Memeinatorin hintaennuste, kun WEN hyppäsi 30 %

päälle Mar 13, 2024
Listen
  • Memeinatorin ennakkomyynti on saavuttanut 19. vaiheensa, kun MMTR-hinta on 0,0276 dollaria.
  • Wen-hinta hyppäsi 30 %, kun meemikolikoiden määrä näytti jälleen nousevan.
  • MMTR-hinta voi nousta 0,5 dollariin vuonna 2024 Memeinatorin hallitsevan aseman keskellä.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Wen (WEN) -hinta on noussut yli 30 % viimeisen 24 tunnin aikana nousten meemikolikoiden listan kärkeen. Tämä tapahtuu, kun Bitcoin rikkoutuu uuteen kaikkien aikojen ennätykseensä yli 73 500 dollarissa.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Samaan aikaan Memeinator (MMTR), uusi ennakkomyynnissä oleva meemikolikko, eteni toiseksi viimeiseen vaiheeseensa yli 6,5 miljoonalla dollarilla.

Seuraavassa WEN-meemitokenin ja MMTR:n potentiaaliset näkymät sen viimeisiä ennakkomyyntivaiheita kohtaan kasvavan kiinnostuksen myötä.

Memeinatorin ennakkomyynti siirtyy viimeisiin kahteen vaiheeseensa

Copy link to section

Vain päiviä on jäljellä ennen kuin Memeinatorin (MMTR) ennakkomyynti päättyy. Tämä tapahtuu sen jälkeen, kun projekti on siirtynyt ennakkomyyntinsä toiseksi viimeiseen vaiheeseen.

Hanke on tähän mennessä kerännyt yli 6,5 miljoonaa dollaria aikaisilta sijoittajilta. Kun analyytikot arvioivat Memeinatorin vuoden 2024 parhaiden ostettavien meemikolikoiden joukkoon, sen mahdollista määräävää asemaa hyödyntävät sijoittajat ovat olleet aggressiivisia.

Memeinatorilla onkin yksi tärkeä tehtävä täytettävänään – tyhjentää kryptoala kaikista aliarvoisista meemitokeneista. Sellaiset, jotka ovat enimmäkseen toisia projekteja kopioivia ja tarjoavat erittäin vähän tai ei ollenkaan hyötyä.

Tekoäly ja lohkoketju yhdistyvät kyseisessä ekosysteemissä ja muodostavat AI-kojelaudan nimeltä Memescanner ja Memeinator-pelin nimeltä Meme Warfare. Pelillistämisen lisäksi Memeinator tarjoaa myös panostamista ja NFT:itä, joissa natiivi MMTR-token on projektin apuohjelman ytimessä.

Wen-hinta hyppää 30 % Jupiter Working Group -kumppanuuden myötä

Copy link to section

Wen (WEN) nousi päivän treidauksen aikana korkeimpaan 0,0003674 dollarin arvoonsa keskiviikkona, nousten yli 30 %. Meemikolikon noususuhdanne tapahtui samaan aikaan, kun kaupankäyntivolyymi nousi 40 %, asettaen sen hinnan 10 % alemmaksi kaikkien aikojen korkeimmasta arvostaan 9. maaliskuuta 2024.

Tämä liikehdintä näyttää olevan viimeisin lisäys Jupiterilta, Solanan hajautetun pörssin (DEX) aggregaattorilta. Jupiterin tiimi ilmoitti 13. maaliskuuta, että sen Jupiter Work Group (JWG) tekee yhteistyötä WEN-työryhmän kanssa auttaakseen Wenin kasvua.

WEN, joka on noussut yli 2 300 % tammikuun 2024 lopusta lähtien, saavutti viime viikolla kaikkien aikojen ennätyksen, 0,0004106 dollaria. Odotettu jatkuva meemikolikoiden nousu tulevina kuukausina viittaa siihen, että WEN-härät voisivat yrittää uutta ATH:ta.

Hyödyllisyys voi olla uusi katalysaattori kyseiselle kissameemi-projektille, jonka tavoite on todennäköisesti 0,1 dollaria vuonna 2024.

Memeinator-hintaennuste

Copy link to section

Memeinatorin etenemissuunnitelma sisältää MMTR-tokenin julkaisun huippupörsseissä, Meme Warfare -pelin debyytin, alan keskeiset kumppanuudet ja muut vastaavat toimet, viitaten vahvaan meemikolikoiden dominointiin.

Meemikolikoiden maailmassa Shiba Inun ja Flokin kaltaiset projektit ovat saaneet vetoa sellaisten lanseerausten, kuten Shibarium ja TokenFi, jälkeen. Memeinatorin keskittyminen hyödyllisyyteen alusta alkaen on määrittävä ominaisuus, joka voi auttaa kasvattamaan sen asemaa johtavana meemikolikona.

Memeinator vaikuttaakin olevan sijoittajien luottamuksen ja meemikolikoiden nousun myötä luottonsa arvoinen, ja sen julkaisu markkinoilla saattaakin olla räjähdysmäinen. Kuten todettiin, WEN-hinta on noussut yli 2 300 % sen jälkeen, kun se oli kaikkien aikojen alhaisimmillaan 26. tammikuuta 2024.

Hintakehityksen kannalta Memeinatorin alkuperäinen token on edelleen ennakkomyynnissä. Sen arvo on kuitenkin noussut koko myyntijakson ajan nousten 0,01 dollarista aina 0,0276 dollariin ennakkomyynnin 19. vaiheessa. Seuraavassa vaiheessa MMTR-hinta nousee 5 % aina 0,0292 dollariin.

Tämä onkin viimeinen ennakkomyyntivaihe ennen tokenin listautumista pörsseihin. MMTR-token saattaakin nousta aina 0,5 dollariin vuonna 2024. Se on ennuste, jota jatkuvat meemien suosio ja tekoälyn vaikutukset sektorilla voivat auttaa.

Lisätietoja Memeinatorista löydät heidän ennakkomyyntisivullaan.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Tämä artikkeli on laadittu yhteistyössä toimituksemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa, ja se saattaa sisältää sponsoroitua mainossisältöä ja linkkejä. Sisällön ei ole tarkoitettu antaa taloudellista neuvontaa, vaan se on suunnattu yksinomaan tiedotustarkoitukseen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals.

Learn more
Sponsoroidut Maailman