Ad

Bitbot vs Bonkbot: kumpi parempi sijoitus vuodelle 2024?

päälle Feb 28, 2024
Listen
  • Bitbotin ja Bonkbotin vertailu mahdollisena sijoituksena.
  • Bitbotin meneillään oleva ennakkomyynti on kerännyt jo lähes 0,8 miljoonaa dollaria.
  • Myötätuulet, jotka voivat nostaa Bitbot-tokenia.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Kryptomarkkinoilla on mennyt poikkeuksellisen hyvin tämän vuoden alusta lähtien, kun johtaja Bitcoin on jo saavuttamassa 60 000 dollarin tasoa.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Mutta joukko kryptovaluuttoja ennakoi lisää nousua tulevina kuukausina useiden kryptovaluuttojen, kuten Bitbotin ja Bonkbotin, lähituulen myötä.

Myötätuulet, jotka voivat auttaa kryptovaluuttoja vuonna 2024

Copy link to section

Näitä ovat ennen kaikkea äskettäin hyväksytyt Spot Bitcoin ETF:t, jotka jatkavat institutionaalisen pääoman ohjaamista kryptomarkkinoille – ja samanlaista Ethereum-määräistä pörssilistattua rahastoa odotetaan myös pian.

Tämän lisäksi Yhdysvaltain keskuspankki julkistaa ensimmäisen koronlaskunsa todennäköisesti kesäkuussa; mikä olisi todennäköisesti merkittävää, kun otetaan huomioon, että riskiin liittyvät omaisuuserät pyrkivät saamaan vetovoimaa, kun keskuspankki siirtyy laskemaan korkoja.

Lopuksi Bitcoinin kokonaistarjonnan arvioidaan puolittuvan huhti- tai toukokuussa 2024. Historiallisesti puolittumistapahtuma tarjoaa merkittävän lisäyksen BTC:lle ja laajemmalti myös muulle kryptoalalle, joihin tänä vuonna kuuluvat Bitbot ja Bonkbot.

Sukellaan syvemmälle näihin kahteen ja katsotaan kumpi on kannattavampi investointi vuonna 2024.

Miten Bitbot ja Bonkbot eroavat toisistaan?

Copy link to section

Sekä Bitbot että Bonkbot ovat Telegram-kaupankäyntibotteja, joiden tarkoituksena on auttaa sijoittajia maksimoimaan voittonsa rahoitusmarkkinoilta, mukaan lukien kryptovaluutat vuonna 2024.

Näiden kahden välillä on kuitenkin yksi perustavanlaatuinen ero, joka tekee niistä toista jännittävämmän.

Toisin kuin Bitbot, Bonkbot on säilytystreidibotti, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että käyttäjien on luotettava alustaan kryptovaluutoillaan tai digitaalisilla varoillaan, jos he valitsevat Bonkbotin. Tämä tekee Bonkbotista ei niin turvallisen verrattuna sen vertaisversion Bitbotiin.

Itse asiassa Redditissä on raportoitu viivästyneistä tapahtumista. Jotkut käyttäjät jopa syyttivät Bonkbotia varojensa poistamisesta kokonaan.

Sellaiset asiat vaativat “varovaisuutta” – ja sitä markkinaasiantuntijat suosittelevat Bonkbotiin sijoittamisesta kiinnostuneille. Vaikka he näkevät edelleen “vaatimattoman” nousun Telegram-kauppabotissa vuonna 2024, he odottavat, että siihen liittyvät riskit varjostavat jonkin verran sen potentiaalia.

Bitbotilla on turvallisuus etusijalla

Copy link to section

Kuten aiemmin mainittiin, Bitbot näyttää houkuttelevalta sijoitukselta vuodelle 2024 ensisijaisesti siksi, että se on ei-säilytyskauppabotti.

Sen sitoutuminen turvallisuuteen antaa sinun säilyttää täyden hallinnan omaisuutesi – lähestymistapa, joka näyttää istuvan hyvin sijoittajille, koska sen meneillään oleva ennakkomyynti on jo kerännyt lähes 0,8 miljoonaa dollaria muutamassa viikossa.

Huomaa, että voimakas kysyntä yleensä ilmaisee minkä tahansa tietyn investoinnin tulevaisuuden potentiaalin, ja Bitbot ilmeisesti tarkistaa tämän ruudun aina niin kätevästi.

Alkuperäinen Bitbot-merkki maksaa tällä hetkellä vain 0,0116 dollaria, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse sijoittaa paljon pääomaa verkkoon varmistaaksesi huomattavan aseman myös tässä Telegram-treidibotissa. Lisäksi se todennäköisesti listautuu merkittävään kryptopörssiin ennakkomyynnin jälkeen, mikä voi johtaa lisähinnan nousuun, josta voisit hyötyä, jos sijoittaisit siihen tänään.

On myös syytä mainita tässä, että Bitbot-kolikon piteleminen tarjoaa sinulle pääsyn myös joukkoon eksklusiivisia ominaisuuksia. Näitä ovat jalokiviskanneri, kopiointikauppa ja kelpoisuus hyödyntää alustan tulojen jako- ja suositteluohjelmia.

Haluatko tietää lisää Bitbotista ja sen alkuperäisestä kryptotunnuksesta? Napsauta tästä päästäksesi hankkeen verkkosivuille.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals.

Learn more
Yhdysvallat Kryptovaluutta Maailman Pohjois-Amerikka