Ad

Bitcoin Dogs: Listautuminen ensimmäisen tason vaihtoon tiedossa pian, kun ennakkomyynnin viimeiset kaksi päivää alkaa

päälle Mar 13, 2024
Listen
  • Bitcoin Dogs (0DOG) on kerännyt yli 10,6 miljoonaa dollaria vain 27 päivässä.
  • Bitcoin voisi ylittää 100 000 dollarin rajan vuonna 2024 ja saavuttaa 150 000 dollarin tason vuonna 2025.
  • 0DOG:n tarkoituksena dominoida peli- ja NFT-tilaa Bitcoin-ekosysteemissä.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Bitcoinin (BTC) saavuttaessa taas yli 72 000 dollarin taas, krypton ympärillä oleva hälinä on saavuttamassa uuden tason. Osa tästä odotuksesta liittyy Bitcoin Dogs (0DOG) -projektiin, joka onkin ensimmäinen Bitcoin-lohkoketjun ICO-myynti, aloittaen juuri viimeisen ennakkomyyntivaiheensa.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Yli 10,6 miljoonaa dollaria on sijoitettu tähän mennessä uraauurtavaan ennakkomyyntiin, mikä on virstanpylväs, sillä Bitcoin Dogsista povataan markkinoiden kuumimpaa BRC-20-tokenia.

Bitcoin Dogsin 0DOG-tokenien ennakkomyynti päättyy 2 päivän kuluttua

Copy link to section

Bitcoin Dogs julkaisi 0DOG BRC-20-tokeninsa ennakkomyynnin 14. helmikuuta 2024. Tämä olikin nopeatempoinen, jonka piti kestää vain 30 päivää. Nyt sitä on jäljellä enää 2 päivää, ja ennakkomyynti onkin kerännyt huimat yli 10,6 miljoonaa dollaria.

Bitcoin-projektin myötä tiimi omaksui uudenlaisen lähestymistavan tuodakseen 0DOG-tokenin yhteisöön – he sallivat sen ennakkoon ostamisen ERC-20-tokenien kautta. Käyttäjät lähettävät Bitcoin-osoitteen, mutta voivat ostaa 0DOG:n käyttämällä ETH-, USDT-, BNB- ja USDC -tokeneita.

Tuloksena on ennennäkemätön kiinnostus: Bitcoin Dogs on tulossa markkinoille, kun ennakkomyynti päättyy 15. maaliskuuta 2024. Jäljellä on siis vain kaksi päivää, ja kun vain enää muutama ennakkomyynnissä olevasta 810 miljoonasta 0DOG-tokenista on vielä jäljellä, sijoittajilla on kiire napata pala historiaa.

Projektin raportissa kerrotaankin hankkeesta, jossa on 900 miljoonaa tokenia ja 10 000 Ordinal NFT -kokoelma. Kaikki ennakkomyynnin jälkeen jäljelle jääneet 0DOG-tokenit poltetaan.

Tokenien jako ja listautuminen huipputason pörsseihin tapahtuvat pian ICO-myynnin sulkemisen jälkeen.

0DOG lanseeraa Bitcoinin räjähtävän härkämarkkinoiden keskellä

Copy link to section

Asiantuntijat ovat viitanneet uuteen aikakauteen pelaamisen, NFT:iden ja monien muiden Bitcoin-lohkoketjussa olevien projektien suhteen.

Bitcoin Dogs onkin se projekti, jonka tavoitteena on hyödyntää Bitcoinin turvallisuutta ja luotettavuutta tuodakseen mukaansatempaavan pelin ja huippuluokan NFT-kokoelman yhteisölle. 10 000 Ordinal NFT:tä ja peli ovat yksinomaan 0DOG-haltijoiden saatavilla.

Erityisesti jokainen Bitcoin Dogsin toiminto hyödyntää Bitcoin-lohkoketjun taustalla olevaa turvallisuutta ja läpinäkyvyyttä. Bitcoin Dogsiin vallitsee valtava luottamus tämän kehittyessä ja se näkyy ennakkomyynnissä.

Kyse ei siis ole vain Bitcoin Dogsin uraauurtavasta ICO-myynnistä tai sen mahdollisuudesta määritellä uudelleen GameFi ja NFT Bitcoinissa. Se johtuu myös kasvavan Bitcoin-ekosysteemin vaikutuksista, kun BTC:n odotettu käyttöönotto on räjähtänyt useisiin eri käyttötapauksiin OG-lohkoketjun päällä.

Lisäksi Bitcoinin puolittuminen tulee vaikuttamaan ja spot Bitcoin ETF -aikakausi on asettanut alan ennätyslukemiin. Analyytikot ovat myös ennustaneet, että Bitcoin voi ohittaa kullan maailman suurimmaksi omaisuuseräksi seuraavan kahden vuoden aikana.

Tämä todellisuus alkaa valjeta, kun Bitcoinin äskettäinen nousu on ajanut sen hopean ohi markkina-arvoltaan maailman 8. suurimmaksi omaisuuseräksi.

Bitcoin Dogs on vauhdissa, kun tämä näkymä muotoutuu asiantuntijoiden ennusteiden keskellä BTC:lle, BRC-20-tokeneille ja Bitcoin layer-2 -sektorille.

Lue lisää Bitcoin Dogs -projektista vierailemalla sen virallisella verkkosivustolla.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Tämä artikkeli on laadittu yhteistyössä toimituksemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa, ja se saattaa sisältää sponsoroitua mainossisältöä ja linkkejä. Sisällön ei ole tarkoitettu antaa taloudellista neuvontaa, vaan se on suunnattu yksinomaan tiedotustarkoitukseen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals.

Learn more
Bitcoin Sponsoroidut Kryptovaluutta