Ad

Bitbot herättää kiinnostusta, kun kryptosijoittajille ilmaantuu uusia mahdollisuuksia

päälle Apr 13, 2024
Listen
  • Bitbot (BITBOT) Telegram-treidibotin ennakkomyynti osoittanut suurta kiinnostusta sijoittajien keskuudessa.
  • Tekoälyllä toimiva projekti on ensimmäinen, joka tarjoaa ei-säilöönotto treidibotin.
  • BITBOT-ennakkomyynti on 10. vaiheessa ja tokenin hinta on vain 0,0155 dollaria.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Kun kryptovaluuttamarkkinat houkuttelevat lisää sijoittajia eri puolilta maailmaa, taitavat sijoittajat etsivät uusia helmiä mahdollisten voittojen saamiseksi.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Suosituimpia metsästysaloja ovat muun muassa tekoäly (AI), reaalimaailman omaisuus (RWA) ja hajautetut fyysisen infrastruktuurin verkot (DePIN). Bitbot (BITBOT) on yksi hankkeista, jotka herättävät valtavaa kiinnostusta tekoälypohjaisella kaupankäyntiratkaisullaan.

Bitbot: Turvallisuustekijät erottaa sen muista Telegram-boteista

Copy link to section

Telegram-kaupankäyntibotit ovat mukautettuja kaupankäyntisovelluksia, joita isännöi suosittu viestisovellus, ja ne tarjoavat käyttäjille mukavuutta ja pääsyn institutionaalisten kaupankäyntityökalujen käyttöön.

Nykyään markkinoilla on useita botteja, mukaan lukien PAAL AI, Unibot ja Banana Gun. Bitbot on kuitenkin ensimmäinen Telegramin kryptokauppabotti, joka tarjoaa ei-säilytysratkaisun.

Se on ominaisuus, joka todennäköisesti osoittautuu pelin vaihtajaksi tilan suhteen, nostaen Bitbotin kilpailevan projektin yläpuolelle ja tarjoamalla parasta kryptokauppiaille. Pohjimmiltaan Bitbotin keskittyminen käyttäjien turvallisuuteen johtuu tapauksista, jotka vaikuttivat sekä Unibotiin että Banana Guniin vuonna 2023.

Koska treidaajat haluavat välttää mahdolliset sudenkuopat, jotka liittyvät säilytysalustojen haavoittuvuuksiin, Bitbotin kumppanuus Knightsafen kanssa on auttanut sitä erottumaan muista.

Suurin vetovoima on sen ei-vapauttamaton lompakkojärjestelmä, jossa on avaimeton hallintatoiminto, joka varmistaa, että Bitbotin käyttäjät säilyttävät täyden hallinnan yksityisistä avaimistaan ja omaisuuksistaan.

Miksi sijoittajat ovat niin innostuneita Bitbotista?

Copy link to section

Kuvittele kaupankäyntibotti, joka tarjoaa pääsyn kaikkiin huipputason instituutiotason kaupankäyntityökaluihin, tasoittaa vähittäiskaupan pelaajien peliedellytykset eikä vaaranna käyttäjien turvallisuutta. Bitbot aikoo olla se alusta, kun se lanseerataan markkinoille tällä toisella neljänneksellä.

Pääsy tekoälyllä varustettuihin työkaluihin, kuten sniping, jalokivi-skanneri ja autotreidaus, ovat myös BITBOTin valtavan kiinnostuksen takana.

BITBOT-token tarjoaa myös mahdollisuuden tulojen jakamiseen ja muihin etuihin – mikä lisää jännitystä Bitbotin ennakkomyyntiin.

Bitbot (BITBOT) on siksi trendissä yhdeksi tärkeimmistä projekteista, jota on syytä varoa tulevina kuukausina sen markkinoita määrittelevien ominaisuuksiensa vuoksi – erityisesti Telegram-treidibottitilassa. Projekti on myös tekoälykäyttöinen, ja siinä on ainutlaatuisia tarjouksia tokenin haltijoille.

Kaikki nämä tekevät siitä potentiaalisesti yhden parhaista tekoäly-kryptoprojekteista, joihin investoida markkinoiden kasvaessa.

Kannattaako Bitbot-token ostaa tänään?

Copy link to section

Analyytikot ovat nousussa Bitcoinin ja laajemman kryptoavaruuden suhteen. Bitcoin-ETF:t ovatkin uusin aalto ja pian todennäköistä Hongkongissa ja kaikkialla Aasiassa. BTC:n ja altcoinien näkymät koskevat myös sellaisia uusia projekteja, kuten Bitbotia.

CoinGeckon tiedot osoittavat, että alan markkina-arvo on tällä hetkellä hieman yli 24 miljardia dollaria. Telegram-sovellussegmentin markkina-arvo sen sijaan on noin 1,23 miljardia dollaria. Projektien mukaan näillä kahdella sektorilla on kuitenkin valtava kasvupotentiaali.

Bitbot näyttää ainutlaatuisella asemalla hallitsemaan alaa, ja ennakkomyynti voi olla erittäin houkutteleva tilaisuus. Tämä viittaa siihen, että BITBOTin ostaminen nykyisellä hinnalla 0,0155 dollaria 10. vaiheessa voi olla hyvä veto projektin suhteen, jolla on huomattava tulevaisuuden potentiaali.

Saat lisätietoja Bitbotista vierailemalla projektin virallisella verkkosivustolla.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Tämä artikkeli on laadittu yhteistyössä toimituksemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa, ja se saattaa sisältää sponsoroitua mainossisältöä ja linkkejä. Sisällön ei ole tarkoitettu antaa taloudellista neuvontaa, vaan se on suunnattu yksinomaan tiedotustarkoitukseen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Bitcoin Sponsoroidut Kryptovaluutta