Bitbot keräsi ennakkomyynnissään 3,3 miljoonaa dollaria kryptomarkkinoiden elpyessä

päälle May 12, 2024
Listen
  • Bitbotin ennakkomyynti on saavuttanut 13. vaiheensa keräten yli 3,3 miljoonaa dollaria.
  • Uusi Telegram-treidibotti herättää huomiota tekoälyn kerätessä uudelleen vauhtia.
  • Ennakkomyynti voisi olla hyvä aika ostaa, koska sijoittajat pitävät silmällä Bitcoin-härkämarkkinoita.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Tekoäly (AI) on vienyt kryptotreidaamisen uudelle tasolle, tuoden samalla parhaat automatisoidut ominaisuudet markkinoille, jotka kasvavat harppauksin. Telegramin räätälöidyt sovellukset jatkavat kryptotreidaus-markkinoiden mullistamista, joten yksi kärkisijoille pyrkivä projekti on Bitbot (BITBOT).

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Mikä on Bitbot?

Copy link to section

Bitbot, Telegramin uusi kryptotreidausratkaisu, tarjoaa enemmän kuin tekoälyllä toimiva botti.

Se on maailman ensimmäinen ei-varmistus Telegram-botti. Tuloksena on alusta, jossa yhdistyvät turvallisuus ja edistyksellisimmät kaupankäyntityökalut, jotka kaikki on suunniteltu tuomaan institutionaalisen tason kryptokauppa vähittäiskauppiaalle.

Huomionarvoinen tosiasia Bitbotista on, että Solid Proof tarkastaa projektin. Myös kumppanuus digitaalisen omaisuuden säilytysratkaisujen teknologiatoimittajan Knightsafen kanssa erottuu joukosta.

Kaiken kaikkiaan keskittyminen turvallisuuteen, tekoälyn sekä anti-MEV- ja anti-rug-työkalujen integrointi nostaa Bitbotin muiden bottien yläpuolelle.

Bitbotin tekniikka: “avaimet hallussasi, omaisuutesi hallussasi”

Copy link to section

Treidibottina Bitbot toimii enemmän kuin muut markkinoiden ratkaisut, kuten Banana Gun ja PAAL AI. Bitbotin erottaa kuitenkin sen uraauurtava ei-säilöntätekniikka, jonka avulla käyttäjät voivat integroitua turvallisesti itsesäilyttäviin lompakoihinsa ja varmistaa, että se on aina “avaimesi, lompakkosi ja omaisuutesi”.

Tekoäly parantaa myös projektin edistyneitä ominaisuuksia, joten tämä ei ole vain yksi tyylikäs Telegram-treidibotti, vaan todennäköisesti myös arkkityyppinen kaupankäyntiratkaisu.

Kun botti lanseerataan markkinoille sen ennakkomyynnin jälkeen, uudesta kokemuksesta kiinnostuneet treidaajat voivat hyödyntää huipputyökaluja, kuten jalokiviskanneria, älykästä kaupankäyntiä, kopioitreidausta ja tarkkailua. Tarjolla on myös ketjun sisäisiä markkinatietoja ja räätälöityä lompakonhallintaa.

Telegram-botin julkaisun lisäksi Bitbotin etenemissuunnitellma korostaa myös natiivin mobiilisovelluksen kehittämistä ja tarjoaa ketjujen välisen tuen.

Onko ennakkomyynti hyvä aika ostaa Bitbot?

Copy link to section

Kiinnostus tätä projektia kohtaan on kasvanut räjähdysmäisesti viimeaikaisten tuotepäivitysten, yhteisölle suunnatut kyselytunnit ja kryptoasiantuntijan markkinoiden ennusteiden myötä spot-Bitcoin ETF- hyväksynnän ja 2024 Bitcoinin puolittamistapahtuman jälkeen.

Tekoälyn kerronta voisi olla toinen keskeinen katalysaattori laajemmalle käyttöönotolle. Näkymät ovat nostaneet viime kuukausina useita kryptoprojekteja, kuten Render (RNDR) ja Akash Network (AKT). Se on kertomus, joka todennäköisesti paranee tämän viikon raporttien jälkeen mahdollisesta teknologiajätti Applen ja OpenAI:n välisestä sopimuksesta ChatGPT-integraatiosta iPhonen kanssa.

Bitbotin julkinen myynti on vaiheessa 13, ja BITBOTin hinta on tällä hetkellä 0,018 dollaria. Sijoittajat ovat keränneet tähän mennessä yli 3,3 miljoonaa dollaria.

Kahdessa seuraavassa vaiheessa tokenin arvo nousee 0,020 dollariin. Vaikka ennakkomyyntihinta on noussut alkuperäisestä 0,005 dollarista, kaksi seuraavaa vaihetta tarjoavat silti mahdollisesti tuottoisen aseman, kun otetaan huomioon todennäköiset markkinoiden kasvun katalysaattorit.

Innovatiivisen botin ei-varmistusratkaisu on myös pelin muuttaja, ja se voi nähdä Bitbotin kilpailevan huipulle siirtyessään tekoälykäyttöiseen kaupankäyntibottiin. Lisätietoja Bitbotista täällä.

Tämä artikkeli on laadittu yhteistyössä toimituksemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa, ja se saattaa sisältää sponsoroitua mainossisältöä ja linkkejä. Sisällön ei ole tarkoitettu antaa taloudellista neuvontaa, vaan se on suunnattu yksinomaan tiedotustarkoitukseen.

Sponsoroidut Maailman