Ad

Kryptoalan härkäjuoksu saa vauhtia Memeinatorin tokenmyynnin jatkuessa

päälle Feb 29, 2024
Listen
  • Memeinator kerännyt yli 5,2 miljoonaa dollaria meneillään olevassa tokenmyynnissä.
  • Ennakkomyynti kukoistaa, kun kryptoalan härkäjuoksu saa vauhtia.
  • Bitcoin noussut yli 64 000 dollariin, kun taas kokonaismarkkina-arvo on noussut 2,2 biljoonaan dollariin.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Kryptohärkäjuoksu sai vauhtia tällä viikolla, kun ahneuden tunne levisi rahoitusmarkkinoilla. Bitcoin, maailman suurin krypto, hyppäsi 64 000 dollariin ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2021.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Myös muut altcoinit, kuten Arweave, Jasmy, Dogecoin ja ORDI, nousivat kaksinumeroisin luvuin, kun kaikkien kolikoiden markkina-arvo nousi yli 2,23 biljoonaan dollariin. Ennakkomyynnissä olevat kolikot, kuten Memeinator, on ollut suuressa suosiossa viime päivinä.

Kryptoalan härkäjuoksu jatkuu

Copy link to section

Kryptovaluutat ovat jatkaneet nousuaan tällä viikolla, kun ne ylittivät perinteiset omaisuuserät, kuten osakkeet ja joukkovelkakirjat.

Tämän rallin laukaisi keskeisten Bitcoin ETF-rahastojen, kuten iShare Bitcoin (IBIT) ja Fidelity Wise Origin Bitcoin (FBTC), kasvava markkinaosuus. Kaikki spot-ETF:t ovat lisänneet yli 4 miljardin dollarin arvosta omaisuutta tällä viikolla.

Vaikka osa näistä varoista on peräisin yksityissijoittajilta, suurin osa niistä on institutionaalisilta sijoittajilta. Tämä on merkittävä askel, koska useimmilla näistä sijoittajista ei ole ollut mahdollista sijoittaa Bitcoiniin viimeisen 15 vuoden aikana.

Tämän seurauksena on merkkejä siitä, että monet heistä jakavat osan käteisvaroistaan näihin ETF:ihin. Lisäksi Bitcoin on ollut kannattavin vaihtoehtoinen omaisuuserä vuosien ajan, koska se hyppäsi alle 1 dollarista yli 60 000 dollariin.

Bitcoinin ralli on käynnistänyt sijoituksia muihin altcoineihin. Ethereum, maailman toiseksi suurin kryptovaluutta, on noussut yli 3 320 dollariin, kun taas BNB on hypännyt 410 dollariin. Arweave, varastointiin keskittyvä token, on noussut yli 50 % viimeisen 24 tunnin aikana.

Aptos nousi 23 % DeFi TVL :nä hyppäsi jyrkästi. Muita tehokkaimpia altcoineja olivat Jasmy, Fetch.ai ja Dogecoin.

Memeinator kukoistaa

Copy link to section

Muut merkittävät liikkeet kryptoteollisuudessa koskevat Memeinatoria, alustaa, joka kerää tällä hetkellä varoja token-myynnin kautta.

Verkkosivustonsa mukaan siitä on tullut yksi markkinoiden menestyneimmistä rahakkeista, koska se keräsi yli 5,2 miljoonaa dollaria. Se on kerännyt nämä varat tuhansilta sijoittajilta ympäri maailmaa.

Tämä varainkeruu on ollut niin onnistunut, koska sen tavoitteena on tulla voittajaksi kryptoteollisuuden avainaloilla.

Sen tavoitteena on esimerkiksi olla yksi parhaista meemikolikoista, joka syrjäyttää perinteiset kolikot, kuten Dogecoin ja Shiba Inu. Myös projektin whitepaper-julkaisun mukaan Memeinatorissa on kehittyneitä tekoälyominaisuuksia, mikä tekee siitä kilpailijan Fetch AI:n ja The Graphin kaltaisille toimijoille.

Lopuksi se luo hyödyn MMTR-tunnukselle luomalla pelin, jonka avulla ihmiset voivat voittaa palkintoja. Tämä on tärkeää, koska useimmat analyytikot uskovat, että blockchain-tekniikka häiritsee peliteollisuutta.

Siksi on mahdollista, että Memeinatorin tokenmyynti jatkuu hyvin, kun meneillään oleva kryptoralli saa vauhtia. Sijoittajat ostavat tokenin toivoen, että se nousee jyrkästi sen jälkeen, kun se on listattu avainpörsseissä.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Kryptovaluutta