Ad

Pullix listautuu Uniswapiin, kun härkäjuoksu saa vauhtia kryptoalalla

päälle Mar 6, 2024
Listen
  • Pullix-token julkaistaan Uniswapissa maanantaina.
  • Julkaisuhinta antaa sille yli 33 miljoonan dollarin markkina-arvon.
  • Pullixin tokenin lanseeraus tapahtuu aikana, jolloin kryptovaluutat ovat suuressa härkäjuoksussa.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Kryptovaluuttojen härkäjuoksu vahvistui maanantaina, kun Bitcoin ja Ethereum nousivat 65 000 dollariin ja 3 500 dollariin. Tämän seurauksena kaikkien kryptovaluuttojen kokonaisarvo nousi yli 2,42 biljoonaan dollariin ja lähestyy ennätyksellistä 3 biljoonaa dollaria. Tätä taustaa vasten Pullix (PLX) julkaistaan Uniswapissa maanantaina.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Pullix käynnistyy Uniswapissa

Copy link to section

Maanantain suurin kryptouutinen on Pullix-tokenin julkaisu Uniswapissa, maailman suurimmassa hajautetussa pörssissä (DEX). Tämä on tärkeä liike, joka rajoittaa erittäin onnistunutta tokenin myyntiä, joka myi yli 10 miljoonaa PLX-rahaketta.

Kehittäjien mukaan Pullix-merkki lanseerataan hintaan 0,168 dollaria ja sen markkina-arvo on yli 33,6 miljoonaa dollaria. Tämä on suuri liike, joka tekee kaikista sen ennakkomyynnissä ostaneista ihmisistä kannattavia.

Pullix, kuten aiemmin on kirjoitettu, on yritys, joka pyrkii muuttamaan kryptovaihtoalaa. Sen tärkein etu on, että se yhdistää hajautetun ja keskitetyn vaihdon vahvuudet.

Sen asiakkaat voivat valita parhaan vaihdon CEX:n ja DEX:n välillä. Yhdistämällä nämä kaksi lähestymistapaa Pullix helpottaa kaupankäyntiä lisäämällä likviditeettiä, mikä alentaa transaktiomaksuja.

Kryptohärkäjuoksu jatkuu

Copy link to section

Pullixin lanseeraus tapahtuu aikana, jolloin krypto-härkäjuoksu saa voimaa. Bitcoin on jo noussut yli 65 000 dollarin, mikä avaa mahdollisuuden, että se nousee pian kaikkien aikojen ennätyksekseen, 69 000 dollariin.

Samoin Ethereum on hypännyt yli 3 500 dollariin ja on todennäköistä, että token nousee yli 4 000 dollariin tulevina kuukausina.

Tämän rallin päätekijä on se, että Bitcoinilla on ennennäkemätön kysyntä äskettäin lanseerattujen spot-ETF:ien vuoksi. Esimerkiksi iShares Bitcoin ETF on lisännyt omaisuutta yli 10 miljardilla dollarilla. Mikään muu ETF ei ole saavuttanut 10 miljardia dollaria näin nopeasti.

Toinen meneillään olevan nousun katalysaattori on se, että sijoittajat odottavat tulevan puolittumisen olevan positiivista kryptovaluuttojen kannalta. Tämä puolittaminen tapahtuu tämän vuoden huhtikuussa ja aiheuttaa jyrkän laskun päivässä tuotettujen Bitcoinien määrässä.

Tämän seurauksena Bitcoinin kasvavan kysynnän ja alhaisen tarjonnan yhdistelmä tarkoittaa, että hinta voi jatkaa nousuaan tulevina kuukausina.

Samaan aikaan Ethereumin hinta nousee, koska toivoo, että SEC hyväksyy Ethereumin ETF:n spot-nousun. Kahdeksan yritystä, mukaan lukien Franklin Templeton ja Blackrock, ovat kaikki hakeneet spot-ETF:ää, ja hyväksyntä saattaa tapahtua toukokuussa.

Vaikutukset Pullixiin

Copy link to section

Siksi kaikilla näillä tekijöillä voi olla vaikutuksia Pullixiin ja muihin kryptovaluuttoihin. Useimmissa tapauksissa altcoineilla on tapana menestyä, kun Bitcoin ja Ethereum ovat nousussa. Tämä selittää, miksi useimmat digitaaliset kolikot ovat nousseet voimakkaasti viime kuukausina ja miksi PLX voi nousta pörssitulon jälkeen.

Toinen seuraus on, että tällä hintatoiminnalla on myönteinen vaikutus CEX- ja DEX-pörsseihin, koska se lisää aktiivisuutta. Jos näin tapahtuu, pörssi näkee todennäköisesti enemmän toimintaa ja tuloja käynnistämisen jälkeen. Tämä hyödyttää PLX-haltijoita, koska he saavat panospalkkioita.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Bitcoin Kryptovaluutta