muun muassa muilla alustoilla listautumisen jälkeen.

Kun härkämarkkinat alkavat, Pullix houkuttelee todennäköisesti monia käyttäjiä, koska se vastaa DeFi-haasteisiin, kuten likviditeettiin, mikä johtaa voimakkaaseen pörssin kasvuun ja vaikuttaviin hintakehitykseen PLX:lle.

Löydät lisätietoja Pullixin hybridikaupankäyntialustasta heidän viralliselta verkkosivustoltaan.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Tämä artikkeli on laadittu yhteistyössä toimituksemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa, ja se saattaa sisältää sponsoroitua mainossisältöä ja linkkejä. Sisällön ei ole tarkoitettu antaa taloudellista neuvontaa, vaan se on suunnattu yksinomaan tiedotustarkoitukseen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals.

Learn more
Bitcoin Sponsoroidut Maailman