Ad

Bitcoinin, Solanan ja Ethereumin hinnat putosivat Kangamoonin kerätessä 4,8 miljoonaa dollaria

päälle Apr 16, 2024
Listen
  • Kangamoon, uusi meemikolikko, on kerännyt sijoittajilta yli 4,8 miljoonaa dollaria.
  • Tokenin ennakkomyynti on jatkunut, vaikka kryptovaluuttojen myynti jatkui.
  • Bitcoin ja muut altcoinit ovat pudonneet yli 10 % tämän vuoden korkeimmasta pisteestä.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Kryptovaluuttojen hinnat pysyivät tiistaina syrjässä merkkinä siitä, että sijoittajat omaksuivat riskinottotunnelman markkinoilla. Noustuaan maaliskuussa ennätykselliseen yli 73 000 dollariin, Bitcoin on nyt pudonnut alle 65 000 dollariin.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Muut altcoinit ovat romahtaneet yli 20 % tämän vuoden korkeimmasta tasosta. Jotkut merkittävimmistä häviäjistä olivat rahakkeita, kuten IOTA, Solana, Ethereum ja Ondo Finance. Silti tästä myynnistä huolimatta Kangamoon ($KANG) on kerännyt yli 4,8 miljoonaa dollaria sijoittajilta.

Risk-off-tunnelma vallitsee

Copy link to section

Bitcoin ja muut digitaaliset kolikot ovat pudonneet voimakkaasti viimeisten viikkojen aikana. Tämä romahdus tapahtui, kun sijoittajat ovat omaksuneet riskialttiuden markkinoilla.

Kryptovaluutat eivät ole ainoita omaisuuseriä, jotka ovat romahtaneet voimakkaasti tässä kuussa. Amerikkalaiset pörssit ovat romahtaneet voimakkaasti tänä vuonna, ja Dow Jones- ja Nasdaq 100 -indeksit ovat laskeneet yli 4 % tämän vuoden korkeimmista pisteistä.

Jopa jotkin Wall Streetin suosituimmista osakkeista ovat myös romahtaneet voimakkaasti. Nvidian osakekurssi on laskenut 11,8 % tämän vuoden korkeimmasta pisteestä, mikä tarkoittaa, että se on korjauksessa.

Samoin Super Micro Computerin Osake on sukeltanut yli 28 % tämän vuoden korkeimmasta pisteestä, mikä tarkoittaa, että se on syvällä karhumarkkinoilla. Apple, Yhdysvaltain toiseksi suurin yritys, on pudonnut 13 prosenttia kasvun hidastuessa. Muut suositut yritykset, kuten Tesla, Rivian ja Lucid Motors, ovat kaatuneet voimakkaasti tänä vuonna.

Myös joukkovelkakirjamarkkinat käyvät läpi suuria vastatuulia. Tiedot osoittavat, että 10-vuotisen joukkovelkakirjalainan tuotto on noussut 4,62 prosenttiin, kun taas 30-vuotisen korko on noussut 4,78 prosenttiin. Joukkovelkakirja-lainojen tuotto nousee, kun hinta laskee.

Tämän trendin tärkein katalysaattori on se, että toiveet Yhdysvaltain keskuspankin korkojen laskemisesta ovat haihtuneet. Tuoreet tiedot osoittivat, että Yhdysvaltain inflaatio nousi maaliskuussa 3,5 prosenttiin, kun taas kuluttajahintaindeksi nousi 3,8 prosenttiin. Näin ollen on mahdollista, että pankki säilyttää haukkamaisen sävyn.

Kangamoonin tokenmyynti on käynnissä

Copy link to section

Samaan aikaan Kangamoonin rahakkeiden myynti jatkui tällä viikolla, mikä osoitti, että kolikolle on kysyntää. Kehittäjät ovat keränneet yli 4,86 miljoonaa dollaria, mikä on noin 33 % kaikista käytettävissä olevista rahakkeista.

Kangamoon pyrkii nousemaan markkinoiden johtavaksi meemikolikoksi. Kehittäjät pyrkivät tuomaan sille hyödyllisyyttä hakeutumalla muille aloille, kuten sosiaaliseen mediaan ja pelaamiseen. Tässä pelissä on pelaamisen ansaitsemisominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat kilpailla ja ansaita palkintoja.

Samaan aikaan kehittäjien tavoitteena on markkinapaikka, jossa käyttäjät voivat ostaa ja myydä tokeneja ekosysteemissä.

Siksi on todennäköistä, että Kangamoonin token-myynti jatkuu hyvin, kun sijoittajat odottavat seuraavaa kryptopalautetta. Jotkut analyytikot uskovat, että Bitcoin palautuu edelleen tulevina kuukausina. Standard Chartered -analyytikot näkevät kolikon nousevan tänä vuonna yli 100 000 dollariin. Voit oppia lisää Kangamoonista täältä.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Kryptovaluutta