Ad

Bitcoin Dogs nopeuttaa ennakkomyyntiään, kun Nvidian tulos nostaa AI-tokeneita

päälle Feb 22, 2024
Listen
  • Bitcoin Dogs ylittänyt 3,4 miljoonaa dollaria vain muutama päivä julkaisunsa jälkeen.
  • 0$DOG-tokenin ICO-myynti suosissa, kun Nvidian tulos nostaaa tekoälytokeneita.
  • Bitcoin-ekosysteemin kasvu BRC-20:n avulla tekee Bitcoin Dogsista yhden seurattavista projekteista.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Kryptoprojekti Bitcoin Dogs jatkaa ennakkomyyntinsä suosiota ylittäen 3,4 miljoonan dollarin rajan sijoittajilta tulleen massiivisen huomion myötä.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Samaan aikaan Bitcoin treidaa yli 51 800 dollarin, kun härät nousevat keskiviikon pudotuksen jälkeen noin 50 700 dollariin. Elpyminen näkyy myös Ethereumissa, jonka hinta on vain ujo psykologisesta 3 000 dollarista.

Tekoälytunnukset ovat myös nousseet sen jälkeen, kun siruvalmistaja Nvidian Q4-tulosraportti nosti kryptoja ja osakkeita.

Kryptomarkkinat ja tekoälytokenit nousussa Nvidian tuloksen jälkeen

Copy link to section

Laajempien kryptomarkkinoiden romahdus ennen Nvidian neljännen vuosineljänneksen tulosraporttia keskiviikkona sai useita tekoälytokeneja karistamaan viimeaikaisia voittoja. Nämä tunnukset, mukaan lukien The Graph, Fetch.AI ja OCEAN, olivat kukoistaneet viime päivinä OpenAI:n tekstistä videoksi AI-mallinsa Soran julkaisun myötä.

Kun Nvidia ylitti analyytikkojen odotukset, tekoälyyn liittyvien rahakkeiden markkina-arvo hyppäsi. CoinGeckon tiedot osoittavat, että sektori on kasvanut 6,8 % ja markkina-arvo on 17,4 miljardia dollaria. Kryptomarkkinoiden kokonaisarvo nousi hieman, kun se pysyi yli 2 biljoonaa dollaria.

Sijoittajat, jotka katselevat mahdollisuuksia, joita useat markkinakatalysaattorit voivat tuoda mukanaan, näkevät houkuttelevia näkymiä tekoälytokeneiden, kryptopelaamisen ja uusiutuvien NFT-pelien parissa. Bitcoin Dogsin NFT- ja DeFi-ekosysteemi Bitcoin-kertomuksessa tarkoittaa, että 0DOG:n alkuperäiset sijoittajat voivat olla loistava varhaiskierros.

Bitcoin Dogsin ennakkomyynti on 3,4 miljoonaa dollaria

Copy link to section

Bitcoin Dogs on ensimmäinen BRC-20-merkki, joka on käynnistänyt ennakkomyyntinsä Bitcoin-lohkoketjussa. Projekti lyöi kaikki 900 miljoonan dollarin arvoiset 0DOG-tokenit Bitcoinille, joista 810 miljoonaa oli ICO:n käytettävissä.

Viikko historiallisen ICO-pudotuksen jälkeen 14. helmikuuta, se on nähnyt yli 3,4 miljoonaa dollaria ennakkomyynnistä. Kiinnostus on hämmästyttävä, sillä yli miljoona dollaria kerättiin ensimmäisen 24 tunnin aikana.

Bitcoin Dogsin loistava ICO-suorituskyky näinä alkuviikkoina osoittaa, että sijoitusyhteisö etsii BTC:n mahdollisten hyötyjen lisäksi uusia käyttötapauksia, jotka saattavat toimia. Markkinat voivat siis valmistautua Bitcoinin ekosysteemin aiheuttamaan buumiin, ja $0DOG erottuu parhaiden ostettavien altcoinien joukosta.

Mikä voisi ajaa Bitcoin Dogsin huipulle?

Copy link to section

Vaikka BRC-20-tokenit nousivat maaliskuussa 2023 mahdollistaen Ordinals-merkintöjen käyttöönoton, lyömisen ja siirron, Bitcoin Dogs on ensimmäinen projekti, joka tuo tämän Bitcoin-lohkoketjuun ICO:n kautta.

Tämä projekti pyrkii vapauttamaan uuden toiminnallisuuden aallon rajoitetun erän NFT:illä ja pelaamalla ansaitsevalla pelillä Bitcoin-ekosysteemissä. Ensimmäisen liikkujan edun ja selkeän tiekartan ansiosta mahdollisuudet tuoda DeFin parhaat puolet Bitcoiniin on valtava vetovoima.

Torstaina julkaistussa raportissa Pantera Capital ennustaa, että Bitcoin-protokollan ekosysteemi on “puolen biljoonan mahdollisuus”. Yrityksen analyytikot näkevät Bitcoinin seuraavan aikakauden sellaisena, jossa keskitytään herättämään kiinnostus uudelleen rakentamalla sitä.

Tämä tarkoittaa, että seuraavat muutamat vuodet voivat olla suuria projekteille, jotka ovat uraauurtavia NFT:itä ja pelaamista Bitcoinilla.

0DOG-tokenin varhainen ennakkomyynti viittaa siihen, että ala on tietoinen kyseisen potentiaalin suhteen. Kun Bitcoin Dogs näyttää aloittavan tämän aikakauden, myötätuuleen kuuluvat tuleva BTC:n puolittumis, BRC-20-piikki ja mahdollinen ETF-kysynnän kierre.

Tutustu Bitcoin Dogs -verkkosivustoon saadaksesi lisätietoja.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Tämä artikkeli on laadittu yhteistyössä toimituksemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa, ja se saattaa sisältää sponsoroitua mainossisältöä ja linkkejä. Sisällön ei ole tarkoitettu antaa taloudellista neuvontaa, vaan se on suunnattu yksinomaan tiedotustarkoitukseen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals.

Learn more
Bitcoin Sponsoroidut Maailman