Ad

Pi Network: Pi-kolikoiden listautumisen toiveet nousevat eläinten henkien palatessa

Ohi:
päälle May 16, 2024
Listen
  • Krypto- ja osakkeiden pelko- ja ahneusindeksit ovat siirtyneet vihreälle vyöhykkeelle.
  • Osakkeet ja kryptovaluutat ovat hypänneet voimakkaasti tällä viikolla.
  • On toivoa, että Pi Coin poistuu suljetusta verkkostaan tänä vuonna.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Pi Network, suosittu blockchain-verkko, saattaa saada pääverkkonsa käyttöön myöhemmin tänä vuonna, jos eläinhenget palaavat osakkeisiin ja kryptoteollisuuteen. Jos näin tapahtuu, se tarkoittaa, että Pi Coin voidaan listata, mikä antaa pioneereille mahdollisuuden kotiuttaa.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

On merkkejä siitä, että riskinotto on palaamassa markkinoille USA:n rohkaisevan inflaatioraportin jälkeen. Tiedot paljastivat, että kuluttajahintaindeksi (CPI) putosi 0,3 prosenttiin huhtikuussa, mikä on ensimmäinen pudotus kuuteen kuukauteen.

Tämän seurauksena useimmat sijoittajat toivovat, että Federal Reserve alkaa laskea korkoja myöhemmin tänä vuonna, koska talous on hidastumassa. Tällä viikolla julkaistut tiedot paljastivat, että vähittäiskaupan ja valmistustuotannon lasku jatkui.

Tämä selittää, miksi sijoittajat ovat alkaneet suhtautua optimistisesti riskialttiisiin omaisuuseriin. CNN Moneyn pelko- ja ahneusindeksi siirtyi ahneusvyöhykkeelle 62. Samoin kryptopelko- ja ahneusindeksi nousi 61:een tämän viikon alimmalta 55:ltä.

Yhdysvaltain osakeindeksit, kuten Dow Jones, Nasdaq 100 ja S&P 500, nousivat ennätyskorkealle. Samoin kryptovaluutat ovat hypänneet jyrkästi, ja kokonaismarkkina-arvo on noussut 2,4 biljoonaan dollariin. Bitcoin nousi 66 200 dollariin, kun taas Ethereum nousi yli 3 000 dollariin.

Kryptohärkäjuoksun paluu voi täyttää yhden kolmesta ehdosta, jotka Pi Network on asettanut ennen kuin se poistuu suljetusta verkkostaan.

Kaksi muuta ehtoa ovat sen ekosysteemin kasvu ja edistyminen KYC-varmennusprosessissa. Äskettäisessä lausunnossa kehittäjät totesivat, että he olivat jo vahvistaneet 10 miljoonaa käyttäjää ja edistyminen on lisääntymässä. Aiemmin tässä kuussa kehittäjät lisäsivät uusia KYC-eloisuustarkistuksia prosessin tehostamiseksi.

Kehittäjät toivovat myös, että ekosysteemi auttaa lisäämään Pi Coinin hyödyllisyyttä. Tämän saavuttamiseksi he ovat tehneet useita hackathoneja houkutellakseen kehittäjiä ja parantaakseen ekosysteemiä. Jotkut ekosysteemin suosituimmista sovelluksista ovat Pi-selain ja Fireside Forum.

Pioneerit, jotka ovat louhineet rahakkeita yli viiden vuoden ajan, toivottavat Pi Coinin verkkojulkaisun tervetulleeksi. Monet heistä ovat lopettaneet kaivostoiminnan kokonaan jatkuvan viivästyksen vuoksi.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Kryptovaluutta